Şimdi Ara

kız arkadaşıma hangi telefonu alayım ? ( hediye )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kız arkadaşıma kaliteli, karizmatik ve farklı bir elefon almayı düşünüyorum.motorola ve samsung'un hangi modelini önerirsiniz? fiyat max :700 ytl

unutmadan benim aklımda siyah v3 var, sizce ne alayım.

teşekkürler

• bi bayan için en iyi hediye tercihi v3 black olurdu, en azından ben öyle yapardım
  • benim de aklımda v3 black var. ama forumda cep hakkında bayağı iyi bilgiye sahip olanlar var.
    bir sorayım, danışayım dedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

bi bayan için en iyi hediye tercihi v3 black olurdu, en azından ben öyle yapardım

Evet onlar için en güzel telefon şahsen bende ondan alırdım.. ha telefon olarak iyimi bence hayır ama biliyosun onlar için tasarım önemli yani şu varmış bu yokmuş önemsiz şık görünsün yeter
  • Ben olsam d500 yada e730 alırdım.
  • Doğru söze ne hacet...

bi bayan için en iyi hediye tercihi v3 black olurdu, en azından ben öyle yapardım+1
  • v3'mü bir bayanın elinde kocaman duracak telefonlardan biri sakın alma d500-d600 sl65 bu tiplere bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sağ elime ne hediye alayım ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede kapaklı telefonlara bak ama o tel biraz büyük durur
    e720-e730 güzel telefonlar bunlarıda düşün
  • benim de oyun samsung'lardan yana.. kapaklı küçük ve zarif telefonlar e720 ve 730
  • v3 pink
  • V3 black yerine V3 pink alsana.Ama şu an çıkmadı piyasaya 2 haftaya kadar çıkar diye tahmin ediyorum.
    Bir bayan için çok hoş rengi var.
    Samsunglarda iyi bir alternatif olurdu.
    D500 yada E530 muydu neydi yeni çıkan birçok renk seçeneği olan model.
  • Samsung ve Motorola bayanlar için gayet şık telefonlar üretiyorlar.
  • Bence v3 çok büyük durabilir bi bayan için.. Ve de siyahı yerine bi bayana grisi daha çok yakışabilir. Ancak v3 değil de D500-D600 bence ideal..
  • v3 pink, biraz kış işi gibi görünüyor

şaka bi yana v3 olursa siyah rengi alırım. çünkü hediye edeceğim kişi siyah rengi seviyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: taytan

kız arkadaşıma kaliteli, karizmatik ve farklı bir elefon almayı düşünüyorum.motorola ve samsung'un hangi modelini önerirsiniz? fiyat max :700 ytl

unutmadan benim aklımda siyah v3 var, sizce ne alayım.

teşekkürler

deli misin arkadaşım 700'lüğe kadar telefon alacaksın. bence telefonu boşver ufak birşey al. ben o kızın yerinde olsam ve sen telefonu alsan bana sırf seni sömürmek için takılırdım senle valla.
  • E730
    HEPSİBURADADA 600YTL
    d500-d600-v3 bayana yakışmaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 25 Kasım 2005, 15:06:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

E730
    HEPSİBURADADA 600YTL
    d500-d600-v3 bayana yakışmaz bence

yazacaktım ama yazmiim. delisiniz siz ya. bu kadar para verilir mi, sanki evli karın,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keles -- 25 Kasım 2005, 15:11:33 >
  • arkadaş öneri istemiş bende verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

arkadaş öneri istemiş bende verdim

valla o arkadaşa allah akıl fikir versin.
  • bir bak..

PANTECH G300 284.120.000 TL

PANTECH G600 390.910.000 TL

# G 600, her an yanında…
    # Teknoloji, tarz ve tasarımın kesiştiği noktada duran bir model, Pantech G 600. Hayata tutkuyla bağlı tüm zarif bayanlar, G 600’ün şık tarzı ile ayrıcalığı doyasıya yaşıyor. Tarzınızın sesine kulak verin.
    # İç Ekran: 260K Renk TFT (128x143)
    # Dış Ekran: 260K Renk TFT (96x64)
    # Melodi: 64 Polifonik Melodi
    # Kamera: CMOS/VGA Entegre Kamera ve Flaş
    # GPRS, WAP 1.2.1, EMS, MMS, 500 Kayıt Telefon defteri, Kontak Gruplar
    # Dahili Telesekreter

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.