Şimdi Ara

Kız Arkadaşıma Hediye Alacağım - Pulsar Mı Swatch Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadaşıma doğum gününde saat almak istiyorum. Kendim bir saat severim. Bu yüzden mekanizması iyi olan saat markalarından bütçeme uygun bir saat almak istiyorum. Şimdi bildiğim kadarıyla Pulsar Seiko'nun Swatch Tissot'un altında bulunan saat markaları. Bütçeme uygun olarak Swatch ve Pulsar'ın kadın saatlerine bakıyorum. En fazla 300 TL'ye kadar çıkabilirim. Sizce 300 TL'ye kadar Pulsar mı Swatch mı yoksa başka bir markanın saatlerine bakmamı önerirsiniz?
    http://www.hepsiburada.com/swatch-seaflash-yls194-kadin-kol-saati-p-HBV0000049M56 bir de bu saat çok hoşuma gitti. :)

• Bazi yanlis bilgiler var. Tissot, sadece Swatch Grubun altinda marka olarak yer aliyor. Uretim bandi ve tasarimi kendine ait. Tissot da Swatch'a gore 5-6 gomlek ust kalitede saatleri var.

Simdi gelelim cevabiniza. Swatch, daha modaya uygun. Icinde ETA mekanizma var. Tamir edilme gibi bir durumu yok. Cami kirilmadigi surece bakim gerektirecek bir mekanizmaya sahip degil. Pili degisir sadece. Swatch Shoplarda ucretsiz yeniliyorlar. Camda cizik varsa temizliyorlar. Pulsar ise daha alt kalite bir marka. Ben olsam Swatch alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustad yorum icin tesekkurler. Moda saat almaktansa pulsar ya da swatch almayi dusundugumden bu iki markayi yazdim. Pulsar genelde hangi mekanizmayi kullaniyor bir fikriniz var midir? Su anda ibre buyuk olcude swatchtan yana duruyor. Muadil bir swiss made de yok sanirim turkiyede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

Ustad yorum icin tesekkurler. Moda saat almaktansa pulsar ya da swatch almayi dusundugumden bu iki markayi yazdim. Pulsar genelde hangi mekanizmayi kullaniyor bir fikriniz var midir? Su anda ibre buyuk olcude swatchtan yana duruyor. Muadil bir swiss made de yok sanirim turkiyede.

Swatch'larda ETA mekanizma var ama ETA'nin genellikle giris seviyesi oluyor. 4 tasli pilli veya 21 tasli otomatik mekanizma kullaniyorlar. Swatch'ta daha cok cesit var. Kasa tasarimi ve renkleri surekli degisse de icindeki mekanizmalar hep ayni. Tamir gerektirmeyen ama bozuldugunda da cope aticalak cinsten. Pulsar'da ise Japon Quartz mekanizma var. Bir nebze Seiko mekanizma vardir diye dusunuyorum ama mekanizma olarak yuksek beklentiye girmeyin. Swiss Made saatlerde giris marka Swatch zaten. Bir de Swiss Military markasina bakilabilir ama bu daha cok klasik kadin saatlerinden olusuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.