Şimdi Ara

Kız arkadaş gerçekten şart mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
5
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

quote:

Orijinalden alıntı: 24google

Allah ve Peygamber sevgisi varken kız sevgisine ne ihtiyaç var

bi bitmediniz ..

Ne bitmemiş ?
  • Tamam anladık bağlama.çalıyorsun.
  • Yaklaşık 450 gündür bu froumdayım ilk defa adam akıllı bir yazı gördüm hepsini sonuna kadar okudum. İdeallerin uğrunda devam etmeni umuyorum karı - kız işini ileride halledeceğine inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onz

quote:

Orijinalden alıntı: wolfpc

Bende şuana kadar hiç bir kız ile çıkmadım fakat bir şey kaybetmedim.

Şimdi arkadaşım 17 yaşına kadar hiç kimseyle çıkmamışsın ve bu sayede olayları objektif bir şekilde gözlemlemiş olman lazım .

Bakıyorumda kız arkadaşları için okuldan kaçanlarmı dersin , sigara içenlermi dersin hepsi var genel olarak zarar verir diye düşünüyorum ben.

Birde kendime bakıyorum şuana kadar hiç kimse ile çıkmadım.
    1-Kendime ayırabilecek çok büyük zamanım var.
    2-Diğer arkadaşlarım telefon ile birbirlerine mesaj atmak ile meşgulken yine ben istediğim birşeyi yapabiliyorum(Bence bu büyük bir avantajdır)
    3-Sınıfımda birinciyim diyebilirim.

PS: Lisede biriyle çıkmak mantıksızdır hocam.

Fakir edebiyatı yapmayın arkadaşım.

Ne edebiyatı arkadaşım

Adam ciddi ciddi yazmış bende ciddi cevap vereyim dedim cıvık bir konu olsa cıvık bir mesaj atabilirdim

• Dostum seninle tamamen aynı durumdayım.
  • Ybs dersinden yazıyorum eve gidince bakcam esen kalın :D
  • kız arkadaşın varsa özgüvenin tavan yapar.Neden ? Çünkü her insanın sevgi görmeye ve şımartılmaya ihtiyacı vardır.Bir ilişki sürerken her iki tarafta birbirine sevgi ve saygı besler bu zamanla körelsede, tazeyken verdiği haz paha biçilemez.Benim çok fazla beklentilerim var her fırsatta bu kız olur mu gidip konuşsam mı diye içimden geçiriyorum.
    Fakat yararsız hiç reddedilmedim ama o korkuyu yenmek en az kabul edilmek gibi bir özgüven verir insana çünkü bir dahaki sefere asla korkmazsın.
  • Hayir
  • Bence gerekli değil. (kedi-ciğer hesabı )
  • Sorunun cevabını bulursanız bana da yollayın
  • Bence şart ama iyisini bulmakta zor paylaşacağın,mutlu olabilceğin birisi gerekli sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Hayal dünyandan çık dünyada öyle bir kız yok. Hem kız olsun diyorsun, hemde mantıklı olsun bu nası bir çelişki?

Hocam napayım sıfır maymundan evrimleşmesini falan mı beklesem

Bu aralar bir daha gideeğim psikiyatriye. Uyku düzensizliği yine başlad. Bugün tenefüste uyuyakalmışım hoca derse gelince arkadaşlar uyandırdı sağolsunlar

Veya rasgele çıkayımmı birisiyle? Sotuh Park'ta bununla ilgili bir bölüm vardı. Belki izleyenler vardır. Stan 10 yaşına basıyordu sonra saçma herşeyi osuruk sesi olarak duymaya falan başlıyordu. En sonunda hiç birşeye o kadar dikkat etmemeye başladı da öyle düzeldi.

