Şimdi Ara

Kız arkadaş gerçekten şart mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
5
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aklıbaşında bir adamın hayatını düzene sokar. Bu doğa kanunuysa bu ilişki insanı ileri götürür geri değil. Tabi bu işe ne açıdan baktığına ve kiminle yaşadığına bağlı olarak değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

Allah ve Peygamber sevgisi varken kız sevgisine ne ihtiyaç var

HOBAAAAAA
  • Yazıda kendimi gördüm
  • Öyle her özelliği uysun o kızla sevgili oliyim durumları olmuyo emin ol. Ona en yakın kriterlere göre birini bulcaksın en önemlisi seviceksin onu. Daha sonra ilişki sürecinde onunda seninde olgunlaştığını, değiştiğini görüceksin tabi bu tişört değiştirir gibi sevgili değiştiren kızlarda olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Merhaba arkadaşlar.

Bundan yaklaşık 1 sene önce psikiyatriye gitmiştim. Rahatsızlığım dikkat dağınıklığı ve uyku bozukluğuydu. Psikiyatride döndü dolaştı konu kız arkadaş geldi. Kız arkadaşın varmı diye sordu. Bende yok demiştim. Sonra neden falan diye sorumuştu.

Burada durum baya kopuk. Şimdi nedenini söyleyeyim. Benim yaş 17. Bu yaştaki kızları biliyorsunuz. Akılları bir karış havada mantıklı düşünmekten uzak, hayatı tozpembe gören tipler. Bunlar yüzünden kız arkadaşımın olmadığını söyledim. Belki üniversitede falan olgunlaşırlarsa birisiyle çıkabilirim (bu kelime çok garibime gidiyor. Çıkmak nedir arkadaş?). Büyük ihtimal onunla da evlenirim. Bu tür konularda çok hassasım. Öyle kullan at ilişkiler acayip gıcığıma gider. Sırf sevgilim var diye sevgili olmak yani. Bilmem anlatabildim mi.

Her neyse. Bundan önce doktor hayatımdan falan konuşmamı istemiştim. Hobilerim genellikle müzik ve elektronikle ilgili. Bağlama ve elektro gitar çalıyorum. Uzmanlığım bağlama üzerine. Elektroniktende az çok anlarım. Mekanikte ilgimi çeker. Yani arkadaş ortamında konuşamama gibi bir problemim yok. Boş insan değilim. Herşey hakkında rahat konuşurum. Belki en büyük problemim fazla eleştirmem. Hertürlü şeyi hiç çekinmden eleştiririm. Çoğu zaman kırıcı da olurum fakat bu tamamen insanlara saygı duyduğum içindir.

Malum çok övmek egoya tavan yaptırıyor. Ego ve kibir benim en büyük düşmanım. Çevremdeki insanlarında kibirli olmasından hiç hoşlanmam. Bu çok eleştirme yönümde bir nevi oto filtrem gibi görev yapıyor. Kibirli insan benle arkadaş olmuyor Tipim falan kayık değil. Normal insanım işte. 170 boy 55 kilo. İdeal sanırım. Köşeli uzun suratım, koyu kestane rengi saçlarım, beyaz-sarı arası ten rengim var. Tipten problemim yok. Sadece kulaklar hafif orantısız oda saçlar uzayınca çözülüyor :)

Asosyal falan değilim. Gerektiğim kadar sosyalim. Direk muhabbet kuramam. Önce çevremi gözlemlerim gerekli gördüğümde konuya katılırım.

Sizce bir insanın kız arkadaşının olması ona ne kazandırır? Ben isterim ki kız arkadaşım kibirli olmasın. Araştırmayı okumayı seven birisi olsun. Popüler kültürle yaşamasın. Ne bileyim sinemaya falan rahat rahat gidelim. Saçma salak filmleri sevmesin. Mantıklı olsun. Sadece gerektiğinde duygusal olsun. Oturup ders çalışalımmı falan dediğimde problem çıkarmasın. Malum sınavlar Ancak böyle kızlar bulmak çok zor.

Çıkma teklifi etmede hiç problem çıkmaz. Dümdüz insanım zaten. Açık sözlüyümdür. Konuşmaktan utanmam fakat bu işler gençler arasında nasıl yürür bilmiyorum

Konuyu nasıl toparlayacağım bilmiyorum. Zaten hepsini okuduysanız siz anlarsınız

ev araba ve aylık geliri yazmayı unutmuşsun

• 22 yaşındayım ve benimde bu zamana kadar kız arkadaşım olmadı.Büyüklerimin bana söylediği tek şey bu yüzden " yanlış evlilik yapacaksın " oldu..

