Şimdi Ara

kız arkadaşı tarafından yüzüne kezzap atılan Erkek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asla ve asla cinsiyetci veya ayrımcı biri değilim. Hatta kadın veya erkek cinayeti degil İnsan cinayeti olarak bakarım olaya.
    Lakin şu olay tam tersi olsaydı ki bu zamana dek malesef ki oldu. Yer yerinden oynar feminist erkek düşmanı sahtekar insan bile diyemeyeceğim varliklar ortalığı ayağa kaldırır erkeklere nefret kusan hepsi ölmeli v.s yazılar yazılırdı. Twitter da gündem olurdu. Eline kezzabı alan gidip birinin yüzüne atıyor. bu nasıl vicdansızlık? artık benim aklım almıyor böyle bir eziyete. Yazık çok yazık.
    Haber linki buyrun:
    www.cumhuriyet.com.tr
    Eski erkek arkadaşının yüzüne kezzap attı
    https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/eski-erkek-arkadasinin-yuzune-kezzap-atti-1742823

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Feminazi

• Türkiye de böyle erkek çocukları kürtajla alınsın diyenler bunlar.

• Hocam bunlardan hersey beklenir. Ama bizimkilerde cahil. Bilinclenmeleri lazim artik internet cagindayiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B36D602 -- 4 Haziran 2020; 1:24:57 >
  • Kadın çok iyi yapmış beter olsun kezzap yiyen adam, sevgili yapmasaymış

Kezzap yiyen şahıs ölürse üzülmem su testisi su yolunda kırılır.

Aynısını erkeğe yazdım, aylar önce yazdığım kadınaydı çok takılmıştın.

Sevgili konusunda kadın erkek ayrımı yok, sevgililik dünyanın en rezil çirkin iğrenç işidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam son tümcenizi biraz daha açıklayabilirmisiniz lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-98B36D602

Hocam son tümcenizi biraz daha açıklayabilirmisiniz lütfen.
    O kadar uzun yazamam, dünyanın en pis sektörüdür kısaca, bu işe kalkışandan uzak dursun herkes, ne evlenilir nede çocuklara baba/anne yapılır.

Onların yerleri yurları belli birgün onla birgün bunla ertesi gün şunla, aşkım yhaaa seni seviyorum :S senden başkası olmayacak :S diye konuşan ama her yerde gezen az önce karşılaştığım tabloda sokakta sarılıp öpüşen ama öpüştüğü ile evlenmeyen hayatı ruhu yalan olan insanlardır.

Uzak durun.

Keşke bugün o tablodaki rezil iki kişiyi evlendiğinde çocuklarına eşine anlatabilseydim karın/kocan olacak zat senden önce bir kız/erkek ile sımsıkı sarılıp öpüştü diye, eğer aynı yolun yolcusu eşleri yoksa direk boşarlardı.

Sevgili yapan insanların hayat boyu mutlu olmaya hakkı yok, Rabbim mutluluk nasip etmesin acılar içinde bu hayattan ayrılsınlar.

Eşleri boşasın sokakta gören herkes yüzlerine tükürüp lanetlesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl bir kafa yaşıyorsun gerçekten idrak edemedim. Boşanma ile alakalı konu açan arkadaşa da ileri geri kelimeler kullanmışsın, ne haddine kardeşim ? Burada da adamın düştüğü mağduriyeti görerek oh olsun, beter olsun gibi şeyler demişsin. Acaba bu durumlarda sen olsan yüzüne kezzabı yiyenin veyahut boşanma konusundaki arkadaşın, sana karşı böyle şeyler söylense, evet kesinlikle hakettim daha beterini de hakederdim diyebilecek miydin ? Sevgililikten, sevgililiğin evliliğe ihanet olduğundan dem vurmuş, bu ve boşanma konusunda ahkam kesmişsin. Diyeceğim hadi dini hassasiyeti var o yüzden böyle konuşuyor. Yok, o da değil. Kendin demişsin 3 kez hayat kadınıyla ilişki yaşadım diye. Bu sence bir ihanet değil mi ? Hem de flört etmekten çok daha öte bir ihanet. Eskide olan sevgililikleri yüzünden mağduriyet yaşayan iki adama demediğini bırakmamışsın, kendi yaptığına bak. Boş boş konuşup da insanların canını sıkma. Hastalıklı fikirlerini kendi aklında yaşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NietzscheFriedrich -- 4 Haziran 2020; 2:47:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NietzscheFriedrich

