?Yarın görürsem ne diyerek konuşmaya başlamalıyım ?
göğüslerin çok güzel de
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpion_tr
quote:
Orijinalden alıntı: | Göktuğ |
quote:
Orijinalden alıntı: ClassRouGe
Gülücüğe Odaklan!!!
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SeydayaKurbann
Sabahlara kadar uyanık kaldığım için gündüz geç saatlerde uyanırım. Hergün 13.00-14.00 arası çıkıyorum eve ve takıldığım kafeye geliyorum. Son 1,5 aydır evden çıkıp kafeye geldiğimde sürekli bir kızı görüyorum ve hep göz göze geliyoruz. O bana bakıyor ben ona bakıyorum ve sonra yanımdan geçip gidiyor. Bugün de (10dakika önce) aynı şey oldu ve evden çıkıp kafeye geleyim dedim. Uzaktan onun geldiğini farkettim ve onun olduğu tarafa doğru yanaştım. Gözlerine baktım ve o da bana baktı. GÖz göze gelmiştik ve sonra o bana güldü tabi o gülünce ben de güldüm ve ikimizde birbirimize bakıp gülerek geçip gittik. Ayy çok tatlı bir gülümseyişi vardı,hele bir de güneş o gözlerine vurunca daha bi tatlı göründü gözüme O gittikten sonra düşündüm aslında bir daha görürsem eğer konuşsam mı diye. Sizce konuşmalı mıyım beyler ? Ama kız çok tatlı yaa
Bi bak bakalım fermuarın açık mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı
quote:
Sabahlara kadar uyanık kaldığım için gündüz geç saatlerde uyanırım. Hergün 13.00-14.00 arası çıkıyorum eve ve takıldığım kafeye geliyorum. Son 1,5 aydır evden çıkıp kafeye geldiğimde sürekli bir kızı görüyorum ve hep göz göze geliyoruz. O bana bakıyor ben ona bakıyorum ve sonra yanımdan geçip gidiyor. Bugün de (10dakika önce) aynı şey oldu ve evden çıkıp kafeye geleyim dedim. Uzaktan onun geldiğini farkettim ve onun olduğu tarafa doğru yanaştım. Gözlerine baktım ve o da bana baktı. GÖz göze gelmiştik ve sonra o bana güldü tabi o gülünce ben de güldüm ve ikimizde birbirimize bakıp gülerek geçip gittik. Ayy çok tatlı bir gülümseyişi vardı,hele bir de güneş o gözlerine vurunca daha bi tatlı göründü gözüme O gittikten sonra düşündüm aslında bir daha görürsem eğer konuşsam mı diye. Sizce konuşmalı mıyım beyler ? Ama kız çok tatlı yaa
tamda bunu yapıcaktım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: splitz
önce senin resmini görelim. kız çok tatlıysa sana bakmaz.
Kız tatlı evet ama her şey tip ile bitmiyor ki. Yalnış mıyım ?
Tabi canım herşey tiple bitmiyo, herşey tip ile başlıyo.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Darkchild
Mutlaka Git konuş... içinde kalicapını dötünde patlasın daha iyi diye bi laf var unutma....
Gülerek : "geçen gün neden bana güldün" diyip muhabbete giriyosun ok ?
Geçen gün neden sormadın bunu derse ?
Diyalog'a geçmek için iyi bir bahane olabilir bence. Buna ek olarak kendini olumsuz bir duruma karşı da hazırlaman lazım. zira beklemeyeceğin bir tepki de alabilirsin. :)
pancar motoru gibi.. beline kuvvet koçum..:D
quote:
Orijinalden alıntı: Hypnotize™
quote:
forumda 1 2 güne kalmaz
"kız bana .... di/dı/du/dü"
konuları patlar konu dışında
Son durum nedir :D
quote:
Orijinalden alıntı: ONUR_345241
Son durum nedir :D
Bugün çıktım evden erken ve onu gördüğüm yere gittim. Uzaktan bakıyordum o geçince hemen o tarafa doğru yönelecektim. Ama gelmedi işte gelmedi