Onları tanıyıp doğru insanı bulmamız gerek sanırım.Buda ancak bir ilişkiye başlamakla olur.

Lakin bende doğru insanı bulamadığımı düşünmekten hala yalnızım. =)
  • Mesajım size emanet.
  • vALLA BENİM çok oldu ama uzun sürmedi hep kısa sürdü,aslında gençken hayatın tadını çıkar diyecem ama ben çoğu şeyden pişmanda oldm mesela zina gibi,eğer sevgilin olursa zina işine girersin kimse girmessin demesin bi kere öpeyim,bi kere elini tutayım dersin bi gün bakarsınki kız koynunda,o yüzden günah kazanmamak için uzak durmanda yarar var nolursa olsun insansın istersin,arzular ve hoşlanırsın işte o zaman iki seçeneğin kalıyor.

1-Ya çok sevgilin olacak herşeyi yaşayacan.
    2-Erken yaşta evlenecen

Sağlıklı bi birey olabilmen için bu ikisinden birinin olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

quote:

Şart değil.
    Forumda genel olarak bakıldığında "akıllı kız varmı lae, Türk kızı" mevzusu dönüyor. Akıllı kızda var, kültürüyle bilgisiyle, zekasıyla sizi ezicek kızda var buna emin olun.

Aslında bir makale konusudur bu "kız" mevzusu.

Gelsin kapışak bir süre sonra tıkanır kalır
    Öylelerini çok gördük 1 kitap okumayla kendilerini birşey sanıyorlar bilmiçlik taslıyorlar
    Zeka konusun da nasıl ölçeceksin onu merak ediyorum

Emin ol bir kitaplık insanlar değiller hiçbiri Siyasetten tut, freud, tolstoy, tolkien, sinema, sözlük muhabbetleri, köşe yazıları, batman, asterix, çikolota, hayat memat ülkedeki aile-cinselliğin konumu, yabancı diziler (burdan beklentide önemli kızla gidip spartacusdaki sex sahnesinin muhabbetini yapmayı beklemeyin lafı geçsede erkek arakdaşınızla yaptığınız geyiği yapamıyorsunuz) dahil birçok şey konuştum saatlerce, yüz yüzede, sanaldada.

4 5 tane var bu seviyedeki arkadaşım ve yukardada yazdım hepsinin ortak noktası ailelerinin çok ilgili olması ve maddi durumlarının iyi belkide "çok" iyi olması. Biri şu an fransada okuyor diğerinin ailesi belçikaya taşındı gidip geliyor.

Zeka konusuna gelince kendimce yoklamalar yaptım Hazır cevaplılıkta belli bir zeka tespit yöntemidir. Keza başka şekillerde var. Boş olmadığını anlayabiliyorum yani insanın sohbet ederken.

Dediğin türde 1 kitap okumayla kendini birşey sanan her lafında o kitaptan alıntı yapan tiplerde var Ama bahsettiklerim emin ol o şekilde değiller.

Baya samimiyim 2 tanesiyle. İlişkilerine baktığımda normal değiller aslında. (aslında normalini yaşıyorlar) Hep bir seviye koyuyorlar erkekle aralarına. Hemen canım cicime, keşke yanımda olsan yılışıklığına girmiyorlar. Ama yukardada belirttim bu ve bu türdeki kızlarla öle bakırköydeki cafelerde tanışmanız pek mümkün değil Arkadaşın arkadaşı mevzusuyla belki. Ama dediğim gibi kilitli duruyorlar uzaktan bakınca.

Bu türün nesli tükenmiş sanıyordum varmış demek
    Hazır cevap konusuna katılmıyorum, hazır cevap vermek insanın konuşkanlığına bağlı.
    Çok geri kızlar tanıdım herşeye hazır cevaplardı ama beyin desen eser yoktu.

• Altı üstü arkadaşlık edeceksin.Şunu yapmasın,bunu yapmasın diye kurallar koyma.Mükemmel insanı hayat boyu bulamayacaksın zaten.

