Şimdi Ara

kız arkadaşım eski sevgilisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba benim şöyle bir sıkıntım var sevgilimle çok mutluyuz 1.5 sene oldu birlikteyiz ve evlenmeyi düşünüyoruz ama kansız şerefsiz eski sevgilisi biz çıktığımızdan beri 2-3 defa uğraştı sevgilimle ben uzakta bir yerde yaşıyorum ailelerimiz tanışıyor ztn benim sevgilimin oturduğu ilde oturuyor o da ama hiç karşısına çıkmadı sadece telefonla arıyor rahatsız ediyor ortak hesabımıza küfür yazıyor arabasıyla sevgilim evinin yakınında dolaşıyor korkağın teki aslında şu virüs bir geçsin görüşücem onlan ama görüşsemde sevgilim orda kalıcak ben geri gelicem sevgilime zarar verir diyede korkuyorum her rahatsız ettiğinde aradım küfür kıyamet kopardım ama yok adresimi verdim gelsin diye yok nasıl birşey yapmalıyım artık kafayı yiyecek gibi oluyorum uzakta olup bişey yapamamak zor yardım çıkmazdayım nasıl korkuturum onu yüzsüz köpeği sadece yaşayan birileri varmı böyle bir sorun ve ne yaptılar ?

• 155 şikayet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Aradık ama suç duyurusunda filan bulunman lazımmış plakasını verdik kamera kaydı filanda yokki kanıt olsun...
  • Benim bildiğim tek bir yöntemle bitiyor böylesi durumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İAmSterdam06 İ kullanıcısına yanıt
    ne peki??
  • Kız ne diyor bu duruma yalnız dikkat et kardeşim kızlar seviyor gibi olabilir ama bir mesajı eski elemanı gaza getirmiş olabilir ve sana söylemiyor olabilir. Böyle şeyler çok oldu şahsen ben kadınların çoğuna güvenmem.

• yaş kaç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    neden
  • Adamı gaza getir sana kallavi bir küfür etsin soluğu savcılıkta al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.