Şimdi Ara

Kız arkadaşımla çıkmazdayız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim yazım biraz uzun olacak. Düşüncelerimi ve dertlerimi tam olarak aktarabilmem icin her seyi yazmam gerek. Şimdiden zahmet edip okumaya zaman ayıran arkadaslara teşekkür ederim.

2013 eylul de internetten suanki kiz arkadasimla tanistim. Ortalama 1 yil internetten iliskimizi surdurduk cunku farkli ulkelerde yasiyorduk. Ben Turkiye deyken o Rusya daydi. Ben 2014 ocak ayinda rusya ya 12 gunlugune gittim. O da mayid ayinda yanima geldi 10 gunlugune. Birbirimizi cok seviyorduk hala da seviyoruz fakat iliskimiz suan cikmazda. Sebeplerini asagida belirtecegim.

2014 eyluĺde ben rusya ya okumaya geldim. Daha fazla ayri kalmak istemiyorduk. Hem rusca ya ve rusya ya olan ilgimden, hem tr de bir üniversiteye girememis olmam ve neredeyse imkansiz olmasi, hem de aramizdaki mesafeyi ve ozlemi dindirmek adina buraya geldim. Yaklasik 9 aydır buradayim. Hersey iyi cok guzeldi fakat soyle bir sorun var. Arkadaslar kiz arkadasim kimseyle iletisim kurmuyor. Beni cok kiskaniyor. 9 aydir tek bir insanla konusmuslugum yok. Bilirsiniz dilde en buyuk etken pratiktir. Ailelerimiz de biliyor durumu. Ailesi cok destek cikiyor bana. Haftanin 4 5 gunu onlarin evinde kaliyorum. Fakat sorun su ki; burada hic arkadaşım yok. Üniversite de zor durumda kalsam birinden yol parasi bile isteyemem. Dili gelistirmemde cok buyuk katkisi oldu kiz arkadasimin fakat artik konustugumuz seyler standart olmaya basladi. Rusca konuşmuyoruz artik paylasacak hicbir seyimiz kalmadi. Abartisiz 9 ay boyunca tek bir kisiyle yasadim. Markete, okula, eve het yere birlikte gidip geliyoruz. Burada hic zor durumda kalmadim. Burası ve rusca hayatimin donum noktasi. Insanlarla iletisim icinde olmam gerektigini dusunuyorum. Her insandan 1 kelime, 1 bilgi edinmek buyuk kâr.. bunun yani sira kendisi cok kiskanc. Burada bir dil okulunda ruslara turkce ogretmeye baslamistim. Haliyle butun ogrenciler bayandi. Ona neden baktin, neden ona cok soru sordun, ona selam verme buna bakma buna ders verme gibi seyler soyler oldu. Hep alttan aldim durumu. Tartismalarimiz oldu tabii ki fakat aramiz bozulmasin diye hep ben yanina gittim durumu toparladim. Her seyden nem kapiyor. Saniyor ki onu birakacagim. Inanin cok seviyorum ve her seyi yapiyorum fakat yetmiyor ona. Yazacak cok sey var. 4 gundur ailemle tartisiyorum bu konuyu zaten. En son olayi anlatayim

4 gun once evdeydik. Oyunda tanistigim rus bir arkadasa ( erkek) selam vermistim. Konusma penceresi de acik kalmisti ve gordu bu kim dedi. ( steam den yazdigim icin foto falan yok) internetten tanistigim bir arkadasim dedim. Biz de internetten tanismistik deyip arkadasi dondu gitti trip atmaya basladi. Artik bu son damla olmustu ben de aldim cantami aksam 11 de ciktim yurda geldim. 4 gundur ariyor yazıyor. Daha once oldugu gibi yanina gidecegimi, hemen barisacagimizi ve her seyin eskisi gibi olacagini saniyor fakat ben cebap vermedim. Uzun bir mesaj yazdim. Buraya onun icin geldigimi, onu cok sevdigimi fakat davranislarinjn beni kisitladigini ve bu sekilde giderse oliskimizi sonlandirmak zorunda oldugumuzu soyledim.

