Şimdi Ara

kız arkadaşımla kavga ettik napmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kız arkadaşım dün mesaj attı hayatım sabah kahvaltı yapalım mı diye. ben de yapalım tatlım alırız sıcak simidimizi, peynirimizi yaparız güzel olur dedim. sonra bu hemen beni aradı. ne biçim adamsın sen adam gibi bi yere girmek istiyorum ben dedi. tamam gideriz bi pastaneye dedim yine kabul etmedi. lüks bi yere gitmek istiyomuş. ben de hayatım maddi yönden rahat değilim bu aralar dedim. asgari ücretle çalışıyorum ve çok fazla taksidim var kardeşimin dershane parasını da ben veriyorum. bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası. ya bana bir kahvaltı bile ısmarlamayan, beş parasız sevgiliyi ben napıyım? erkek değilsin be cebinde parası olmayan adama erkek mi derim ben gibi şeyler dedi. ben de sinirlendim param varken canındım ama ? dedim kız da paran kadar konuş dedi telefonlarımı açmıyo şimdi.

beyler napıyım sizce? birinden borç bulup kızın gönlünü mü almalıyım? bankadan ihtiyaç kredisi çekip hediye alsam nasıl olur? çok fazla faizi oluyor mu anlayan var mı bu işlerden?

• Bilader kafasiz misin gurursuz musun it misin nesin sen? Kizin laflarina bak o mizla durulur mu? Csb ise komik degil deglse sacmalsna bide kredi cekeyim diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şaka misin? Gücün neye yetiyorsa onu yapacaksın. Kız halden de anlamıyor. Bu ne ukalalık? Ona aldığın telefonu bile haketmiyor.
    İnan bu kiz seni sevmiyor bile. Yazık emeklerine sevgine hocam. Derhal ayrıl. Bu gidişle seni parmağında oynatır. Süründürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrs.Samanik -- 18 Mayıs 2016; 0:04:11 >
  • Csbnin babası. Ciddiye alıp yorum yapanlara gülüyor kıs kıs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlum böyle csblere çok sinirleniyorum ha

• Kız seni sevmiyor paranı seviyor. Bide bu kadınla evlendiğini düşün. O sen kredi borçlarını ödeyemezken kredi kartınla hala mağazalarda alışveriş yapıyor olucak. Borçlarını ödeyemediğinde çocuğuda sana bırakıp ei terkedicek. Belli geleceğin şu cümlelerden. Sal gitsin. Kalbine söz geçir o sevilmeyi haketmiyor. Ayrıca kezban belli.

• Csb değilse ben senin adamlığına..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kız arkadaşımla
    4 yıl önce açıldı
    Babamla yeniden kavga ettik beyler
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nickten belli zaten csb olduğu
  • kardeş bu kızdan iyisini bulamazsın hayatın boyunca.git bankadan çekebileceğin kadar kredi çek herşeyini sat kızın gönlünü al
  • HSB

• Kızla ben kahvaltı yapayım param var.

Edit: csb olduğunu bildiğim için böyle yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 18 Mayıs 2016; 0:09:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası.bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası.bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası.bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası.bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası.bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası.bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası.bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası.bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası.bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası.bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası.bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası.bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası.bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası.bi de bu kıza doğum gününde aldığım telefonun taksidi de eklenince biraz sıkıştım açıkçası.

• Bu mesaja eklenen görseller:

kız arkadaşımla kavga ettik napmalıyım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.