Bu yaşlarda sana bir kız arkadaşın (Sevgilinin) verebileceğinden daha değerli bir şey yoktur.
  • “Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir.”
    (Mark Twain)
  • Allahtan belanı mı istiyosun sen
  • var kardeşim var :) zaten sen o istediğin o kız birgun karşına çıkaacak kader bu sonuçta. Ve zaten zeki bir kız arkadaşın olduğu zaman her şeyin yerini bilecektir. Hayal kurduğunuz zaman birbirinıze aynı unıversıteyı kazansak guzel olur gıbı şeyler dersenız daha guçlu olur bağlarınız ve emin ol o tur kızlarla ılışkın uzun olur ben buldum ve 3 yıl oldu. Ne yalan soyluyum çokta mutluyum inşallah sende bulur ve mutlu olursun :)
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.

Bundan yaklaşık 1 sene önce psikiyatriye gitmiştim. Rahatsızlığım dikkat dağınıklığı ve uyku bozukluğuydu. Psikiyatride döndü dolaştı konu kız arkadaş geldi. Kız arkadaşın varmı diye sordu. Bende yok demiştim. Sonra neden falan diye sorumuştu.

Burada durum baya kopuk. Şimdi nedenini söyleyeyim. Benim yaş 17. Bu yaştaki kızları biliyorsunuz. Akılları bir karış havada mantıklı düşünmekten uzak, hayatı tozpembe gören tipler. Bunlar yüzünden kız arkadaşımın olmadığını söyledim. Belki üniversitede falan olgunlaşırlarsa birisiyle çıkabilirim (bu kelime çok garibime gidiyor. Çıkmak nedir arkadaş?). Büyük ihtimal onunla da evlenirim. Bu tür konularda çok hassasım. Öyle kullan at ilişkiler acayip gıcığıma gider. Sırf sevgilim var diye sevgili olmak yani. Bilmem anlatabildim mi.

Her neyse. Bundan önce doktor hayatımdan falan konuşmamı istemiştim. Hobilerim genellikle müzik ve elektronikle ilgili. Bağlama ve elektro gitar çalıyorum. Uzmanlığım bağlama üzerine. Elektroniktende az çok anlarım. Mekanikte ilgimi çeker. Yani arkadaş ortamında konuşamama gibi bir problemim yok. Boş insan değilim. Herşey hakkında rahat konuşurum. Belki en büyük problemim fazla eleştirmem. Hertürlü şeyi hiç çekinmden eleştiririm. Çoğu zaman kırıcı da olurum fakat bu tamamen insanlara saygı duyduğum içindir.

Malum çok övmek egoya tavan yaptırıyor. Ego ve kibir benim en büyük düşmanım. Çevremdeki insanlarında kibirli olmasından hiç hoşlanmam. Bu çok eleştirme yönümde bir nevi oto filtrem gibi görev yapıyor. Kibirli insan benle arkadaş olmuyor Tipim falan kayık değil. Normal insanım işte. 170 boy 55 kilo. İdeal sanırım. Köşeli uzun suratım, koyu kestane rengi saçlarım, beyaz-sarı arası ten rengim var. Tipten problemim yok. Sadece kulaklar hafif orantısız oda saçlar uzayınca çözülüyor :)

Asosyal falan değilim. Gerektiğim kadar sosyalim. Direk muhabbet kuramam. Önce çevremi gözlemlerim gerekli gördüğümde konuya katılırım.

Sizce bir insanın kız arkadaşının olması ona ne kazandırır? Ben isterim ki kız arkadaşım kibirli olmasın. Araştırmayı okumayı seven birisi olsun. Popüler kültürle yaşamasın. Ne bileyim sinemaya falan rahat rahat gidelim. Saçma salak filmleri sevmesin. Mantıklı olsun. Sadece gerektiğinde duygusal olsun. Oturup ders çalışalımmı falan dediğimde problem çıkarmasın. Malum sınavlar Ancak böyle kızlar bulmak çok zor.

Çıkma teklifi etmede hiç problem çıkmaz. Dümdüz insanım zaten. Açık sözlüyümdür. Konuşmaktan utanmam fakat bu işler gençler arasında nasıl yürür bilmiyorum

Konuyu nasıl toparlayacağım bilmiyorum. Zaten hepsini okuduysanız siz anlarsınız

quote:

Merhaba arkadaşlar.