Sinifimizdaki butun ogrenciler koreli. 2 tane de kiz var fakat hepsi iyi insanlar hepsi de yakinlar samimiler. Dil duzeyi olarak onde oldugumdan da biraz saygililar daha bi ilgililer. Hic bir art niyet yok kaldi ki hepsinin de erkek arkadaslari var. Bir gezi olcak mesela git tabi kiz arkadaşlarin orda falan diyor. Kayit yaptirirken rus bir genc öğrenci yardım etmisti. Tanıştık falan bir gun icmeye gidelim dedi tamam dedim fakat kiz arkadasim musade etmedi. Soz yerindeyse beni iyice sindirdi. Artik bu durum canimi sıkıyor. Suan bu yazimda kendimi pek ifade edemedim. Sakin dusunmeyin gittin oraya gordun kizlari simdi de kiz arkadsini birakmak istiyosun diye. Onu cok seviyorum ve onun icin burdayim. Burada tek turk oldugum icin ilgi var. Bahcede aa bu turk diyenleri duyuyorum. Kiz arkadasim kendisi de kimseyle gorusmuyor ve benim gorusmeme de musade etmiyor. Siniftakiler bowling oynayalim diyor gidemiyorum. Cafeye gidelim diyorlar gidemiyorum haliyle artik çağırmaz oldular. Hic bi anim hic bi seyim yok. Bir lsf var ya cok muhabbet tez ayrilik getirir diye aynen oyle oldu. Tam sinav zamani bu duruma düştüğümüz icin derslerini kotu etkilemesinden de korkuyorum.. beni cok seviyor ben de onu cok seviyorum.. fakat ozgurlugumu elimden aldi tamamen.

Biraz toparlayayim bir kac sey daha ekleyecegim. Okuyanlara tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne biliyim ben ya .s .s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki "biraz" uzun bir yaziymis bu. Uzun yazi olsaydi kac sayfa surerdi merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

İyi ki "biraz" uzun bir yaziymis bu. Uzun yazi olsaydi kac sayfa surerdi merak ediyorum.

Inan o kadar buyuk bir problemin icindeyim ki yazsam sayfa olur..

• İlişkiyi 9 ay boyunca kıza göre yürütmüşsün. Bu durumunda bunları yaşamanın gerekçelerinden. Uzun mesaj atacam demişsin at tabi fakat ilişkinin daha sağlıklı bir şekilde devam edeceğini düşünmüyorum.

• özet: oyunda erkek arkadaşa selam veren erkek türk kızı gibi trip yapan rus sevgili baştan aşağı çelişkiler yumağı
  • ne bilim ben ya adamı kullanıcısına yanıt
    Hocam bence bu böyle olmaz sen oraya kendini geliştirmeye gitmişsin ve bunu yaparkende önünde büyük bir engel oluyor kız arkadaşın sana . Kiz arkadaşının seninle bir ömur kalacaginin garantisi yok ama sen ne kadar gelistirirsen kendini sana bi o kadar faydası olacağının garantisi var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kız arkadaşımla
    4 yıl önce açıldı
    Geçen bir kız tavladım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rusyaya okumak icin degil kiz icin gittin sonra okulu kiz yuzunden biraktin dondun.30+ yasinda cebinde 5 lira fink atar kaldirimlarda olucan haberin yok.
  • Rolleri değişmişsiniz o erkek gibi sahiplenmiş sende ses çıkartmamışsın bu duruma.
    Gittiğin yerlere birlikte gidin
    kontrolü de eline almaya çalış
    riske girip bu sefer onun gelmesini bekle

• mekanlara kız arkadaşınla git. rus güzellerinin arasında beni unutur diye korkuyir olabilir.

• eni cok seviyor ben de onu cok seviyorum.. fakat ozgurlugumu elimden aldi tamamen.

