Şimdi Ara

Kız arkadaşımın erkek kardeşi benden borç istedi ne yapmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktada dediğim gibi adam(22) borç istiyor benden kız arkadaşımın haberi var mı bilmiyorum sormaya utanıyorum ben sana dönerim dedim bekliyor(100tl) adam tam emin değilim ama torbacı sanırım o şekilde duyumlar aldım üstünde görmedim.
    Neyse önerisi olan? vereyim mi? vermeyeceksemde ne bahane bulayım?

• Bir kere verirsen alışır ve her zaman ister. Torbacı diyorsun bir de. O zaman geri ödemez versen bile. Yok de, verme.
  • çıkarıp eline vurmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Başlıktada dediğim gibi adam(22) borç istiyor benden kız arkadaşımın haberi var mı bilmiyorum sormaya utanıyorum ben sana dönerim dedim bekliyor(100tl) adam tam emin değilim ama torbacı sanırım o şekilde duyumlar aldım iş üstünde görmedim.
    Neyse önerisi olan? vereyim mi? vermeyeceksemde ne bahane bulayım?

Sıkışığım ben de de, ama ver. Çünkü şimdi bu gider ablasına "yeeaa, iki kuruşu esirgedi" falan der. Olmadı sana kin besler. Olmadı gözü döner saplar bıçağı..

• Ver 1 hafta sonra iste 2 hafta sonra iste eğer yüzü bile kızarmıyorsa kızı falanda boşver
  • Sana acil gerekli bir para değilse bir kereliğine ver ama geri ödeyene kadar önceki borcu ödemeden kuruş koklatma.
  • Ver hamam parası olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100tl az para değil aklını başına al genç
  • Verme la neverecen o sana versin
  • Seviyorsan git ver bence.
  • hay anasını ya bi para istedik hemen gittin burayamı yazdın. bende bu foruma takılıyorum ne torbacısı ya
  • Israrla çağrı atıyor demek başı sıkışmış vereyim bir kereye mahsus aslında para banada lazım neyse.
    öneriler için teşekkürler :) ama bakim sorucam ne yapıcan sen bu parayı genç diyicem yanlış yollarda kullanacaksa birkaç kelam ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

hay anasını ya bi para istedik hemen gittin burayamı yazdın. bende bu foruma takılıyorum ne torbacısı ya

• Okudumda haber gibi olmuş resmen.

Örnek :

Suçu işleyen A.B.C (24) ....
  • ''Ben de sıkışığım, bir yerden para bekliyordum olmadı.'' demelisin..
  • Borç vermiş biri olarak tavsiye etmem.
  • bende kız arkadaşımın erkek arkadaşı istedi diye okudum bu nasıl bir yapı diye girdim allahtan kardeşiymiş verme boşver kimseye ama kimseye borç verma
  • param-yokde-geciştir.
  • Bir kere verince yine ister.
  • parayı ver.geri ödemezse kız arkadaşından nasıl tahsil edileceğini biliyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.