Şimdi Ara

Kız bana aşkını itiraf etti ssli Edit geldi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
7
Favori
19.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen beni seviyorsun ama ben veriyorun ha. diyebilirsin belki oda ister.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne demek istemis 5 dakkikadir cozemedim

• Kız kandırıyor bile olabilir, boşver kanma. Kızların Allah bir dediğine inanmayacaksın(lafın gelişi).

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Konuyu boşverdim de söz hoşuma gitti. "Dünden çok, yarından az seviyorum" Herkes anlamaz yalnız dikkat edin bi kıza söylerken yanlış anlar falan

Orijinalden alıntı: XnoX

Dünden cok yarindan az seviyorum.

Ne demek istemis 5 dakkikadir cozemedim

Kardeş gün geçtikce daha fazla seviyorum demek istemiş , bunda anlamayacak ne var ?

Orijinalden alıntı: wesker005

quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Bu zihniyet yüzünden hiç sevgiliniz olmuyor.

Katiliyorum bana da simdiye kadar teklif eden kizlar oldu hatta daha 2 hafta once ondan sokakta avm de durdurup numarami isteyen mi dersin ve bunlar hem turkiyede hemde almanyada yasadim Sakin kalicagn olur boyle seyler tabi abazaysaniz ayri (17 yasindayim)

Sen ne diyosun değişik

Orijinalden alıntı: senertheking

quote:

quote:

Katiliyorum bana da simdiye kadar teklif eden kizlar oldu hatta daha 2 hafta once ondan sokakta avm de durdurup numarami isteyen mi dersin ve bunlar hem turkiyede hemde almanyada yasadim Sakin kalicagn olur boyle seyler tabi abazaysaniz ayri (17 yasindayim)

17 yaşında bebe gelmiş akıl veriyo Allah'ım sabır ver

O bebe dedign seni tek eliyle cebinden cikarir

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishPro

quote:

quote:

Sen ne diyosun değişik

Sen anladin ne dedigmi

• Fake ulan fake kutahya porselen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kız bana sevmiyorum diyor, ben onu seviyorum..

Kız bana kendine yeni arkadaş bul diyor, ben onunla hayat bulduğumu başkasını düşünemedigimi söylüyorum..

Ben kızı deli gibi kıskanıyorum, yanında başkası olsun istemiyorum,, kız ise benim başkasıyla mutlu olmamı istiyor.. hiç duygularımız örtüşmedi, ben çok sevdim onun gidesi geldi, o çok sevdi , benim gidesim geldi. İkimiz sevincede mutlaka tatsızlık çıktı..

Şu an onu düşünüyorum, fakat o başkası ile görüşüyor, sadece hal hatır sormak için birbirimize mesaj atarız.

O benim yanımda olunca, duygusal olarak dokunuş olarak Hayatım herşeyim gelmiş oluyor, o gidincede canım gidiyor, çok eksiliyorum,,, siz siz olun çok sevmeyin,, tedbirli olun,,, hayatınız olacak birini sevin, gideni değil..

Öyle birşey ki, tüm olanlara rağmen hala onu çok seviyorum,, yüzsüzlüğün gurursuzlugun alası oldum ben, birini sevmiş olmak, ama sizin olmaması çok acı birşey...

İnşallah bunu gerçekten evleneceğim insanada hissederim, yeni birisi bu duyguların üstünü örtermi,, ilk sevişim çünkü belki ondan benim için yeri çok derin ve çok ayrı,,, yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

Yalnız ne güzel ifade etmiş sevgisini. Kıskandım valla

Mesajı kaydettim olur da kıza açılmak falan gerekirse değiştirp satarım

“What do you want?"
    "Just coffee. Black - like my soul.”
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kün Togdı

Kardeşim kız çok üzülmüş olabilir numarasını ver istersen teselli edeyim ben

Dünya böyle iyi insanlar için hala ayakta

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Benim tam ters durumum,,

Kız bana sevmiyorum diyor, ben onu seviyorum..

Kız bana kendine yeni arkadaş bul diyor, ben onunla hayat bulduğumu başkasını düşünemedigimi söylüyorum..

Ben kızı deli gibi kıskanıyorum, yanında başkası olsun istemiyorum,, kız ise benim başkasıyla mutlu olmamı istiyor.. hiç duygularımız örtüşmedi, ben çok sevdim onun gidesi geldi, o çok sevdi , benim gidesim geldi. İkimiz sevincede mutlaka tatsızlık çıktı..

Şu an onu düşünüyorum, fakat o başkası ile görüşüyor, sadece hal hatır sormak için birbirimize mesaj atarız.

O benim yanımda olunca, duygusal olarak dokunuş olarak Hayatım herşeyim gelmiş oluyor, o gidincede canım gidiyor, çok eksiliyorum,,, siz siz olun çok sevmeyin,, tedbirli olun,,, hayatınız olacak birini sevin, gideni değil..

Öyle birşey ki, tüm olanlara rağmen hala onu çok seviyorum,, yüzsüzlüğün gurursuzlugun alası oldum ben, birini sevmiş olmak, ama sizin olmaması çok acı birşey...

İnşallah bunu gerçekten evleneceğim insanada hissederim, yeni birisi bu duyguların üstünü örtermi,, ilk sevişim çünkü belki ondan benim için yeri çok derin ve çok ayrı,,, yardım edin

Dostum hayatin merkezine bir insani koyarsan o seni sevse de ilgisini kaybeder. Her birey karşısındakinin ilk olarak kendi etrafinda donmesini kendine yetebilmesini sevmeli. Hayatlari birbiri olan ciftlerin sürekli birlikte olan dis dunyaya kapali olan insanlarin en sonunda ne yasadigini görüyoruz. Sen ilk o kiza vazgeçilemez olduğunu hissettirirsen kendini bir şey sanıp seni her türlü cepte göreceğinden ona cazip gelmeyecek. Başta yanliş davranmışsın bence daha uzatma ilk olarak kimseye dayanmamaya çalış bence bir insana adamak her şeyini cok yanlis kimseye güven olmuyor bu devirde

• Aks The Gorgeous kullanıcısına yanıt
    Ben anlamadım, yani bir kıza "seni seviyorum, başkası olamaz, seni çok kıskanıyorum, başkası düşüncesi beni çıldırtıyor" demek yanlış mı ,, nasıl davranacağım bilmiyorum, ben dolu dolu sevmek istiyorum diyor, aklında sınav vardı, aile sorunları vardı, tabi dolu dolu sevemezsin, yada ne bekliyor benden anlamadımki, sonuçta 3-4 defa ayrılıp barıştık,, son barışmamız aşkı geri getiremedi artık,, bunları ona son zamanlarda söyledim,, hinede duymadı bile,,, yani ben yeni birisinden hoşlanırsam nasıl, davranacağım, çok efendi ve iyi biriyim, hiç kötü alışkanligim yok,, bu arada çok sakin ve sessizim,, isterseniz PM den görüşelim, çünkü sevdim çok canım yandı, ilerde tedbirli davranmak istiyorum,, bir seneyi geçti, sadece arkadaşca görüşüyoruz, benim sevgimin ona olan tutkumun bitmesi lazimken, hala onu deli gibi 24 saat düşünüyorum, hatta düşünmemek için doktora gidecek durumdayim, artık istemiyorum düşünmek,, o derece yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 3 Nisan 2017; 11:7:10 >

• Kızı beğenmiyor musun kardo yoksa baska bsı mı var :)

Kızları mı sevmıyorsun yoksa

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.