Bildirim
KIZ ARKADAŞIMIN 14 ŞUBAT HEDİYESİ (SS'Lİ)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu sevgililer günü en çok parfümcülere yarıyor.Herkes birbirine parfüm alıyor.İsmi değişmeli bence parfüm hediye etme günü olarak.Birde basıyorlar cam şişe +kimyasala 300tl parayı,270tl'si de kardır muhtemelen. -
Sen ne aldın merak ettim -
yazık o paraya -
quote:
Orijinalden alıntı: Anesthesia`
Sen ne aldın merak ettim
Dibi düştüğüne göre...
-
Kenzo iyidir. -
quote:
Sen ne aldın merak ettim
Otelde yemeğe götürdüm 3 kutu gül + masaya gül,yaklaşık bi 90-100 arası bişeye patladı -
quote:
Orijinalden alıntı: Kril
quote:
Sen ne aldın merak ettim
Dibi düştüğüne göre...
Kazandibi -
İyi ki sevgilim yokmuş la, ben 100 liraya 10 gün yaşıyorum. -
quote:
quote:
quote:
Sen ne aldın merak ettim
Dibi düştüğüne göre...
Kazandibi
-
Bu sene disindaki gectigimiz 5 sezonun butun formalari var .d bu sene kendim alacagim heralde -
Valla hayatımda ilk defa sevgililer gününü kutladım.
AVM'de tam 2.5 boyunca bütün dükkanları gezdim ve Batik'ten panço, Koton'dan bolero, Collezione'dan cüzdan aldım, çok sevindi gayet. -
hiç kötü koktuğunu söyleyemediğinden parfüm aldığını düşündün mü ? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Crimson King
İyi ki sevgilim yokmuş la, ben 100 liraya 10 gün yaşıyorum.
O 10 günde, 100 lirayla 1 günde başkalarını mutlu edebildiğin gibi, kendini mutlu edebiliyorsundur da sen şimdi. Şöyle söyleyeyim, birilerine değer veriyorsan, onların mutlu olmasıyla da mutlu olursun; dolayısıyla giden para yine ziyadesiyle size dönüyor. Yapılan en kötü iyiliğin bile vicdanı dönüşünün olduğu gibi, sevdiğin insana verdiklerinin de sana mutluluk olarak dönüşü olur. Yalnız adam bilemeyebilir, ama en azından "koruk, mundar" dememeli bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Okisht
hiç kötü koktuğunu söyleyemediğinden parfüm aldığını düşündün mü ?
Genelde hep orjinal parfüm kullanırım kenzoyu bi kez numune olarak denedim çok hoşuma gitti,orjinali için para biriktiriyodum 2-3 haftadır denk gelmedi açık aldım bende ama aklım kalmıştı,bunu bi kaç kez söylemiştim sormuştu falan,kötü koktuğumu düşünmüyorum yani,düzenli olarak roll-on kullanırım,her gün duşumu alırım -
quote:
quote:
O 10 günde, 100 lirayla 1 günde başkalarını mutlu edebildiğin gibi, kendini mutlu edebiliyorsundur da sen şimdi. Şöyle söyleyeyim, birilerine değer veriyorsan, onların mutlu olmasıyla da mutlu olursun; dolayısıyla giden para yine ziyadesiyle size dönüyor. Yapılan en kötü iyiliğin bile vicdanı dönüşünün olduğu gibi, sevdiğin insana verdiklerinin de sana mutluluk olarak dönüşü olur. Yalnız adam bilemeyebilir, ama en azından "koruk, mundar" dememeli bence.
Orası öyle tabi ama öğrenci adama da 100 lira çok yav.Gerçi sevdiğim kızla birlikte olabilsem 100 liralar feda olsun ama olmuyor işte.
-
quote:
Teselliye bak aynı ben -
quote:
Orijinalden alıntı: Sensation +
quote:
Teselliye bak aynı ben
Allah gönlünüze göre versin inşallah
-
iyi lan. biz 30 milyonla yırttık
Benzer içerikler
- miller bira
- doğalgazlı ev neden terleme yapar
- uygulama isimleri
- buzdolabı leş kokusu nasıl giderilir
- değişik tekel bayii isimleri
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X