Şimdi Ara

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
17.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MagicHell

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!!

• Telefonla Arar İyi eylenceler dilerim
  • haberin yokken kalsaydı neyse ama kız arkadaşın zorunlu gibi duruyor

neden kız arkadaşlarında kalmadı diye düşünebilirsin ama onuda kız arkadaşına sorucaksın güveniyorsan sorun yok o kadarda problem olcak durum diil kız ne yapsın ev yoksa hem haberim var diyosun hiç korkma bence ...
  • Bir erkeğin başına gelebilicek çok kötü şeydir kız arkadaşının bir erkekle aynı evde kalması...

Bir erkeğin başına gelebilecek çok çok çok daha kötü bişeydir kız arkadaşının iki erkekle aynı evde kalması....

Dostum senin durum ikincisi yani bilemem ama benim başıma gelse kendimi suçlardım bu kızı nerden buldum diye.
  • Kıza noldu merak ettim yaşıyormu hayla?
  • ayrılık sebebi
  • gece al gülüm ver gülüm olduysa kız belli eder hemen celallenme ufak ufak işle kızı samimi ortam yarat kız itiraf edince patlatırsın tokatı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

Kıza noldu merak ettim yaşıyormu hayla?

Nerden aklına geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 24 Mayıs 2008; 18:08:35 >
  • Bi kız bi erkeğin evinde yatılı kalırsa güvenim sıfırın altına düşer yoksa polyannacılık oynamanın alemi yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

Kıza noldu merak ettim yaşıyormu hayla?

Nerden aklına geldi

öle dolanıodum baktım bi hort yapam dedim tutar bu konu

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Bi kız bi erkeğin evinde yatılı kalırsa güvenim sıfırın altına düşer yoksa polyannacılık oynamanın alemi yok...

+1
    Arkadaşım seni sevseydi cidden böyle bir şey yapmazdı. Ciddi görmediğine ve onun umurunda olmadığına emin olabilirsin. Yok sadece arkadaşım, yok dostum, yok çok güvenirim. Bunlar geçilcek. Ne demişler "Kanka ayağı, g*t ayağı" . Bir kere ben şahsen kızarkadaşımın bensiz gecenin bi yarısına kadar barlarda takılmasını hazmedemem ki bi iki postumu okuyan siyasi görüşlerimi bilir. Yani bunu ideolojiyle, türbanla, namusla, geri kafayla ilgisi yok. Çok ciddiyim hayır gelmez. Seni çok sevseydi eğlenceyi sana tercih etmezdi. Senin ona kızıp kızmaman da umrunda değil emin ol. Bence bağını kopar. Çok üzülürsün. İleride çok şeyler duyarsın.

• kesinlikle olay çıkar..
  • sevgilisi olan güzel bi kızla aynı evde kalsan ne yapardın olsaydı başlık daha gerçekci cevaplar alabilrdin
  • Ben kendi adıma konuşiyim .. ben hiç bi kıza tam olarak güvenmem.. her zaman küçük bi güven eksikliği bırakırım.. neden tam kapasite güvenmek zorunda oliyim ki çoğu zaman.. kız eğer güvenilirse haraketleri hali tavrı davranışı ile bunu belli etmeli bana güven vermeli , karşı tarafı yormamalı bence... 24 yaşındayım .. 5 senedir özel üni.de okuyorum kızlarla 2-3 senedir içiçeyim oturuyorum yiyorum içiyorum geziyorum falan vs.. kızların hakkaten önemli bi kısmı resmen ya üç kaatçı ya yalancı ya kaşı gözü ayrı oynar yada eli işte gözü oynaşta olur vs.. kızlar hakkında neler duydum neler gördüm.. bu yüzden bana bu saatten sonra kimse kızları savunacak pembe şeyler söylemesin... bana göre artık hiç bi kız melek olamaz... kızların çoğu beinm gözümde yanlış kız modunda... eğer iyi kız ise bunu kendisi kanıtlasın aksini kanıtlamadıkça çoğu kız yanlış kızdır bana göre... kimse çok sert değil mi dark bu düşündüklerin demesin gerçekler böyle.... kimse için hayal kurmicaksın ki hayal kırıklığına uğramayasın.... (yanlış kız lafım da çok ağır algılanmasın lütfen)

• eğer evlilik gibi bir şey düşünüyorsan bu kızla ömür boyu kaldırabileceğini sanmam bu kuşkuyu. senin bildiğin bir olay ya bilmediklerin.

bizde bir ata sözü vardır

at avrant silah emanet verilmez, gitmezde

benim yeğen, üniversitede aynı evi erkek arkadaşlarıyla paylaştığının öğrendiği ve sevdiği kızı, konuyu öğrendiğinde doğrumu diye sorar evet cevabının alıncada tereddütsüz işi bitirir.

bencede doğrusu

bir ömür şüphe ile geçmez
  • kalcakta bişey mi yapacak? eğer kolayca cinsel ilişkiye gircek tipte bi kızsa zaten işim olmaz ama çok eminimdir 2 sene çıkmışım iyi bi kızsa kalsın biraz modern olalım gençler
  • kız istese sana söylemezdi!
    söylediğine göre bişi yokktur rahat ol!
  • Ailesinde ki erkeklerden başkasının evinde kaldımı artık arkadaşım değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insicam -- 24 Mayıs 2008; 23:50:50 >
  • arkadaşlar eski konu bu ya arkadaşın boynuzları boyunu geçmiştir şimdiye kadar bize düşen bi tane törpü hediye etmek ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_961 -- 25 Mayıs 2008; 0:09:27 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.