Şimdi Ara

Kız arkadaşım olmuyor intihar edeceğim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Varya sizin gibilere hiç acımıyorum. Kendinize bir şey katmazsiniz, hiçbir işe yeteneğiniz yoktur. Azcık kafayı çalıştırın ve kızları hayatınızda hiçbir zaman 1. planda görmeyin. Onları anca böyle elde edersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgili olmayı hep dizilerdeki gibi sandığınız için böyle tribe giriyorsunuz.Merak etmeyin olunca da öyle olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka sevgili olmak çok büyük bir olay değil ki.sevgililikten daha zevkli bir şey varsa o da sekstir.ben 22 yaşındayım benimde hiç olmadı.ama 20 yaşımdayken bir eskortla cinsel ilişki yaşadım.bu yüzden sevgililiğe gülüp geçiyorum.bence sende öyle yap.spartacus dizisini izlediysen orda gannicus karakteri gibi yaşa.adam hiç sevgili eş edinmiyordu.ama hayatı eskortlarla full seks
  • Olum izlediğin filmler yalan annene sor bakalım severek mi evlenmişler yakın zamana kadar kız erkek ilişkileri bu kadar yakın olmuyordu. Saçma sapan işlere özenmeyin. Önce kendi ayaklarımız üzerinde durmak lazım. Ayrıca bu işin vebalide var.

• Necip hoca bile bulamadı, toplumun genel sorunu oldu :)
    Kız arkadaşım olmuyor intihar edeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kes kurtul ya da gel idlibe gidelim boşa gitmemiş oluruz
  • ettin mi

• doğal seçilim

sen bi de evlenip bu rezil dünyaya 4 5 çocuk pırtlatırsın bu kafayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: standartlarabidesi

Ulan sana sana sana hepinize gülüyorum kahkahayı basıyorum ne rezil iğrenç yaratıklarsınız beyefendide ki lükse bak kız arkadaşı olmuyormuş da intihar edecekmiş ben bu yaşıma gelmişim acayip karizmayım elime kız elime değmemiş inadına yaşamak için çaba sarf ediyorum bunun açtığı konuya bak ne diyeceğine ne diyeceği bilemiyor ki insan pass offf
    Ne bişey diyebilirseen ne bişey yapabilirseen

• Kardeşim başına talih kuşu konmuş daha ne istiyon
  • Kız ne demekti?

• Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt

Kız arkadaşım olmuyor intihar edeceğim Kız arkadaşım olmuyor intihar edeceğim 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.