Şimdi Ara

Kız Arkadaşıma Sürpriz (Ciddi Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kız arkadaşım tokattan üniversteden den gelecek öyle pahalı olmayacak şöyle hoşuna gidicek güzel küçük bi sürpriz yapıcam ona sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz bana teşekkür ederim şimdiden okuyup yorum yazan kardeşlerime.

• Biliyorsun sen onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tokat ve üniversite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dmx in Bmx Bisikleti -- 9 Ekim 2013; 16:17:11 >
  • Önce akşam için yemeğe götür ardından sinemaya/tiyatroya felan gidin.Çıkışta da güzel bi tatlıcıya götür.
    Seni özlemiştir, bence seninle vakit geçirmek ona vereceğin bir hediyeden daha değerli olur
  • oguzcip kullanıcısına yanıt
    toka al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dmx in Bmx Bisikleti

tokat ve üniversite

aynen hayırdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

toka al

kimsenin olmadığı bir yere gidin, bugün de hava güzel denizin kenarına mesela tabi çiçek de unutma! biraz centilmenlik yapmak lazım, sinema yemek bunlar hep standart işler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepinizinki düşünülebiliyor fakat standart şeyler beyler farklı olcak böyle yapılmamış bişiy öyle zengin değiliz gariban adamız biz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcip

hepinizinki düşünülebiliyor fakat standart şeyler beyler farklı olcak böyle yapılmamış bişiy öyle zengin değiliz gariban adamız biz :)

Çok paran yoksa kardeşim , lise hayatım boyunca her çıktığım kıza uyguladığım taktiği uygula, 1 küçük yuvarlak akvaryum 2 tanede balık al , artık ismin neyse biri ahmet biri ayşe dersin isimlerinede:D Üniversitedeyken hiç denemedim ama lisedeyken akılları çıkıyordu .
    Eee tabi pat diyede verme kıza bunun öncesinden kızı bi gezdir dolaştır ne bileyim kafeye falan gidin
    Paran olsa yapılacak sürpriz çokta , hani hem az maliyetli hemde hatırası olabilecek geleceğe yönelik bir hediye budur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Garp -- 9 Ekim 2013; 16:49:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: buchosss

quote:

Orijinalden alıntı: oguzcip

hepinizinki düşünülebiliyor fakat standart şeyler beyler farklı olcak böyle yapılmamış bişiy öyle zengin değiliz gariban adamız biz :)

Çok paran yoksa kardeşim , lise hayatım boyunca her çıktığım kıza uyguladığım taktiği uygula, 1 küçük yuvarlak akvaryum 2 tanede balık al , artık ismin neyse biri ahmet biri ayşe dersin isimlerinede:D Üniversitedeyken hiç denemedim ama lisedeyken akılları çıkıyordu .
    Eee tabi pat diyede verme kıza bunun öncesinden kızı bi gezdir dolaştır ne bileyim kafeye falan gidin
    Paran olsa yapılacak sürpriz çokta , hani hem az maliyetli hemde hatırası olabilecek geleceğe yönelik bir hediye budur bence

teşekkür ederim kardeşim bunu denicem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.