Şimdi Ara

kız arkadaşım ve eski sevgilisi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
11.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xBerk

quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen daha once baskalariyla biseyler yasadiysan zaten sesini cikarmaya hakkin yok ama yasamadiysan ve eğer kizda gercekten begenmedigin o tarzda tavirlar varsa istersen ayrilabilirsin bence

Sen ne anlatıyorsun birader o entel kafanı yesinler senin

Hocam bunun entellikle bir alakasi yok. Bence bir erkek bakire bir kizla evlenmek istiyorsa bakir olmali. Kizin sucu gunahi ne kendini bir kisiye saklamisken karsisindaki erkek oros...su olsun.(Buradaki oros..pu kelimesi sizin kafanizda iliskiye giren kiz oros..pu olduğu için kullanilmistir.)

Off ulen yeni çıktı buda açılmış paket al sen yalanıp okşanmış olsun tamam mı senin gibiler olmazsa zaten halleri yaş hadi kolay gele sen evlenince boynuzları sivriletmek için hekime kaydını şimdiden yaptır

Yeni cikti bu diyorsunuzda ben hala burda neden kadin cinsine haksizlik yapildigini anlanlamiyorum. Ben demiyorum iste kizlar herkesle servissin falan asla bunu savunmuyorum ama sizin görüşünüze gore eger bir kiz bakire olmak zorundaysa neden bir erkek istedigi kizla istedigini yasayabiliyor? Yani hem iliskiye girdigi kizin sucu ne bekaritini kaybedip belki sevdigi erkegi kaybedicek ayrica bakire kiz neden her halti yiyen o erkege ses cikaramayacak? Bu cidden mantikli geliyor mu size?

Ortalıktaki sektördeki kadınlardan farkı ne olacak o zaman o şahsın bir söz vardır erkeğin elinin kiri diye yıka çık ama bayanların böyle bir olanağı yok gerçi niyeti bozan başka yerden yaptırır neyse konu o değil namus kavramı gereği ilişkiye girimez ama asıl temel şudur bayan eşine sakladır kimse dokunamaz armağan gibi düşün sadece senin temiz duru öteki türlü olsa nesi cezbedecek seni belki tatmin bile olmaz senden senin konuya gelelim erkekde ilişkiye girmesin girersede konuşma hakkı yok hmm aslında yukarda yazdım herşeyi peki sana sorum olacak hatta iki sorum olacak 1. sorum ne için ille kadın eşitliğini önemsiyorsun yanlış anlama ben küçük görmüyorum 2. yaşın kaç

Öncelikle yaşım 19. Diğer soru ise hocam ben öyle aman kadin erkek esit olsun vs vs vs diye surekli konusan birisi degilim. Sadece bu konuda ki dusuncem suydu. Hani diyorsunuz ya erkegin elinin kiri ve iste kadin saklamalidir diye benim aklimin almadigi eger bakire olmayan kiz cekici gelmeyecekse bizim elimizin kiri olan kizlarin sucu ne? Yani neden 2 dakikalik zevk ugruna onlarin belki de sevdigi adami elinden aliyoruz? Ayrica sanirim siz benden büyük bir beyefendisiniz ve hani benfen daha iyi bilirsiniz zaten bahsetmissiniz mesajonizda artik sadece bekarete de güven olmuyor ben bundan dolayi diyorum namus kafada da olmalidir. Tekrar söylüyorum ben kesinlikle kizlar önune gelene versin falan demiyorum haşa asla demem de ama hani gercekten sevmistir güvenmistir belki nisanlilardir bundan dolayı iliskiye giren bir kıza da ustelikte pismansa ve hani insani tanirsiniz sonuçta kafa yapisinda boyle bi rahatlik falan yoksa o kiza yollu muamelesi yapmak bana haksizlik geliyor.

