Şimdi Ara

Kız Arkadaşının Yanında 5 Tane Keko nun Saldırması .. ( SERBEST BIRAKILDILAR .. !! ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
0
Favori
15.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunların erkeklikleri bu kadar işte, teke tek dövüşmeye güçleri yetmez bu korkakların. Bunların çoğu malum ırktan oluyor, laleli, aksaray da çok kavga ettim bu tiplerle. Hemen sürü halinde toplanıp tek kişiye saldırmayı bilir bunlar.

İrlandalı boksör mu ne vardı, aksaray da tek başına 50 tane adamı dövmüştü. Bunlar boyle korkak işte, bir kişiye 10 kişi saldırırlar. Teke tekte kız gibi kaçar bu korkaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

Ben de park sorunu yüzünden kavga ettim. Birden 4 kişi oldular ,buna rağmen dövdüm hepsini, sonra biri demir bulup kolumu kırdı , diğeri de et bıçağıyla bıçakladı. Sonuç; Bana basit yaralamadan 2400 lira devlete ödeme kişi başına para cezası, toplamda 9600 lira + 5000 lira hastanemize adı + 2 asgari ücret avukat tutmak. Karşısı ise ağır ceza da 1-2 yıl arası aldılar ama 5 yıl suç işlemediği sürece serbestler...Dahası tazminat davası açayım dedim ve açtım 70.000 lira isteyebildim bunun için de devlete 1 asgari ücret kadar para ödedim.(Bilmeyenler için tazminat davası açacaksanız yurt dışındaki gibi milyon dolarlık açamıyorsunuz paranız yettiği kadar açabiliyorsunuz ,TÜrkiye'de en azından 10 yıl evvel öyleydi değişmediyse) Dava on yılda sonuçlandı; sonuçlanmadan tazminat davası açılmıyor 1 yıl oldu hala sonuçlanmadı. Muhtemelen sonuçlanınca da toplamda 20.000 verirler onunda 5000'ini avukat alır...(Sadece 4 kişiyi teyit edebildiğim için mahkemede 4 kişi olarak kaldı)
    Kendinizi savundunuz diye para cezası mı yediniz? Yoksa kavgayı siz mi başlattınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlamıyorum bunlara 6 şar aydan hapis versen ülke ne kaybeder ? Muhtemelen sadece oy çünkü bunlar belliki ipsiz sapsız çalışmıyo etmiyor bunları saldın eee ne yaptın yaptığınızda suçunuz yok ceza yaptırımı gerekicek bir olay değil yarın gidin başkalarınında orasını burasını kırın hayatıyla psikolojisiyle oynayın demekten başka nedir ? Off off bizi bu hale gözümüzün önünde getirdiler de çıtımızı çıkaramadık bizdende bir halt olmaz.

• Siz dua edin dövülen adami niye dayak yedin diye içeri atmamışlar. Malum bura Türkiye. Bizde ADALET var

• quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Kendinizi savundunuz diye para cezası mı yediniz? Yoksa kavgayı siz mi başlattınız?

Alıntıları Göster
    Aslında kişi başı 2 ay hapis cezası verdiler bana ,onu kişi başı 2400 lira para cezasına çevirttim ve 24 taksitle ödedim. Ayrıca Sabıka kaydım çıktı bu 24 aylık sürecinde ve iş bulamadım.

