Şimdi Ara

kız arkadaşım hattını taşımıştı vodafonedaki temsilci facebooktan mesaj atmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gider dükkanına 1-2 tokat atardım ne oldu diye soran diğer çalışanlarada durumu anlatırdım, şutlarlar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kelimelik mesaj icin abartmaya gerek yok 1 mesaj atip birakmis devam etseydi mesaj atmaya sikayet ederdim
  • Yahu adam alti ustu bir kelime yazmis dh klavye delikanlilari hemen asip kesmeye baslamis. Mesaj atan elemani kiz arkadasinin facesinden engelle gitsin. Baktin pesini birakmiyor sms atiyor yada diger sosyal aglardan taciz ediyorsa arar konusursun. Baktin hala devam eden keko tiplerdense artik olayin renginim degismesi gerekir. Alti ustu bir mesajla olayin bu kadar buyemesi cok sacma olur

• speedyrazor kullanıcısına yanıt
    Sevgilisi oldugunu nerden bilsin, 1 kere yazmis dahada devami gelmemis.uzatma bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Sevgilisi oldugunu nerden bilsin, 1 kere yazmis dahada devami gelmemis.uzatma bence.

Zaten bi.sinirle bu konuyu açtım bi kelimelik mesaj için bişey yapılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

quote:

Zaten bi.sinirle bu konuyu açtım bi kelimelik mesaj için bişey yapılmaz

e madem öyle neden konu açtın, hakim ol sinirlerine. zararlı çıkan sen olursun hatundan dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 6 Mart 2015; 5:52:39 >
  • Tek cozum tokatlamak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ya bu yaptigi ilk degilse, bu tarz abazalarin onunun kesilmesi lazim abi sen ne hakla ozel bilgiyi kullanirsin ya, kari tavlamak icin mi kari numarasi almak icin mi calisiyosun sen orda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hiç uğraşma işyerine gidip şikayet et. Muhtemelen ceza alır.
  • kardeş cevap verip nie sinirleniyosunki engelle hemen sora git mağazaya şikayet et hayırdır la de kız arkadaşım gelmiş buraya şu elemanınız sarkıntılık ediyo de
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

kiz arkadasim bisey yapma bosver diyor

sende bişey yapmayaya dünden razısın zaten
  • benim kız arkadaşımın telefonunda sorun vardı , akrabasının önerdiği telefoncuya gitmiş vermiş telefonu ordaki g*vat bi çalışan saçma sapan sorular sormuş sarkıntılık yapmış durumu öğrendim gittim konuştum sahibiyle böyle böyle diye çocuğu işten attı.
  • Kendimi kaybederim diyen adam burda konu açmaz. Kendini kaybedicek biri olsan çoktan dükkanı basardın

• Demekki şifremi unuttum yerini tıklayıp tel no yazıp bulmuş. Üşenmeden çekinmeden bunu yapan elemanda kızın tüm kimlik bilgileri... dikkatli olun tenha yerlerden işlem yaparken iki kere düşünün...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Isyerindeki calisanlarin, isyerine gelen sahislarin bilgilerini alip kendi ozel hayatlarinda kullanmasi bence kesinlikle yasak olmasi lazim. Sonucta numara tasirken kimlik fotokopisi aliyorlar ve senin tum bilgilerin onlarin elinde ki o elemanda kimlikteki bilgilerden yararlanarak kiz arkadasina facebook'tan mesaj atmis. Bence karisma muhabbet kuracak mi yoksa bir hatami oldu ogren. Hem muhabbet ilerler ise elinde kanitin olur sikayet etmen icin. Ama iste ispat etmen lazim. Belki eleman soyle savunacak kendini facebookta gezerken gordum ekledim diyip isin icinden cikabilir. Sen hakli olsanda bu sekilde haksiz duruma dusersin.

Hocam, o tür işlere girerken bir sözleşme imzalatıyorlar. Benim iş yerinde bu şekildeydi.
  • adamın işten atılmasını gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. şikayet mikayet etmek abartılı bir hareket olur.

kızın alnında "sevgilim var" yazmıyor sonuçta. görmüş, hoşuna gitmiş, şansını denemiş. kız arkadaşın da açık net bir biçimde sevgilim var der mevzu kapanır.

ben bu işin sapıkça bir içgüdüyle yapıldığını zannetmiyorum. tabi bunu aksi bir mesaj atılmadığını varsayarak söylüyorum sana. adam gibi mevzuyu açıklarsın olay çözülür kimseyi de boş yere işinden etmemiş olursun.

konuyu uzatırsa gider işte o zaman şikayet edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 6 Mart 2015; 12:24:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazaya git mağaza müdürü ile konuş yaptırım ceza alır Kavga etmeye değmez bu tarz abazalarla.
  • Allahım ülke dayaklık tip kaynıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Kendimi kaybederim diyen adam burda konu açmaz. Kendini kaybedicek biri olsan çoktan dükkanı basardın

Şuan farklı ildeyim kız arkadaşım hangi bayiye gidip hattı taşımış bilmiyorum zaten tanımadığı kızlara facebooktan mesaj atan çok oluyor kızların hesabında diğer kutusuna bakmanız yeterli

• ben sevgilisiyim buyur kardeş ?

bunuda bizmi söyleyelim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.