Beni senden hariç alıntılayanlar olmuş ama beni interese etmedi yazdıkları çünkü aciz bir yazı olmuş onlarınki herneyse sana yazma sebebim samimeyetini güvendiğimdendir. Şimdi yazmışsın seni hallettiğin kızı bir çocuğun sevmesine engel teşkil ediyorsun peki bu kızı hallederken zorlama var mıydı varsa eyvallah zaten tecavüze girer bu zaten yapılmaması gereken birşeydir ama mayası bozuksa senle ne alakası olabilirki o yüzden ticarete atılsa yeridir ama aile baskısından mıdır korkusundan mıdır bilemem saklı yaparlar taa ki adı çıkana kadar peki evlendin diyelim bir olay oldu tartıştın o çok güvendiğin kişiyle yol ayrımına düştün bara kafa dağıtmaya gitti içti ve kafa milyon oldu ve onun bir başkasıyla olma ihtimali var mıdır yok mudur gerçi namuslu diye tabir ettiğimiz kişide bu duruma düşebilir ama bunların hepsinin kimin yaşayabileceğinin ihtimali yüksektir şimdi diyeceksin yaşantalarına bağlı bara gidip gitmemesinin ama şöyle baktığımda bakire olmayan kişi daha rahat takılır oraya buraya girer çıkar çünkü kaybetceği birşeyi yoktur tecavüze uğrasa en kötü senaryo sadece tiksenir filan falan ruh halini bilemem kişiden kişiye değişir ama bakire olan daha tedirgen olacağından bu gibi yerlere gitmez gitse dahi yanlız gitmez fazlada kalmaz uzun oldu vaktimde dar yoksa erkek kısmınıda yazardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen daha once baskalariyla biseyler yasadiysan zaten sesini cikarmaya hakkin yok ama yasamadiysan ve eğer kizda gercekten begenmedigin o tarzda tavirlar varsa istersen ayrilabilirsin bence

Hocam bunun entellikle bir alakasi yok. Bence bir erkek bakire bir kizla evlenmek istiyorsa bakir olmali. Kizin sucu gunahi ne kendini bir kisiye saklamisken karsisindaki erkek oros...su olsun.(Buradaki oros..pu kelimesi sizin kafanizda iliskiye giren kiz oros..pu olduğu için kullanilmistir.)

Off ulen yeni çıktı buda açılmış paket al sen yalanıp okşanmış olsun tamam mı senin gibiler olmazsa zaten halleri yaş hadi kolay gele sen evlenince boynuzları sivriletmek için hekime kaydını şimdiden yaptır

Yeni cikti bu diyorsunuzda ben hala burda neden kadin cinsine haksizlik yapildigini anlanlamiyorum. Ben demiyorum iste kizlar herkesle servissin falan asla bunu savunmuyorum ama sizin görüşünüze gore eger bir kiz bakire olmak zorundaysa neden bir erkek istedigi kizla istedigini yasayabiliyor? Yani hem iliskiye girdigi kizin sucu ne bekaritini kaybedip belki sevdigi erkegi kaybedicek ayrica bakire kiz neden her halti yiyen o erkege ses cikaramayacak? Bu cidden mantikli geliyor mu size?

Ortalıktaki sektördeki kadınlardan farkı ne olacak o zaman o şahsın bir söz vardır erkeğin elinin kiri diye yıka çık ama bayanların böyle bir olanağı yok gerçi niyeti bozan başka yerden yaptırır neyse konu o değil namus kavramı gereği ilişkiye girimez ama asıl temel şudur bayan eşine sakladır kimse dokunamaz armağan gibi düşün sadece senin temiz duru öteki türlü olsa nesi cezbedecek seni belki tatmin bile olmaz senden senin konuya gelelim erkekde ilişkiye girmesin girersede konuşma hakkı yok hmm aslında yukarda yazdım herşeyi peki sana sorum olacak hatta iki sorum olacak 1. sorum ne için ille kadın eşitliğini önemsiyorsun yanlış anlama ben küçük görmüyorum 2. yaşın kaç

