Eskiden bir sevgilim vardı.Uzun sürdü ilişki ama unuttum onu.2sene geçti üstünden zaten.Fakat şimdiki sevgilime sanırım isimleri birbirine benzediği için dalgınlıkla eski sevgilimin adını söylemeye kalkıyorum refleksle yarıda kesiyorum.2 oldu bu olay şimdiki sevgilim de anlıyor durumu 2 oldu zar zor yok öyle bir şey diye ikna ediyorum.Ama 3. e olursa artık anlar affetmez yani.Bugün veda günüydü üni. için başka şehre gideceğim ağzımdan kaçırıyordum yine bir fena oldu baştan çaktırmamaya çalıştı ama belli etti sonunda yine anlatana kadar akla karayı seçtim eve gelince de o olayda kaldı onun aklı hissettim.Bu ilişkimizin önü açık geleceği düşünüyorum uzun zamandır birlikteyim bu soruna bir çözüm bulmalıyım yoksa ilişki bu yüzden bitecek yani kaç oldu aklımdayken son anda susturdum 2 kere de kaçtı...Yardım edin
unuttum onu demişsinde pek unutmamısa benzıyon
quote:
Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe
unuttum onu demişsinde pek unutmamısa benzıyon
Yok kardeş unuttum.2sene oldu şimdi bu kızı çok seviyorum tam bana göre.Eskisi çok büyük şerefsizlik yaptı zaten unuttum vallahi.
Mahsuru yoksa isimleri söylermisin?
Kardeş google'dan falan arar PM atıyorum.
ismin yakınlılıyla alakası yok ben eski sevgilime sinirlenince yaa xxxx diyodum
şimdikinin adı yyy sinirlendirdi geçen yaa xxx dedim
sonra düzeltmek için xxx isminde bir arkadaşın doğum günü vardı onu kutlarken aklımla geldi falan filan yırttım.