Şimdi Ara

Kız arkadaş sorunu..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1.5 senelik bir ilişkim var, üniversite dolayısıyla başka şehirlere gitmek zorunda kaldık ve artık ayda 1 görüşür olduk. Kız arkadaşım normalde erkeklerle takılan ya da öyle çok ortamı olan biri değildi fakat üniversite başladı başlayalı değişmeler oldu.

    Aslında aşağıda yazdıklarımı sorun yapan bir tip değildim, kızı serbest bırakırdım ama artık şüphelenmeye başladım.

    Buluşacağımız zaman whatsapp mesajlarını hep bir bahane ile sildi, hiçbir şey okuyamadım.
    Bana güvenmiyor musun lafı ağzından çok çıkar oldu.
    Ben bir şey söylediğimde agresif tavırlar sergilemeye başladı.
    Takıldığı grubun yarısından çoğu erkek.
    Kızdan çok erkek yakın arkadaşı oldu.

    Bunların üzerine onu bir kaç kez sert bir şekilde uyarmıştım ama bugün gördüğüm fotoğrafta bardak taştı.
    Kendinin etiketlendiği sonrasında etiketi kaldırdığı bir foto gördüm, elim ayağım titredi. 4 kişi fotoğraf çekinmişler 2 erkeğin ortasına oturmuş ve aşırı samimi bir fotoğraf çıkmış ortaya.

    Ne yapayım? Kızı seviyorum, nasıl bir yol izlemeli.







  • up..
  • Kıza rahatsızlığını belirtmene rağmen davranışına devam ediyorsa yol ver...
  • Bence konuşacaksan yüz yüze sürprize git derim.

    Ama sürpriz sana da olabilir.

    Genel de baskın yapar gibi giderseniz.Kız şöyle der sen beni basmaya gelmişsin amacın beni görmek değil vs. tarzı cümleler

    kurabilir.O üniversitede tanıdığın varsa yardım alarak sorununu çözebilirsin.
  • Allah sabır versin...
  • Alın görüştüğünüz zaman karşınıza sertliğin dozunu ayarlayarak çok ciddi bir şekilde konuya yazdıklarınızı ona anlatın. Ya tamam ya devam deyin, başka yol yok gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.Büyük ihtimalle yeni birisini bulmuştur.Ayrıl gitsin.
  • Kıskanıyorsun ve bu ilişkinin sonu banko ayrılık.
    "Söylemek istediklerim bunlar" deyip konunun linkini at.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum konu cok acik , yanıma gelirken mesajları silmen , internet ortamına foto yüklenince etiketi kaldırmanın nedeni nedir diye sor. Sana güveniyorum ama bu yaptiklarınla kusku uyandırıyorsun diye yüzüne soyle. Ve istemediğin şeyleri vurgula. Aksi halde bu ilişkinin bu şekilde yürümeyeceğinide belirt. Bunlari kesinlikle sakin bir ses tonuyla ve yüzyüzeyken konus. En can alici noktada düşüncelerini söylerken ben boyle düşünüyorum yerimde olsan ne düşünürsün diye akli başında bir şekilde sorman. Sorulara cevap aldıkca ilerle ve sonunda isteklerini , olmazsa olmazlarını belirt. Sonucta adim atmaya yanaşmıyorsa malesef ayrılık gündeme geliyor. Unutma hayatını geçirecegin insanın olmazsa olmazlarına saygı göstermesi gerekir. Tabi bu aşamada sende onunkilere saygı göstermelisin.
  • ben hem lise hayatında hem üniversite hayatında aynen bu bahsettiğin örneğe muzdarip birçok kız gördüm tanıdım. ilk başta Kassady isimli arkadaşın dediğine katılıyorum ama eğer gerçekten aşıksan ve vazgeçemiyorsan o zaman başka. öncelike sürekli bana güvenmiyormusun diyen birisi kesinlikle bir haltlar karıştırıyor demektir. bu psikolojik bir gerçek. çünkü yarası olan gocunur diye bir atasözü var. araştırmalara göre karısını aldatan erkeklerin de cevaplamayacağı sorular geldiğinde en çok kullandıkları cümle "bana güvenmiyormusun" cümlesiymiş, kafadan atmıyorum gerçek bu. :) . neyse konunun başına dönersek, benim lise de ve üniversitedeki deneyimlerime göre, bu kızdan artık sana fayda gelmez dostum, açık ve net söylüyorum, aşıksan bile yapacak bişey yok, bence bu gördüklerini yani olumsuz şeyleri, beyninde biriktir ve kızdan iyice nefret etmene yardımcı olsun :) veya şöyle düşün, hadi şimdi daha gençsiniz ilerde düzelir falan veya ben üstesinden gelirim dersin, ama belliki bu kızın artık erkeklere ciddi ilgisi var, ilerde düşünsene bu kızla evlendiğini, o zamanki pişmanlık şimdikinin yanında hiçbişey kalır. o yüzden yol yakınken ve daha fazla üzülmeden önce bitir bu işi dostum. sağlıcakla kal




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.