Öncelikle yaşım 19. Diğer soru ise hocam ben öyle aman kadin erkek esit olsun vs vs vs diye surekli konusan birisi degilim. Sadece bu konuda ki dusuncem suydu. Hani diyorsunuz ya erkegin elinin kiri ve iste kadin saklamalidir diye benim aklimin almadigi eger bakire olmayan kiz cekici gelmeyecekse bizim elimizin kiri olan kizlarin sucu ne? Yani neden 2 dakikalik zevk ugruna onlarin belki de sevdigi adami elinden aliyoruz? Ayrica sanirim siz benden büyük bir beyefendisiniz ve hani benfen daha iyi bilirsiniz zaten bahsetmissiniz mesajonizda artik sadece bekarete de güven olmuyor ben bundan dolayi diyorum namus kafada da olmalidir. Tekrar söylüyorum ben kesinlikle kizlar önune gelene versin falan demiyorum haşa asla demem de ama hani gercekten sevmistir güvenmistir belki nisanlilardir bundan dolayı iliskiye giren bir kıza da ustelikte pismansa ve hani insani tanirsiniz sonuçta kafa yapisinda boyle bi rahatlik falan yoksa o kiza yollu muamelesi yapmak bana haksizlik geliyor.

Beni senden hariç alıntılayanlar olmuş ama beni interese etmedi yazdıkları çünkü aciz bir yazı olmuş onlarınki herneyse sana yazma sebebim samimeyetini güvendiğimdendir. Şimdi yazmışsın seni hallettiğin kızı bir çocuğun sevmesine engel teşkil ediyorsun peki bu kızı hallederken zorlama var mıydı varsa eyvallah zaten tecavüze girer bu zaten yapılmaması gereken birşeydir ama mayası bozuksa senle ne alakası olabilirki o yüzden ticarete atılsa yeridir ama aile baskısından mıdır korkusundan mıdır bilemem saklı yaparlar taa ki adı çıkana kadar peki evlendin diyelim bir olay oldu tartıştın o çok güvendiğin kişiyle yol ayrımına düştün bara kafa dağıtmaya gitti içti ve kafa milyon oldu ve onun bir başkasıyla olma ihtimali var mıdır yok mudur gerçi namuslu diye tabir ettiğimiz kişide bu duruma düşebilir ama bunların hepsinin kimin yaşayabileceğinin ihtimali yüksektir şimdi diyeceksin yaşantalarına bağlı bara gidip gitmemesinin ama şöyle baktığımda bakire olmayan kişi daha rahat takılır oraya buraya girer çıkar çünkü kaybetceği birşeyi yoktur tecavüze uğrasa en kötü senaryo sadece tiksenir filan falan ruh halini bilemem kişiden kişiye değişir ama bakire olan daha tedirgen olacağından bu gibi yerlere gitmez gitse dahi yanlız gitmez fazlada kalmaz uzun oldu vaktimde dar yoksa erkek kısmınıda yazardım

Tamam hocam simdi tam olarak anladim ne demek istediginizi. Zaten biz burda ne kadar konussakta ne faydalanmaya calisan erkekler biticek ne de iliskiyi kullanarak cikar saglamaya calisan cikacak kizlar bitecek. Umarim istediginiz gibi bir hayat ortagi bulursunuz veya bulmussunuzdur.

İyi forumlar

• Corluda mı oturuyosun 😟

• Hocam sormasi ayip,maddi durumunuz nasil?Kiz gelecegini garantilemek istiyor gibime geldi de.Evlenmek icin uygun degil bence...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam hocam simdi tam olarak anladim ne demek istediginizi. Zaten biz burda ne kadar konussakta ne faydalanmaya calisan erkekler biticek ne de iliskiyi kullanarak cikar saglamaya calisan cikacak kizlar bitecek. Umarim istediginiz gibi bir hayat ortagi bulursunuz veya bulmussunuzdur.

İyi forumlar

Birader çok iyi yere parmak bastın çıkarları için yapanlarda var ama o konuya girersek bu konudan sapmış olacağız aslında herkesin kendi tercihi bünyesi kabul ediyorsa laf anlatmanın anlamı yok onlarında laf demi haklarıda yok erkek yatarsa kıza laf edemezsin gibi herkesin hür iradesi bulunmaktadır ben sadece kendi görüşümü ifade etmek istemiştim benim görüşümü yargılayanlar çıktı halbuki bu komuda hiçbir söz hakları yokken cahilloğine verdim onların.

Henüz bulamadım ama umarım Allah sanada gönlüne göre ve senin onun sevdiğin kadar onunda seni sevmesini temenni ederim.

Iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: aytacdada

quote:

Orijinalden alıntı: Linken's Sphere

Ayril, seninle de ayni seyleri yasayip sonra baskasini bulacak onunla da ayni seyleri yasiyacak.

