Şimdi Ara

Kız arkadaşım ve babamın görüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede okuyorum ve ailemle kalıyorum ama annem babam gece çalışıyor. Çok yakın olduğum bir kız arkadaşım var sürekli gidip geliriz birbirimize. İkimizin de içinde herhangi bir fesatlık veya cinsel arzulama olduğunu düşünmüyorum. Bu sabah babam küçük numaralı terlikleri gördü ben de dedim kız arkadaşım var gece çay içmeye,film izlemeye geldi diye. Oturduk tartıştık babam ateşle barut yan yana olmaz, illa ki birinizin istekleri o arkadaşlığınızı bastırır dedi. Bizim ailemize bu tür şeyler yakışmaz dedi. Oysa ki kızın ailesi de gayet olgun ve terbiyeli yetiştirmiş ve şimdiye kadar kesinlikle terbiyesiz bir hareketini görmedim. Benim de şimdiye kadar aklımdan cinsel düşünce geçmedi o kızı kardeşim olarak görüyorum. İnanın çoğu erkekten daha delikanlıdır en azından dürüst ve güvenilir davranıyor. Sizce ben mi çok geniş düşünüyorum yoksa babam mı örümcek kafalı davranıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro16

Üniversitede okuyorum ve ailemle kalıyorum ama annem babam gece çalışıyor. Çok yakın olduğum bir kız arkadaşım var sürekli gidip geliriz birbirimize. İkimizin de içinde herhangi bir fesatlık veya cinsel arzulama olduğunu düşünmüyorum. Bu sabah babam küçük numaralı terlikleri gördü ben de dedim kız arkadaşım var gece çay içmeye,film izlemeye geldi diye. Oturduk tartıştık babam ateşle barut yan yana olmaz, illa ki birinizin istekleri o arkadaşlığınızı bastırır dedi. Bizim ailemize bu tür şeyler yakışmaz dedi. Oysa ki kızın ailesi de gayet olgun ve terbiyeli yetiştirmiş ve şimdiye kadar kesinlikle terbiyesiz bir hareketini görmedim. Benim de şimdiye kadar aklımdan cinsel düşünce geçmedi o kızı kardeşim olarak görüyorum. İnanın çoğu erkekten daha delikanlıdır en azından dürüst ve güvenilir davranıyor. Sizce ben mi çok geniş düşünüyorum yoksa babam mı örümcek kafalı davranıyor?

Benim babamda öyle. Kafana takma. Kızlarla arkadaslık iyidir

• bu ikinize bağlı hocam :) yani kız arkadaşınla sana... yani ben genelde kızları arkadaş olarak görmüyorum o başka :)

belki baban kızın gece gelmesine kızmıştır :P

nitekim adam başına bela almak istemiyor da olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jizzy quatily -- 30 Nisan 2014; 9:34:53 >
  • baban mantikli dusunuyor bence cunku o sozin kafanizdan gecenleri bilemez
    ona gore olay doiaridan bakinca neyse o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban haklı.
  • Çoğu erkekten daha delikanlidir da koptum

• bir gün akşam yemeğine gelsin tanıştır sonra sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baban kendini karsidaki babanın yerine koymustur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonsuza kadar oturup çay içemeyeceğinize göre, baban biraz da olsa haklı. Tanıştır en iyisi.

• şeytan gıdıklar yapma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.