Burayı okudum üşendim^^. Biraz zaman verin birbirinize
  • rusun kezbanına denk gelmişssin kardeş geçmiş olsun.

kezoluk türk kızına has değildir, kadın kısmının genlerinde vardır türk kızında azıtmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonose_2

Hocam bence bu böyle olmaz sen oraya kendini geliştirmeye gitmişsin ve bunu yaparkende önünde büyük bir engel oluyor kız arkadaşın sana . Kiz arkadaşının seninle bir ömur kalacaginin garantisi yok ama sen ne kadar gelistirirsen kendini sana bi o kadar faydası olacağının garantisi var

Yorumun icin teşekkür ederim.. keske o da anlayabilse.. biraz ayri kalmayi teklif ettim fakat yaziyor yanima gel falan diyor. Gitmedim tabii ki. Yuzyuze konusunca agliyor o zaman da ben kiyamiyorum..

• Hocam kız arkadaşınızın psikolojik sorunları var sanırım sizde üstüne her dediğine evet demişsiniz sıkıntı artmış . Biraz hayır demeyi öğrenin ve sevgilinizi yardım almaya ikna edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

Rolleri değişmişsiniz o erkek gibi sahiplenmiş sende ses çıkartmamışsın bu duruma.
    Gittiğin yerlere birlikte gidin
    kontrolü de eline almaya çalış
    riske girip bu sefer onun gelmesini bekle

Hata mi desem bilmiyorum fakat soyle bi durum var. Birbirimizden uzak oldugumuz vakit ben disarda fazla durmasina musade etmiyordum. Kiskanctim cunku biraz da korku vardi.. eski erkek arkadasi da bu sehirde yasiyordu o yuzden. Keser döndü sap dondu gun geldi hesap dondu yani..

Gittigimiz her yere birlikte gidiyoruz zaten geziler olsun her yer olsun. Fakat bu sefer gruptakiler fotograf cektirmek istiyorlar eve donunce bu kiz niye fotograf cektirdi niye yanina oturdu falan diye konusuyor. Bildigin gezide biz ikimiz bi grubuz, diğerleri ayri grup..

• Kız arkadaşını bu kadar dinleme, sürekli de onun yanında durma sıkılırsınız, kıza da söyle bundan sonra böyle güvenmiyorsa devam edemiyeceğini

• quote:

Orijinalden alıntı: Azer Saçlı Fizikçi

Hocam kız arkadaşınızın psikolojik sorunları var sanırım sizde üstüne her dediğine evet demişsiniz sıkıntı artmış . Biraz hayır demeyi öğrenin ve sevgilinizi yardım almaya ikna edin

Evet psikolojik sorunlari var bunu kendisi de kabul ediyor. Bu yuzden ben cok ilgi gosteriyorum. Ne kadar yorgun olsam hep guluyorum. Aile yapısı olarak daginiklar. Kavgali ailede buyumus, babasi haber vermeden tatile falan gidiyormus.. ben her an bu kadar gozetim altinda olmaya aliskin değilim bir de ile ciddi iliskim. Yasim 21 gencligimi yasamak istiyorum fakat bizimkisi evlilik hayati gibi oldu. Daha 4 senem daha var universitede + evlendigimiz zaman hata yapmaktan korkuyorum :( birbirimizi sadece biz erkekler anlayabilir fakat yanlis anlamayin ben oyle kuluplere gideyim kafasinda degilim. Burada zaten hic gitmedim.

• Bir yorum görmüştüm ne kadar işe yarar bir şey bilemem;

Çok üzerine düş ilgi manyağı yap senden ne alıcaksa alsın kendisi bırakıcaktır.

• ne bilim ben ya adamı kullanıcısına yanıt
    İşin zor. Gençliğini yaşaman gerek yaşarsan sevgilinin durumu daha da kötü olabilir ya da ilişkiniz. Yaşamazsan çok pişman olacaksın.
    Seninkisi alışkanlık olabilir mi peki?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.