Nasıl bir kafa yaşıyorsun gerçekten idrak edemedim. Boşanma ile alakalı konu açan arkadaşa da ileri geri kelimeler kullanmışsın, ne haddine kardeşim ? Burada da adamın düştüğü mağduriyeti görerek oh olsun, beter olsun gibi şeyler demişsin. Acaba bu durumlarda sen olsan yüzüne kezzabı yiyenin veyahut boşanma konusundaki arkadaşın, sana karşı böyle şeyler söylense, evet kesinlikle hakettim daha beterini de hakederdim diyebilecek miydin ? Sevgililikten, sevgililiğin evliliğe ihanet olduğundan dem vurmuş, bu ve boşanma konusunda ahkam kesmişsin. Diyeceğim hadi dini hassasiyeti var o yüzden böyle konuşuyor. Yok, o da değil. Kendin demişsin 3 kez hayat kadınıyla ilişki yaşadım diye. Bu sence bir ihanet değil mi ? Hem de flört etmekten çok daha öte bir ihanet. Eskide olan sevgililikleri yüzünden mağduriyet yaşayan iki adama demediğini bırakmamışsın, kendi yaptığına bak. Boş boş konuşup da insanların canını sıkma. Hastalıklı fikirlerini kendi aklında yaşa.
    Gönül eğlendirmek amaçlı sevgili yaparsam kezzap yemeyi hakketmişim demektir Adorer burayı iyi oku..

Boşanma konusundaki arkadaşla anlaştık oda anladı beni bende anladım onu

Ne demek istediğimi çok iyi anladı kendisine pm den dua ettim barışması için

Sevgililik iğrenç bir olaydır

Edit: 3 hayat kadını mevzusu lanet yeğenlerim yüzünden bugün söyleseler tekme tokat döverim.

Ayrıca 20 yaşında 3 hayat kadını ile yaptıklarımın içinde aşk sevgi tatlı sözler sinema yemek yoktu, kadınlar beni istemiyordu bende onları yaptım bitti, sevgilim değillerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 4 Haziran 2020; 2:51:24 >

• Hocam konu derin.Bana göre günümüzde herkes hayat kadını.Bazıları bir çeşit kurum altında çalışıyor.Bazıları kendi belirlediği tarifesiyle, bazılarıda tamamen serbest çalışıyor (zengin koca avcısı vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-98B36D602

Hocam konu derin.Bana göre günümüzde herkes hayat kadını.Bazıları bir çeşit kurum altında çalışıyor.Bazıları kendi belirlediği tarifesiyle, bazılarıda tamamen serbest çalışıyor (zengin koca avcısı vs.)
    Aynen öyle ben 10 sene geçmesine rağmen pişmanlık duyuyorum, o üç kadın Türk değildi, Türkçede bilmiyorlardı sohbet dahi etmedim.

Dünya çok bozuldu.

• Kadına yapılsaydı en az 1 ay gündemden düşmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken Seçim

Kadına yapılsaydı en az 1 ay gündemden düşmezdi.
    Birader biri kadın biri erkek.

Allah'ını seversen saçma mesajlar atma.

Bu dünyada kadın mı daha çok seks kölesi oluyor alınıp satılıyor erkek mi?

Bu dünyada kadın mı daha çok tecavüz edilip öldürülüyor yoksa erkek mi?

Bu dünyada kadın mı daha çok dayak yiyor erkek mi?

Kosomatris erkek kaç tane var bu dünyada?

Bir iki kere duydum haberini erkek genel evi seks işçisi var mı bu dünyada kaç tane var?

Kaç erkek cinsel manada kötü yola düşürülüyor?

Kaç erkek istismar ediliyor?

Bunları bi düşün az?

Kadınlar okusun alkış tutsun diye yazmadım, ben insanın ahlaklı olanını temiz olanı severim dost edinirim.

Bayramdan bayrama şiddet görmüş erkek haberi görüyorsun, kadın olsa 1 ay konuşurdu bla bla.

Beden gücü olarak kadınla erkek bir mi?

