Şimdi Ara

Kız arkadaşım yok rahatım diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kız konusu kız konusu alın bi kız konusu da benden yalnız bunun amacı farklı kız arkadaşı olmayıp da durumundan gayet memnun olanları görelim ben çok memnunum valla basketimi yaparım topumu oynarım bide üstüne terlerim ve hala bi sıkıntı yok neden çünkü kız yok oh bee

tabi bu ter olayını abartmayalım

• Arkadaşlar bir evde toplanıyorlar 3 çift sevgili takılıyolar öyle herkez bir odada film yemek ws. eğleniyolar
    bense mal mal kendi evde takılıyorum
    sen mutlu olurmuydun soruyorum kuzeen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sproob -- 5 Mart 2009; 20:53:01 >
  • Valla billa ne zaman kız arkadasım olsa her zaman içimi bir huzursuzluk kaplar sürekli onunla uğraş onu ara ,sms at vs vs vs beni her zaman baymıştır ve hep kendimi kötü hissederim sonra ayrılıncada boş boş üzülürüm o yüzden hiç olmasın daha iyi vur kaç yöntemini benimsedim artık
  • Vallahi başından çok dert geçmiş biri olarak en iyisinin abazalık( evde oturup saatlerce wow oynamak, ihtiyaç anlarında mühiammatı çıkartıp işe koyulmak, yiyip yiyip s*çmak) olduğunu düşünüyorum.
  • no woman; no cry.

• No Woman; Yes Elizabeth.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinT

no woman; no cry.

sana woman lazım değilki man lazım daha çok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmak üzere.Dertler başladı bile.
  • var yok gibi bişe,

ama durum kötü.
  • quote:

no woman; no cry.

metin orda Bob ne demeye çalışıyor onu anla sonra yaz.
    ve ben durumumdan çok memnunum
  • quote:

no woman; no cry.

metinT yazdıysa bu konu tutar
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1907burak1907

quote:

no woman; no cry.

metin orda Bob ne demeye çalışıyor onu anla sonra yaz.
    ve ben durumumdan çok memnunum

orada ağlama demek istiyor. çok anlamlı bir şarkıdır. ama biz hep ilk akla geldiği gibi kullanıyoruz . o yüzden yazdım. forum da bilgilensin iyi oldu söylediğin. saol.

• bakın mesela dün maç yaptık okul bahçesinde 2 gol attım bide asist çok şık bi pas klas bi oyun kızlar camlarda bırakın onlar baksın uzaktan uzaktan ya siz de topunuzu oynayın
  • En güzeli yanlız takılmak valla.
    Kız arkadaşın olsa kendine özen göstermen lazım,ilgileneceksin,para harcayacaksın,yok küsecek gönlünü alıcan v.s ooo üşenirim valla
  • kız istemiyor diye facebook bile üye olamayanlar varken ben özgürlüğün dibine vuruyorum. bizim öğrenci evine arkadaş gelemiyor kız arkadaşı izin vermiyormuş. yatarken mesaj kalkarken mesaj bilmem ne hikaye. ben bazen yemek yemeği unutuyorum bi de kıza mesaj atıcam geçen arkadaşlar çağırdı dağ evinde kamp yaptık kimseye hesap verme yok.
  • Kız ArkadaşLarım Oldu Zamanlarında Fakat Hepsinden Beklenmiyen Tepkiler Aldım Fiziki,Biyoloji,Cinsellik Gibi xD
    O yüzden Tırsıyorum Artık...
    Hatta kısa bi hikayemi anlatıyım.
    ilk okul 5 teyken sınıfın en güzel en havalı kızı wardı.
    wc ye giderken beni kenara itti napıon lan dedim dudamdan öpmeye kalktı ama kafamı çevirdim salak gibi xD
    2 yanagımdan öptü ve kız gitti... ben sınıfa giremedim o gün okuldan kaçtım xD
  • Kız arkadaşım yok ama olsun isterim.
    Çünkü dostluklar yalan tamam kimseye güvenemiyorsun ama biri seni sevince anlayabiliyor ve kendini yalnız hissetmiyorsun.
    Kız arkadaşımın olmasını isterim ama bana göre birisi çok zor.
  • Only Eli-Zabeth
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

Only Eli-Zabeth

• quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

Only Eli-Zabeth

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.