Motorsikleti park ettim, paketi götürüp geldim. Motor ana caddenin kenarında düşürülmüş ve ben orta ayaklığa alarak gitmiştim kendi düşmemiş. Buraya park edemezsin dedi 2 dkya gelirim dedim koşarak gidip geldim o vaziyette buldum ve motorda bana ait(Üzerindeki pos cihazı multinet ve sodexho makinesi ruloları falan ve kalan paketler de yerlerdeydi) Daha sonra kim yaptı bunu dedim 2 kişilerdi birisi ''kendi düştü' dedi. Diğeri ''Ben yaptım, ne O-L-A-C-A-K!'' diye bağırdı. Ben de ani sinirlenen biriyimdir direk gömdüm kafayı,diğer eleman da hamle yaptı tuttum ona da kafa attım düşmedi, sinirlendim 2 tane daha attım gene düşmedi ,daha çok sinirlendim 3 tane daha atınca :D bir ara ortadan kayboldu, ilk vurduğum eleman da demir getirdi ve kolumu kırdı. Derken çok kalabalıklaştılar 6-7 kişi oldular ama 2-3 kişi aktif dövüşmedi, arada sallamıştır anca. Bir de kolum kırık ,anlamadım sıcağına ama demirle vurdu yani besbelli ki o kol gitti. O sırada da artık kaçayım yoksa gidiciyiz derken, dalağa bir demir daha yedim; yine de en azından demiri elinden aldım, fırlattım mallık ben de almışken demiri kullanabilirdim ama kırık olan sağ elimdi onlar kullanmasın dedim(sağlağım). Üzerine de kaçarken (1 bina kadar sonra nefesim kesildi dalak zedelenmesinden)bıçaklandım. Sonra ana sağlığa kadar yürüyüp (300 metre falan) ambulansla hastaneye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 1 Şubat 2019; 20:47:42 >

• Delikanlılar ya 1 kişiye 4 kişi dalıyorlar çıkarıp vursan adam sayıp ceza verirler birde

• quote:

Aslında kişi başı 2 ay hapis cezası verdiler bana ,onu kişi başı 2400 lira para cezasına çevirttim ve 24 taksitle ödedim. Ayrıca Sabıka kaydım çıktı bu 24 aylık sürecinde ve iş bulamadım.

Motorsikleti park ettim, paketi götürüp geldim. Motor ana caddenin kenarında düşürülmüş ve ben orta ayaklığa alarak gitmiştim kendi düşmemiş. Buraya park edemezsin dedi 2 dkya gelirim dedim koşarak gidip geldim o vaziyette buldum ve motorda bana ait(Üzerindeki pos cihazı multinet ve sodexho makinesi ruloları falan ve kalan paketler de yerlerdeydi) Daha sonra kim yaptı bunu dedim 2 kişilerdi birisi ''kendi düştü' dedi. Diğeri ''Ben yaptım, ne O-L-A-C-A-K!'' diye bağırdı. Ben de ani sinirlenen biriyimdir direk gömdüm kafayı,diğer eleman da hamle yaptı tuttum ona da kafa attım düşmedi, sinirlendim 2 tane daha attım gene düşmedi ,daha çok sinirlendim 3 tane daha atınca :D bir ara ortadan kayboldu, ilk vurduğum eleman da demir getirdi ve kolumu kırdı. Derken çok kalabalıklaştılar 6-7 kişi oldular ama 2-3 kişi aktif dövüşmedi, arada sallamıştır anca. Bir de kolum kırık ,anlamadım sıcağına ama demirle vurdu yani besbelli ki o kol gitti. O sırada da artık kaçayım yoksa gidiciyiz derken, dalağa bir demir daha yedim; yine de en azından demiri elinden aldım, fırlattım mallık ben de almışken demiri kullanabilirdim ama kırık olan sağ elimdi onlar kullanmasın dedim(sağlağım). Üzerine de kaçarken (1 bina kadar sonra nefesim kesildi dalak zedelenmesinden)bıçaklandım. Sonra ana sağlığa kadar yürüyüp (300 metre falan) ambulansla hastaneye...

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun keşke sakin kalsaymışsınız ilk başta malum hukuk devleti olmadığımız için sokaklar başıboş...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi kız arkadaşları yok ve büyük ihtimalle hayatları boyunca hiçbir kadın tarafından sevilmemiş tiplerdir bunlar. Benim yoksa bu elemanda niye var diye kıskanmışlardır. Değersiz yaratıklar.

• Sıkıntı silahlanma cok buyuk oranda artti cevremde silahlanan cok var ben genellikle dolu gezerim ozendirmek gibi olmasin ama kendinizi baska turlu koruyamazsiniz polisler bile bir sey yapmiyor bir olay oldugunda basiniza bir kac kere olay geldiginde caresiz oldugunuzda anlarsiniz

• Bunların nefes almaya bile hakları yok. Bursa gibi güzelim memleketleti adını kirleten hain yaratıklar. Kendi illerinde bunları yapmaya hayatta .... yemez barzoların. Bunların etini vahşi hayvanların önüne atsan yemez , böyle leş olur mu diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Geçmiş olsun keşke sakin kalsaymışsınız ilk başta malum hukuk devleti olmadığımız için sokaklar başıboş...