Yok ben ayrılırsam ölür. Cidden çok seviyo beni. Öyle tabiri caizse kaşar tipli bir kız değil. Ama ben böyle bir geçmişi olan bir kızla birlikte olmayı gerçekten istermyim? Kendime sorduğum soru bu

hocam kız birliktelik mi yaşamış? Eğer birisini seviyorsan geçmişini sileceksin,unutacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ascd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ascd

Hocam geçmişi için yargılayamazsın sevgilini,o artık sana ait sende ona.Geçmişine perde çek ve önüne bak derim zaten bu zamanda geçmişinde böyle şeyler yapmamış kız kaldı mı ki?

Sende haklısın. Önümüze bakmak lazım. Zaten bende çok kapalı görüşlü değilim. Ama yazılanlardan ben bile utandım ya. Erkek halimle utandım. Aklım çok karışık

Empatiyle düşün hocam,aynı şey senin başına gelse sırf senin pişmanlık dolu(belki kız pişmandır) yada unutmak istediğin kötü geçmişin yüzünden canından çok sevdiğin kız senden ayrılsa ne düşünürsün?

Kiz haklidir

• Ölür mü kusura bakma da baya safmışsın
  • Deli gibi .m sevdalisiyiz ama kız arkadas olayina gelince erkek adamlik taslamak sacma. Hayattan zevk almaya bakın. İş hayatinda neler neler göreceksiniz gençler. Aldırış etmeyin bunlara. Sonu yok bu işin. Bugün babam annemi aldatti gibi konular açan bebeler yarin ayni halti kendileri yiyecekleri icin sıkıntı cikarmasinlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kız arkadaşım var 2 ay olmadı bile. Ama çok seviyorum. Oda beni deli gibi seviyor. Herşeyi yapar benim için, yapıyorda. Fakat bir sorun var. Eski sevgilisi. Kızın eski sevgilisiyle yemediği halt kalmamış. Özellikle sanalda, maşallah konuşmadıkları şey yok. Ben şans eseri yakaladım. Silmeyi unutmuş.

Dostum senin başına gelen şeyin bi benzerini yaşadım ve ilişkim bittiğinde şunu öğrendim. Bi kızın eski sevgilisi hakkında veya sorguladığında alıcağın cevabın 3 kelimesinin 2 si yalan biride çelişkilidir. ayriyetten unutmak değildir o silmek istememiştir emin ol. seni seviyodur felan bilememde o dümbüğüde unutamıyodur muhtemelen. nerden mi biliyorum dediğim gibi bende çok benzerini yaşadım.

DEDİĞİM GİBİ 3 KELİMELERİNDEN 2 Sİ YALAN BİRİDE ÇELİŞKİLİDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonofPoseidon -- 27 Mart 2014; 16:47:58 >

• hocam sen bi kızla olmuşmusun bilmiyorum şahsen biriyle olmamışsan o kızla olma derim. çünkü kız değil demişsin

• ahh inciye yazmayalı uzun zaman oldu böyle güzel başlıklar oluyodu orda ama cevaplar daha bi güzeldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Linken's Sphere

Ayril, seninle de ayni seyleri yasayip sonra baskasini bulacak onunla da ayni seyleri yasiyacak.

Yok ben ayrılırsam ölür. Cidden çok seviyo beni. Öyle tabiri caizse kaşar tipli bir kız değil. Ama ben böyle bir geçmişi olan bir kızla birlikte olmayı gerçekten istermyim? Kendime sorduğum soru bu

Lan senden ayrilirsa sana olurum diyen baskasini bulur bu kendini hint kumasi sanma olayi nedir abi ben anlamadim ki.