• Ya şimdi gitmişsin kızın tarifini vermişsin sence mantıklı mı?Karşına bi kız çıkar kızı tanırsın,tanıtıdıkça bağlanırsın vs vs. Senin dediğin gibi olmaz ki tek tek deneye deneye yapman lazım sanki çürük elma seçiyosun.Bide karşına çıkacak hoşuna gidecek kız tabiki de kusursuz olmucak.
  • Akilli kiz var haci yok degil.ama akillilar genelde cirkin oluyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbeykarahan

29 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı desem :(

Ya şizofreniye bağladım kendi mesajıma alıntı yapıyorum, yada türümün tek örneği değilim
  • quote:

Şart değil.

Forumda genel olarak bakıldığında "akıllı kız varmı lae, Türk kızı" mevzusu dönüyor. Akıllı kızda var, kültürüyle bilgisiyle, zekasıyla sizi ezicek kızda var buna emin olun. Mesele bunlarla karşılaşmakta. Ben belediye kütüphanesinde biriyle karşılaşmıştım mesela Keza ilkokuldan arkadasım olup "tek vasfı dişiliği olmayan" arkadaşlarımda var. Hepsi okuyup araştırıyor, sanal alemi takip ediyor, sinema - yabancı dizileri takip ediyor, ince esprileri anlayıp tepki verebiliyorlar. Ortak özellikleride ailelerinin çok iyi şartlarda eğitim vermeleri, kızlarına çok ilgili olmaları. Ülkemizde bir kızla erkeğin "gelişimi" bir değil çünkü.

Ama sorun şuki bu kızlarla karşılaşmanız kolay değil. Bazı tip kızlar gibi her gün dışarda değiller, yada cafe cafe gezmiyorlar. Çok yılışık tipler değiller, yabancı biri için "ne kadar havalı" imajı uyandırıyorlar.

Yani aslında komik bir durum oluşuyor forumda. Adam bilgisayarının başından kalkmıyor, kendine, giyimine kuşamına, fiziğine dikkat etmiyor, aşırı çekingen konuşmaktan kaçıyor, gittiği takıldığı ortamlar, ev-okul-aile çevresi istediği gibi değil Ve sonuçta istediği tip kızı bulamayınca "kız yok" diyor. Kız var, ama ne yazıkki azınlıktalar. Değerli taş gibi arayıp bulmak lazım işte.

@m4y kişiliğine gelince. Aslında bende senin gibiyim. Kafama esince akla gelebilecek her şeyi eleştirebiliyorum. Televizyonda o anda olan kişiyi-programdan tutta oturduğumuz mekandaki herşeyi gibi. Ama eleştirmek içinde birşeyler gerekli. Fikrimce insan kendinin yapmadığı-yapamadığı bir şeyi-kişiyi eleştirmemeli Eğer eleştiri mevzusunu kendi denemiş yapmış, zorluklarını biliyorsa eleştirebilir. Ha her insan her şeyi aynı ölçütte yapmaya mecburmudur ? buda ayrı bir tartışma konusu

Aslında bir makale konusudur bu "kız" mevzusu.

Bu tür kızlar dediğin gibi bulunması karşılaşması zor kızlar;inş. birgün hepimizin karşısınıa çıkar diyelim

• Evet şart kaç yıldan beri cıldırıyorum artık benle konuşan ilgilenen her kıza aşık oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfpc

Bende şuana kadar hiç bir kız ile çıkmadım fakat bir şey kaybetmedim.

Şimdi arkadaşım 17 yaşına kadar hiç kimseyle çıkmamışsın ve bu sayede olayları objektif bir şekilde gözlemlemiş olman lazım .

Bakıyorumda kız arkadaşları için okuldan kaçanlarmı dersin , sigara içenlermi dersin hepsi var genel olarak zarar verir diye düşünüyorum ben.

Birde kendime bakıyorum şuana kadar hiç kimse ile çıkmadım.
    1-Kendime ayırabilecek çok büyük zamanım var.
    2-Diğer arkadaşlarım telefon ile birbirlerine mesaj atmak ile meşgulken yine ben istediğim birşeyi yapabiliyorum(Bence bu büyük bir avantajdır)
    3-Sınıfımda birinciyim diyebilirim.

PS: Lisede biriyle çıkmak mantıksızdır hocam.

Fakir edebiyatı yapmayın arkadaşım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.