Şimdi Ara

kız ben yazmazsam yazmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
25.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuşmayı hep ben başlatıyorum ben yazmazsam oda yazmıyor , geçenlerde yemek sözü aldım bir şekilde ama yinede neden ben yazmazsam yazmıyor konuşmak mı istemiyor acaba diye düşünüyorum bu arada konuşmaya yeni başladık 2-3 hafta falan oldu , birde son görülmesi kapalı

• Konuşmayı hep sen başlatıyorsan bu işi unut. Seven insan sen yazmasan bile yazar zaten. 1 hafta daha aynı şekilde devam et. Hala kendisi yazmamak konusunda gayret ediyorsa kıza yol ver geç.
  • İstemem yan cebime koy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en başından beri mi böyle yoksa zamanla mı oldu. Zamanla olduysa kızın beklediği girişimi göstermemişsindir. Başından beri böyleyse yol ver gitsin. İlgilenmiyor seninle demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

en başından beri mi böyle yoksa zamanla mı oldu. Zamanla olduysa kızın beklediği girişimi göstermemişsindir. Başından beri böyleyse yol ver gitsin. İlgilenmiyor seninle demek ki.

nasıl bir girişim mesela hocam
  • Genellemelere inanma. Bazı insanlar öyledir. Kızın birisiyle şu aralar konuşuyorum. Buluşuyoruz iyi gidiyor ama o da ben yazmadan kolay kolay yazmıyor. Gerçi başta yazardı.

Özelliği odur. Senden hoşlanmıyor demek değil bu. Konuşmalarının içeriği daha iyi cevaplar hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu sorusunu

• yazma bir daha. eğer değer veriyorsa kendi yazar zaten. yazmazsa da o işi unut

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

Genellemelere inanma. Bazı insanlar öyledir. Kızın birisiyle şu aralar konuşuyorum. Buluşuyoruz iyi gidiyor ama o da ben yazmadan kolay kolay yazmıyor. Gerçi başta yazardı.

Özelliği odur. Senden hoşlanmıyor demek değil bu. Konuşmalarının içeriği daha iyi cevaplar hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu sorusunu

hocam muhabbette tıkanıyor ya bir süre sonra konu bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Genellemelere inanma. Bazı insanlar öyledir. Kızın birisiyle şu aralar konuşuyorum. Buluşuyoruz iyi gidiyor ama o da ben yazmadan kolay kolay yazmıyor. Gerçi başta yazardı.

hocam muhabbette tıkanıyor ya bir süre sonra konu bulamıyorum

Evet zaten zor olan kısım budur. Sürekli anlamlı şeyler konuşmak zorunda değilsiniz veya sürekli konuşmak zorunda da değilsiniz. İstersen seninle muhabbet etmeye çok alıştır sonra bir anda ilgiyi kes. Senin günaydın ve iyi geceler mesajın olmadan rahatsız olacağını hissedeceğin zaman yap bunu. Riskli yöntem ben yapmadım ama öneri tabi ki

• Hocam ben hep reddediliyorum beni reddedenler öyle yapıyordu hep. Yani ben reddedilme işinde tecrübeliyim. Kız büyük ihtimalle senden hoşlanmıyor.

• quote:

Geçmiş olsun kız senden hoşlanmıyor konudaki arkadaşın da ümidi kesmesini tavsiye ederim

• Dostum kız mesajlaşmayı sevmiyordur belki. Ha bana kalsa o kadar zamanını harcamışsın nezaketen de olsa kısa bi' mesaj yazsa fena olmazdi ama okudugum kadarıyla kızın öncelikler sıralamasında pek de yukarılarda degilsin dostum

• Kız seni yedekte tutuyor unut.
  • Bir kere iki kere olurda sürekli sen onu merak edip soruyorsan o iş olmaz.Sana değer verseydi seni sorardı ve merak ederdi.

• 1 yazarsın görmez 1 daha yazarsın onu da görmezse ayrılırsın. Uzatırsan kendini küçültürsün.
  • hocam bir kere at sonra bir daha atma. Atmamazlık yapıyorsa sal
  • Konuşurken muhabbet akıyor mu? Muhabbeti devam ettirmeye çalılıyor mu?

• Bu konularda netim yazmazsa yazmam bence sende öyle yap zorla konuşturma kimseyi.

• O yemeğe bahane bulup gelmeyecek.Demişti dersin.AMacım moralini bozmak değil.
  • Sende yazma ondan bir şey olmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.