• Len çıkarın kafanızdan o eskiyi tertemiz sayfa açın. Hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin. Sevmesi de hikaye olduğunu anlatacaksın bir kzın birden fazla sevgilisi olmuşsa daha olacak demektir o kadar bağlanmamaya bak an gelir kıçına tekmeyi koyar sümük gibi kalırsın ... Konuşulur ki sevgilisiyle konuşmuş fantezileri olmuştur doğaldır şimdide senle konuşcak sonra yeni sıfatını kazanan sevgilisiyle. Hayat hep böyle bunlar sindirilmeyecek şeyler değil eğer çok takıyorsan ayrılın ama emin ol önceden sevgilisi olmuş her kızın yaptığı en masum şeydir o bir de faaliyete geçirenler var üst level. Bide bunları yaparken kimsenin haberi olmayan ve yeni sevgilisinin bile haberi olmayacaklar var bunlar da daha üst level anlıcan senin sevgilin daha en basit şeyi yapmış :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

quote:

Orijinalden alıntı: Celestia Ludenberg

Eminim eski sevgilisinede ayrılırsak ölürüm demiştir. Hepsi aynı, 7 aydır sevgili yapmıyorum ve temel sebebide bu 4 yıllık ilişkimden çıkan tek şey bu lanet şey. Güvenmeyeceksin hiç birine hepsinin acayip farklı özellikleri var iyi olmayarak.

Ayni durumdayim. 4yillik iliski sonrasi bir guvensizlik, iliskiden soğuma var. 1 yil olcak ayrilali. Kiz buldu bile birini.

Hocam valla ne diyebileceğimi bilmiyorum kimse yaşamasın tek dileğim. O ayrılmadan sonra daha bir kızla bile çıkamadım. Düşünedim bile. Ve bazı yaşadığım kız arkadaşlarımla olaylardan sonra her kızla ilgili şüphelerim oluştu. Sevgilisi olupta benle çok samimi takılanlara kadar. O gündür böyle sap gibiyim. Belki benimkide buldu daha fazla üzülmemek için bakamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

beyniniz yanmış sizin, 2 aylık ilişkide kimse kimse için ölmez kimse kimse yi deli gibi sevmez. kız erkekte iyi bir gelecek ararken haklıda erkek iyi bir geçmiş ararken mi haksız oluyor? kafanda soru işareti bırakacak bir ilişkiyi devam ettirme derim.

Acımasız gerçekler vol.1
  • Dostum,
    kız-erkek diye ayırmadan önce karşındakinin bir insan,bir birey olduğunu unutmamalısın.Herkes hayatta sonradan pişman olabileceği şeyler yapar,hepimiz yaşadıklarımızda, "keşke bunu farklı şekilde yapsaydım" demişizdir.
    Ben şimdi gençlik yıllarıma bakıyorum da; ne kadar da azgındık, kız arkadaşlarımızla birşeyler yaşayabilmek için sürekli ev ayarlamaya,ortam bulmaya çalışırdık.Sonuçta hoşlansak da,sevsek de,içimizde art niyet olmasa da (vur-kaç gibi) yine de birşeyler yaşamak, libidomuzu dindirmek isterdik.
    Sonuçta ergendik, kendimizi ve karşı cinsi yeni yeni keşfediyorduk.
    Ee aynı şeyi karşı taraf için de düşün bir..

Yazılanlara bakınca, halkımızda cinsellik hep ön planda,tabu,günah.Kız yapınca o..pu,erkek yapınca çapkın.
    Halbuki kızlarda bizim kızımız,oğlanlarda bizim oğullarımız.

Son olarak;
    Şu soruya içten bir cevap ver bakalım; sen onunlayken ne hissediyorsun? Gerçekten mutlu musun? yanında olmak sana ne hissettiriyor?

• Yok bakire isterim yok geçmişi temiz kız isterim
    yahu ortaçağ zihniyeti bu,başka birşey değil ! Erkekler istediğini yapınca kral oluyor,lise dönemleri genelevlerde geçiyor,kızlar iki erotik laf etse ne namusu ne ırzı kalır.
    Cinsiyetçilik yapmayın,daha önce tek erotik bir muhabbet bile etmemiş bir erkek bu denli temiz bir kız arasa anlarım,herkes mi namus bekçisi ?

İş arkadaşım da kendisinden önce 3-4 erkekle ilişkisi olan bir kızla evlendi,çocuğu 1.5 yaşında şimdi,yani geçmişinde yaptığı şeylerden dolayı insanları kendi normlarınız çerçevesinde yargılayamazsınız.
  • O kızdan hiçbirşey olmaz direk yolver.
  • Abi kıza çakmayan bir şimşek kalmış sen hala neyse sakinim xd
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.