Şimdi Ara

Kız Arkadaşım Tarafından Aldatıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu duyguyu yaşamak bir erkek için en ağır olanı olsa gerek. Günlerce kafamı yastığa koyduğumda düşünme seanslarım başladı , çünkü çevrem ve kendimce aldatılmayı hakedecek en son erkek olarak görüyordum kendimi , özgüvenli birisi olmama rağmen şu an özgüvensiz hissediyorum. Sizlerle paylaşmak istiyorum bu durumu yardımcı olabilecek insanlara şimdiden teşekkür ederim her türlü yoruma açığım

İlk başta ilişkimiz kız arkadaşımın benim biraz sempatik duygular beslememden sonra onunda bana karşı boş olmadığımı bilerek başladı.İlişkimiz gayet güzel ilerliyordu yakın bir tarihte beraber birbirimizin ayını kutlayacaktık ve birbirimize hediye almak istiyorduk. Bir haftasonu yanımdan bana hediye alacağını söyleyerek ayrıldı ve sonradan başkasıyla buluştuğunu ve onunla konuştuğunu öğrendim hemen bitirdim ilişkimi heryerden engelledim aynı okuldayız birbirimizi sürekli görmek zorunda kalıyoruz suratındaki pişmanlığı hissedebiliyorum benle konuşmak istedi yarım saat fırsat verdim yaptığının çok kötü bir şey olduğunu herkesin 2. bir şansı hakettiğini ve artık sensiz hiç bir yere gitmem en ufak hatamda sen bitirebilirsin dedi fakat gururumdu yediremedim affetmeyeceğimi en azından bana zaman vermesini istediğimi söyledim.Kafam çok karışık ilk defa bu kadar güçsüz hissediyorum sizce affetmek bir erdem midir? aldatan bir kadın eğer pişman olduysa bir daha aldatır mı?

• Affetme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gerçekten pismansa ve hala aşıksa gözlerinden onu anlamalısın. Bir şans daha ver bence

• Ergen aşkı mı bu. Ciddi düşünüyorsan affedip daha güzel bir ilişki kurabilirsin. Ama hormonların aşkıysa aldatmasaydı boşver gitsin.

• Affetme.İlkinde yaralayan ikincisinde öldürür dostum unutma
  • 18 yaşındayım hormana bağlı bir gariplikte hissediyor olabilirim sadece beni düşündüren en garip duygu şu andada kötü hissediyorum şans tanıyıp bazı şeylere çabalamasıyla daha iyide hissedebilirim bilemiyorum dünyanın en iğrenc duygusu olsa gerek affetsem de kendimi güçsüz ve gururuna yenilen birisi olarak hissedeceğim
  • Tigerts gerekeni sõylemiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kabul edersen hayatının hatasını yapmış olursun boşver sana kız mı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldatma durumlarında affedilen taraf %90 tekrar aldatır.
  • Gelenek dev Töre filan de, kafasına sık acımayın böylelerine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırılan bir vazo eskisi gibi olabilirmi.

Sence affetmek erdem midir .Bence bahanedir.

Sonrasında (acaba) yeniden aldatabilirmi diye düşüneceksin.

Aynı sahneyi yaşamak istiyorsan buyur sahne senin.
  • ne affetmesi sakın böyle bi hata yapma
  • Affetme terbiyesizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyolojik olarak düşünürsek o kadınla ilişkini kesmen en mantıklısı. O kadından doğacak çocuğun senden olduğuna emin olma imkanın yok çünkü artık. Yalnız çocuk doğurma gibi bir niyetin yoksa o arkadaştan, en azından şu sıralar, gidip sevişmekte bir sakınca yok.
  • Kardeşim yaşadığın duyguyu tahmin ediyorum az çok bence hiç boşuna tekrar macera aramana gerek yok onurunla yaşamak çok daha önemli bence kimseye ezdirme kendini yaşında çok büyük değil zaten bırak hayatında bi tecrübe olarak kalsın bu olay daha niceleri çıkacaktır karşına...

• first cut is the deepest demişler bro

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Gelenek dev Töre filan de, kafasına sık acımayın böylelerine

Telefonunu hacklerse daha iyi olmaz mı hocam? Ondan sonra apartman kamerasını filan hackler daha iyi olur

• Normalde aldatana hak vermezdim ama.. Burda fazla bişiy yapmamış.. Nasıl bir buluşma idi acaba bu..? Yani ben olsam fazla büyütmezdim

Ama olay bu raddeye geldiğine göre bu saatten sonra affetsen de eskisi gibi olacağını sanmam. Onun için yeni okyanuslara yelken aç bence sen
  • Ben birisini sevsem üstüne sevgili olsak sonra gitsem aldatsam bana herşey müstahak olsun.Ne kadar kolay vazgeçmiş senden bi düşün bunu.
  • affetmiş gibi yapıp sende onu aldat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.