Şimdi Ara

Kız Arkadaşım Almayaya Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıllık bir ilişkimiz var ben Ankara Gazide okuyorum kendisi K.Maraşta yanıma gelmek için uğraşıyor'du'. Almanyada yengesi var o çağırdı dersaneyi falan bırakp gidecek. Pasaport işi fln haloldu bileti alınacak sadece bende bunu yeni öğreniyorum. Bugün konuştum orda işte Almancasını geliştirip Türkiyede dil sınavına girip Gaziye yanıma gelecekmiş fakat konu arasında 'Amannn Ankarada ne var napıyım Almanya dururken' dedi. Sonra sen yanlış anladın ben öyle demek istemedim falan dedi. Yani resmen gidip gelmeyecek napmaya çalışıyor anlamadım dhciler

• Öncelikle yaş kaç?
  • Almanyada kendine sevgili bulur , sen bence yeni kiz arkadas arayislarina bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Öncelikle yaş kaç?

20 ben 19 o
  • Gelecegini mi dusunsun seni mi akil var mantik var , sen kizi unutmaya basla simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya dan gelirken Note II getirtmeyi unutma hee
  • Haci yeni kiz bul. Olay bu kadar NET

DH Acı Gerçek Söyleyen Dost Team was here.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakma Zippo -- 6 Aralık 2012; 16:12:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yenı arayışlara gır boşa hayal kurma
  • simdi elin hansları müllerleri senin kızı kapar.Unut simdiden

• Kesinlikle yeni arayışlara gir artık.Oraya gittikten sonra buraya niye gelecek.Eğer gelecekse de zaten sevgilisiyle Bodruma gelir yazın.
  • Find a new girl friend.You can do it easily.Kiz almanya ya gidecekse seni unutur almanyaya gidenlerden cok azi döner.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

quote:

Öncelikle yaş kaç?

20 ben 19 o

Ne bu böyle evlilik planı filan mı kurdunuz zamanında, bir iki bağlanmadan sonra hemen geleceğinizi gözlerinizin içinde mi görüverdiniz? Bu gibi durumları takmamanı öneririm, karşındaki kişi bunları söylüyorsa, bencilce hareket ediyorsa senin ona vereceğin en iyi cevap sessiz kalıp yolundan çekilmektir. Elbet o bir yolunu bulup neyin ne olduğuna geç de olsa farkına varacaktır.

Bir heves etmiş gitsin kovalasın bakalım, kolay değil bu işler azimli ve hırslı olmak gerekir. Gerçekten yapabilirse eyvallah ama dediğim gibi bu yaşta bu olayları çok takmamanı öneririm. Olabildiğince objektif bakmaya çalışıyorum ama böyle yalvarıp yakarmaya gerek bile duymamanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: GedoMazou

Almanyada kendine sevgili bulur , sen bence yeni kiz arkadas arayislarina bak.

bence sevgiliyi çoktan bulmuş almanyaya boşuna gitmez. sen boynuzları bi törpülettirde gel
  • ne alacak kız arkadaşın ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

quote:

Öncelikle yaş kaç?

20 ben 19 o

Ne bu böyle evlilik planı filan mı kurdunuz zamanında, bir iki bağlanmadan sonra hemen geleceğinizi gözlerinizin içinde mi görüverdiniz? Bu gibi durumları takmamanı öneririm, karşındaki kişi bunları söylüyorsa, bencilce hareket ediyorsa senin ona vereceğin en iyi cevap sessiz kalıp yolundan çekilmektir. Elbet o bir yolunu bulup neyin ne olduğuna geç de olsa farkına varacaktır.

Bir heves etmiş gitsin kovalasın bakalım, kolay değil bu işler azimli ve hırslı olmak gerekir. Gerçekten yapabilirse eyvallah ama dediğim gibi bu yaşta bu olayları çok takmamanı öneririm. Olabildiğince objektif bakmaya çalışıyorum ama böyle yalvarıp yakarmaya gerek bile duymamanı öneririm.

Realist bir adamım onun için bu yaşta başlayan bir ilişkinin evliliğe ulaşmasının ne kadar zor olduğunu biliyorum ve hiç hayal kurmadım ne yalan söyleyeyim.

Dhyi bu yüzden seviyorum hiç yanıltmıyor beni ve hep doğruyu söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurko93

ne alacak kız arkadaşın ?

ben note II aldır dedim
  • zaten o kadar zamanı boşa geçirmişsiniz kaybettiğin zamana üzülme bence.
  • Benim arkadaşın sevgiliside almanyaya gitti ayrıldılar , aynı üniversitede okuyolardı(ankarada ).(csb değildir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

Benim arkadaşın sevgiliside almanyaya gitti ayrıldılar , aynı üniversitede okuyolardı(ankarada ).(csb değildir)

Bu Almanyada ne vaar arkadaş abimin 4 yıllık kız arkadaşıda gitti oda aynı şeyleri yaşadı ne var bu Almanyada??
  • avrupada turk kizina bakmazlar zaten rahat ol gurbetci apaciler fln denk gelirse o ayrida. romanyadayim turk kizi kullanmiyorum sahsen kalite farki var cunku.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.