Şimdi Ara

Kız benden hoşlanıyor mu yoksa arkadaş olarak mı görüyor ? ( yarın açılıyorum)(AÇILDIM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
6.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oulmes

düğün ne zaman kanka?
    hasır takımını aldın mı?
    kaç lira olmuş 24 ayar hasır takımları?

Bu tür konuları bile planladık :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

quote:

Orijinalden alıntı: kralcamoka

Uzak olunca biraz zor oluyor. Ama olmaz diyede bir durum yok tabi. Biraz sabırlı olmak gerekiyor.

Kız ben seni beklerim dedi

Bu yetti bana

Kardeşim tamam bekler bekliyorda. Ama bu işlerin birazda daha ciddi olmasını istiyorsan bir süre sonra aileleri araya aktif olarak sokman gerekecek. Uzaktan daha güzel oluyor aslında ama zor oluyor. Sık sık yanına gitmen gerekir. Yaparım diyorsan ders , para , zaman durumum yeter diyorsan inşallah gönlündeki hakkında hayırlıdır.
  • Sakın yapma.Ezik gibi görünürsün gözünde.Kızlara karşı yapılan en bütün hatadır gözümde.

• Oha dizlerine yaslanmis.. ulan eminim ki cogu sevgilisi olanlar bile boyle bir an yasamamistir. Kiz senden hoslaniyor ama uzak durulmasi gereken bir kiz. Daha sevgili olmadan dize yaslanmak nedir la..

• quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Bacısı var mı

Bacısı benim yakışıklı buyur

• İlk defa mutlu sonla biten kıza açıldım hikayesi okudum forumda vay be helal olsun mutluluklar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: -BornToDie-

İlk defa mutlu sonla biten kıza açıldım hikayesi okudum forumda vay be helal olsun mutluluklar dilerim

Teşekkürler şuan gayet mutluyuz

• CSB

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

Senden de o ayrılacak ve sen kalacaksın ortada

La niye ayrılsın

Tövbe ya

İnşallah olmaz öyle birşey ama olay şu;Ben bunu elde ettim artık diyip bi süre sonra sıkılmaya başlıyorlar.Sürekli seni zaten test ediyor aklında acaba bunu mu arıyorum en iyisi bu mu felan filan diye ayrıca zamanla heves gibi bir düşüncesi bile olabilir.Şuan o tavladı yani seni bi nevi erkeklerde olan şey elde edince sıkılmak.Her neyse inşallah uzun ömürlü olur kardeşim hayırlısı olsun.

Herkes aynı değil

Bu kız diğerlerinden farklı diye şuan yanımda zaten

Sana bir tavsiye bu kız digerlerinden farkli diyerek simdiden kızı yuceltmeye baslamissin.Öncelikle kac tane kız tanidinda farkli diyorsun.Tecrube cok önemli aynı olay başıma geldi.Ben bu kız farkli dedim köpeği oldum.Sonuç beni terkedip eski sevgilisine geri döndü.Onun için bu kız farklı falan senin su an sevginden gözün dönmüş ondan dolayı bu sözleri söylüyorsun.Ağırbaşlı ol çok egosunu yükseltme daha 4 hafta iken bu kız farklı deme sana tavsiyem bu.

• Kız zeki hocam ilk 3 haftada bu kadar etkilediyse seni parmağında oynatır dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghimox

Kız zeki hocam ilk 3 haftada bu kadar etkilediyse seni parmağında oynatır dikkat et

Oynatsın :D

• Bu çocuğun dili çok fena yanacak,sonra da forum köşelerinde ağlayacak.Bekleyin,görün ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

Bu çocuğun dili çok fena yanacak,sonra da forum köşelerinde ağlayacak.Bekleyin,görün ;)

Herkesi kendin gibi algılama istersen

2mizde birbirimizi seviyoruz, eğer gün gelirse benden vazgeçerse zaten yapılıcak bi şey yok, gitme bile demem

Ben beni seveni severim sevmeyenle işim olmaz

• hocam son durum ne
  • Neden hortlatıyorsun konuyu adama özelden yazabilirdin

• Konuya bak efsane. Böyle bir konudan olumlu bir sonuç çıktığını ilk defa gördüm.
  • Aaa ilk defa mutlu sonla bitmemiş bu konuyu görmemişim

• Kızla min 2 yıl farklı şehirlerde yaşıcaz ve iltifat yagmuruna tutmus olman kizin ipleri eline aldigini gosterir. Faa dayammaz kız sıkıldıgi zaman birakacaktir. Umarim boyle olmaz. Mutluluklar

• Hala beraberiz :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.