Alıntıları Göster
    İlk duruşmada berrat aldı avukat aslında. Sonra karşısı avukatını değiştirdi bir yerine 2 tane pahalı avukat tuttular bu yüzden kalanları kaybettik. Tahminen bizim avukatı da almışlardır adamlar zengindi bayağı
  • dolmuşta kimi zaman tekli tekli oturanlar oluyor , yanım boşsa başka yere geçip çiftlere veriyorum buyrun siz oturun diye , bir erkeğin yanındaki kadınına laf atmak kanı bozukluktur , şerefsizliktir , empati yapın , sevdiğiniz kadınla geziyorsunuz ve gözü önünde hem laf atılıp hemde dayak yiyorsunuz.Bu arkadaşın başına gelen şey bir erkeğin başına gelecek en kötü şeydir.Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir olayı o derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Bazen böyle insanların üstüne sadece şarjör boşaltasım geliyor.. Ne ikaz etmenin anlamı var, ne insan yerine koymanın ne de acımanın!!

Böyle belinden iki tane pistolü çıkarıp kafasına göğsüne boşaltacaksın yerdeyken de ölümü kesinleşsin diye yarı otomatik ile kevgire çevireceksin..

Cidden memlekette dolandırıcı, pedofil, hayvan istismarcısı, araç hırsızı, sapık vs ne varsa şarjör boşaltasım var.

Nasıl kanunlarımız varsa salıp salıp duruyorlar! Hukuk ve şeriat bozması çakma hümanizmatik bir kanun sistemiyle yönetiliyoruz.

Tek ayvayı yiyenler fetocular, iktidara alenen hakaret vs edenler vs.

Hem adamın yanındaki kıza laf atıyorsunuz hem de tepki koyuyor diye dövüyorsunuz iki tanesi de orada muhabbet ederken gelip vuruyor..

He bunların akrabalarına da şarjör boşaltmak lazım, şikayetçi oluyorsun en başta bunlar gelip şikayeti çek diye tehtid ediyorlar. Komple aileyi temizleyeceksin ki toplum nefes alsın!

Yanlış mıyım? Suç işleyenlerin aileleri bu devirde yüzleri kızarmak yerine daha da pişkin ve arsız oluyorlar! Madem bu kanunsuzluğu alenen destekliyorsunuz sizin de gırtlağınızı alsınlar.
    Öyle deme bak ab'ye almazlar sonra seni.

• Nasıl sinir bozucu bir olay durduğum yerde sinirlendim resmen. Önce derilerini güzelce yüzüp tuzu basıp çıktığı deliğe geri sokacaksın bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Bazen böyle insanların üstüne sadece şarjör boşaltasım geliyor.. Ne ikaz etmenin anlamı var, ne insan yerine koymanın ne de acımanın!!

Böyle belinden iki tane pistolü çıkarıp kafasına göğsüne boşaltacaksın yerdeyken de ölümü kesinleşsin diye yarı otomatik ile kevgire çevireceksin..

Cidden memlekette dolandırıcı, pedofil, hayvan istismarcısı, araç hırsızı, sapık vs ne varsa şarjör boşaltasım var.

Nasıl kanunlarımız varsa salıp salıp duruyorlar! Hukuk ve şeriat bozması çakma hümanizmatik bir kanun sistemiyle yönetiliyoruz.

Tek ayvayı yiyenler fetocular, iktidara alenen hakaret vs edenler vs.

Hem adamın yanındaki kıza laf atıyorsunuz hem de tepki koyuyor diye dövüyorsunuz iki tanesi de orada muhabbet ederken gelip vuruyor..

He bunların akrabalarına da şarjör boşaltmak lazım, şikayetçi oluyorsun en başta bunlar gelip şikayeti çek diye tehtid ediyorlar. Komple aileyi temizleyeceksin ki toplum nefes alsın!