Dostum umudunu kaybetme oyle kizlar azda olsa var malesef birini geciktigim icin elimden kacirdim cok pismanim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Forumda genel olarak bakıldığında "akıllı kız varmı lae, Türk kızı" mevzusu dönüyor. Akıllı kızda var, kültürüyle bilgisiyle, zekasıyla sizi ezicek kızda var buna emin olun. Mesele bunlarla karşılaşmakta.

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

şusu olsun busu olsun diye kız seçilmez, karpuz değil bu, karşındakine karşı hisle duyguyla alakalı birşey, herkese kusur olarak görülen şey senin sevmene bile neden olabilir

soruna gelirsek de evet kız arkadaş şart, çok işin suyunu çıkaranlar haricinde kimse kullan at mantığıyla başlamaz zaten, tercihin bu tarzsa da ona göre mesafeni korursun kızla illa birşeyler yapman şart değil, doktorun da sana bunu sormasının nedeni duygusal olarak ihtiyaçlarının doğru olarak karşılanıp karşılanmadığını öğrenmek, karşı cinsle iletişimini anlamak, bu eksikse de sende problem var demektir, ben büyüyünce birini bulucam sonra onla evlenicemle giden mantık her zaman patlar, ya duygusuz mantık üzerine kurulu bir evlilik olur iki tarafı da genellikle de erkeği dışarıda arayışlara iter ya da erkek tarafı hiç ummadığı anda geçmişten de hiçbir kazık yeme tecrübesine sahip olmadığından kazığı yer bir daha kendini toparlayamaz

ayrıca heyecanların tutkuların yaşandığı yıllardır gençlik dönemi, 25-26 iş güç dedin mi monoton sıkıcı bir hal almaya başlar zaten o andan sonra seneler hızla akıp gider, bu senelerinizi onu ilerde yaparım bunu ilerde bulurumla geçiştirmeyin

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Konuya gelince kız arkadaş bence eksikliktir.15-16 yaşaından sonra bir erkeğin veya bir kızın en azından 1 arkadaşı olmalı.İyi veya kötü kısa veya uzun.İlişkiler insana tecrübe kazandırır.Çok kötü şey de yaşasan iyi şeyde yaşasan hayattan çok şey öğrenirsin.Hayata farklı açılardan bakarsın.25+ yaş üstü çok kişi tanıyorum o güne kadar farklı farklı sebeplerden kız arkadaşı olmamış insanlar.Kız arkadaş,sevgili kavramından ışık yılı kadar uzak.İşte o tip insanlar çok zorluk çekiyorlar.Ne bir kıza doğru düzgün yaklaşabiliyorlar ne de bir ilişki yaşayabiliyorlar.Düşüncem bu yönde.Yani kısacası insanın bir arkadaşı,sevgilisi olmalı bir dönem.İlla iyi şeyler yaşayacaksın diye bir şey yok,kötü de yaşacaksın ki anlayasın.

Cevaplardan özet çıkardım,aynı şeyleri diyecektim zaten beni uzun uzun yazmaktan kurtardılar.Bu alıntılara önem ver.

• Iyi guzel yaziyorsunuz da yani olmuyor abicim, illa olduğumuzdan farklı biri gibi mı çalışmak lazım olması için?
  • Arkadaşın hobileri hariç her düşüncesi benle aynı Çevremdeki arkadaşlarımı görüyorum 1,2 ay çok mutlular sonra kavga felan derken ayrılıyorlar.2 yıllık ilişkisi olup ayrılanlar da var.Yani lisedeki aşkların devamı yok eninde sonunda ayrılık var.Sonunu bildiğim halde aşk moduna geçip bir süre mutlu olacağıma kendi modumda olup istediğim kadar mutlu olurum.
  • İnsan isterse hiçbir şeye bağlı kalmadan yaşayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki şart
  • yukari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

İnsan isterse hiçbir şeye bağlı kalmadan yaşayabilir.

• Adam gibi ilişki olursa evet. Ben 2 kere çıktım hepsi de boktandı, el ele tutuşup geziyon başka bir halt yaptığın yok.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.