Ezmeyin arkadaş kadınları, çavuş kalkınca yazılıyorsunuz çavuş inince kadın tü kaka.

Ben kadınlarıda anlamıyorum nerde çakal tip ona gidiyorlar

• Önce yazı yazmasını, forumu kullanmasını öğren. Mesajını alıntı yapıp, forumu kirletmiyorum.
    Konuyu başka yerlere çekip, saptırmaya çalışmışsın. Buradaki konu kadına kezzap atıldığında 1 ay gündem olması. Erkeğe atıldığında hiç gündem olmaması. Bu durum senin için normal ise, erkek bedenen güçlü olunca bu sana normal geliyorsa bir şey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken Seçim

Önce yazı yazmasını, forumu kullanmasını öğren. Mesajını alıntı yapıp, forumu kirletmiyorum.
    Konuyu başka yerlere çekip, saptırmaya çalışmışsın. Buradaki konu kadına kezzap atıldığında 1 ay gündem olması. Erkeğe atıldığında hiç gündem olmaması. Bu durum senin için normal ise, erkek bedenen güçlü olunca bu sana normal geliyorsa bir şey diyemem.
    Olmaz hocam olmamalıda, kadına atılan kezzapla erkeğe atılan kezzabın etkisi aynı değil, ne zamanki devran döner ben sen o bu kadının evlilik teklifini kabul etmediğimiz de kezzabı yüzümüze yeriz o vakit gündem oluruz, bayramdan bayrama kezzeap yemeyle olacak işler değil, kadınlar her gün kezzap yiyor, bana söylesene sabah 7 den itibaren gece 00:00 da tüm dünya çapında kadın mı daha çok tecavüze uğramıştır erkek mi? Kadın mı daha çok şiddet görmüştür erkek mi?

Bak sadece bugün için diyorum?

Gerçi kadınlarada bunu yaşamak müstehak keyifli diye çakalla birlikte oluyorlar sonra tokadı yiyince akılları başlarına geliyor

• Herhangi bir zaman dilimi alın, o zaman diliminde erkekler tarafından kadınlara uygulanan şiddet olaylarının sayısı ile kadınlar tarafından erkeklere uygulanan şiddet olaylarının sayısını karşılaştırın. Ondan sonra hala feminazi, erkeğe şiddet vs. diye anırırsınız isterseniz.
  • Birisinin suratına kezzap atmak da ne büyük vizdansızlık nereden buluyorlar böyle insanları anlamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 5 Haziran 2020; 0:7:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mağdur kadın olsaydı ortalık yıkılırdı.

Mağdur erkekse salla gitsin..

Bir ara kızların bol bolduğu bir süteye üye olup nabız yoklama niteliğinde iki konu açmıştım.
    Cevaplar, toplumumuzdaki kadın kayırmacılığını ve erkek düşmanlığını ortaya koyar nitelikteydi.

Konular ve gelen cevaplar şu şekildeydi.

Kadın neden aldatır:
    -İlgisiz bırakırsan aldatır tabi
    -sevilmediğini ihssediyordur
    -Mutlu edememişsindir
    -Hatayı kendinde ara

Erkek neden aldatır:
    -Şerefsizliğinden dolayı
    -Erkeklerin huyudur aldatmak
    -Adam olmayı beceremiyorlar

Gördüğünüz gibi kadın da aldatsa erkek de aldatsa kabahat hep erkeğe yıkılıyor.
    Tabi bunu yapanlar sadece kızlar değil, MERİÇLER de çok var.

Resmen siteye bomba döşeyip patlatasım geldi.

• Bu knouyu görüp okuyan kadınlar oh iyi olmuş demiyorlar ise ben'de birşey bilmiyorum geçen youtube'da bir video izliyorum kadın kocasını aldatmış pişman olmuş ağlıyor altındaki oyrumları okuyorum kadın suçlu olmasına rağmen binlerce kadın erkeği suçluyor ve bu tip kadınları savunan erkekler var hala
  • 88mph 8 kullanıcısına yanıt
    Yazık kafana. rakamlara göre mi olayların üstünü örtüyorsun. Biri diğerinden fazla ise bu yapılan hakedilir veya doğru birşey mi ? Ayrıca heryere saldıran aniran böğüren belli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.