Yanlış mıyım? Suç işleyenlerin aileleri bu devirde yüzleri kızarmak yerine daha da pişkin ve arsız oluyorlar! Madem bu kanunsuzluğu alenen destekliyorsunuz sizin de gırtlağınızı alsınlar.
    Devlet bana adam öldürmeyi serbest yapsa kurşun parası yüzünden batarım ülkenin her yeri pislik kaynıyor sık sık bitmez.

• Babamın dükkanının önünde kedimizi öldürdüler... (yine böyle tipler) babam sadece soru sordu "neden yaptınız ?" diye. Üstüne babama saldırdılar, üstüne dükkanın camını kırdılar.

Bizimkilerde sabır kalmayınca bunlar topluca bir güzel dövüldü 3-4 gün evlerinden çıkamadılar. Güvenlik kameralarından çevre esnafından bizzat zabıtasına kadar her şey lehimize, kanıtlı, şahitli.

Babam ceza aldı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılmadan, evlerini abluka altına almıştık çıkamıyorlardı. (ama olaylardan sonra, son aşamada) bir anlık hata haklıyı haksız konuma getirdi.

Peder silah yakalattı, ceza aldı. Daha sonra mecburen kendi işimizi kendimiz hallettik, dövdük, vurduk, okul, iş yeri kestik, akrabalar akın etti. Tehdit, kavga dövüş 1 yıl sürdü. Günün sonunda kazanan taraf gibi gözüksek de masum bir canlının canına kıyarak 2-3 aileyi 1 yıl boyunca huzurundan eden yaratıklara o leş ortamlarında anlatmaları için "anı" çıkartmış olduk o kadar.

Halbuki davamızı açtığımızda, insan gibi polise başvurduğumuzda, 16 sayfa kanıtla gittiğimizde onlarca yıldır okumuş etmiş yalamış yutmuş savcının önünde "ağğbeyy sinirliydik yaptığğ, ma ne olmişş kusrumuza bahmasın" deyip sıyrılmasaydılar bunların hiç birisi olmayacaktı.

Kağıdı kalemi ele alıp gayet pozitif bir kafa ile yazdığımda o savcıda en az o hırbolar kadar suçludur... bunun emi cimi yok. Madem serbest bırakıyorsun sorumluluğu alacaksın.

• Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Uğraşmak istemiyorlar hocam durum bu. Benimde başıma geldi. Üşeniyorlar dosya hazırlamaya imza evrak bilmem ne diye yoksa her gün şiddet olayı oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkemizde arrowların , daredevillerin ve bilimum kanunun yetişemediği bu it sürülerini kevgire çevirecek nice dc sinematik evreni figürlerini görmek istiyoruz. Bunları gördükçe kan görünce bayılan ben gece sokağa çıkıp yaka paça komalık edene kadar dövesim geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarim bigun savci veya hakim cocuguna denk gelir böle asalaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumura Uğrayamayan Adam -- 2 Şubat 2019; 6:48:47 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bunların hepsi gerçekse ki inanıyoruz gerçek olduğuna şimdi merak ettiğim değdi mi bu çektiğiniz acıya çileye dayağa atamadığınız dayağa aldığınız cezaya almadıkları cezalara ödediğiniz paralara bıçaklanmanıza motorunuza geçen yıllara işsiz kalmanıza sabıka yemenize kısacası hayatınızın mahvolmasına değdi mi?

Bende bazen diyorum yap erkeklik ama ya ben öleceğim ya da o ya da onlar o yüzden diyorum 30 seneyi geçmiş nefes almışsın kalan bir 30 yılın var yok bırak kalan yıllarında acı ile bıçak mermi yarası ile ya da ne bileyim işte başına aldığın bela ile uğraşacağına bırak ne hali veya ne halleri varsa görsün diye sabır ihsan eyleyip geçiyorum. Sabır en önemli şey sabır ve öfkesine hakim olan biri birçok şey de kazanır.

Bu yaşadıklarınız birilerine ibret olur umarım. İki kere düşünmek gerek böyle şeyler de.

Geçmiş olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 2 Şubat 2019; 7:16:54 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.