Şimdi Ara

Kiyamet ve İnsanlik - yeni teorlm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simdi dunya 11 milyar yildir var diyorlar ve ilk insan ise simdiki tarihten 40 ya da 100 bin yil once ortaya ciktigi saniliyor neyse peki bu arada hic mi insan yasamamis arada gecen 10 milyar icinde ? teorimde burda basliyor iste bu ilk insandan oncede bizler gibi yasayan insanlar vardi dunya uzerinde sonra kiyamet koptu ve hepsi oldu sonra bizler geldik ve bize de kiyamet kopucak ve bizden sonra yine 0 sifirdan baslayacak bir insanlik gelicek belli bir zaman icin ve zaman bitince bunlarada kiyamet kopucak vs vs.. bu bir dongu olabilir

simdi ateistler gelip kizistiricak ortaligi ama siz allaha inanmiyorsunuz bununla birlikte kiyametede...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanıtın ne, üstüne oturma organından istediğin seyler yazıp teori diyemezsin, teori bilimsel bir terimdir araştırmalarını paylaş eğer gercekten teoriyse.

Ateist konusuna gelirsek simdi bunla onun ne alakası var kıyamete inanmıyor diye dunyanın sonuna inanmayacak mı ateistler sadece dunyanın biteceği bir gün diye düşünüyor sen ise inanan olarak ölümden sonra yasama inanıyorsun farkınız bu.

• İnsan vardı ve sadece evrimini tamamlamamış primat olarak yasıyordu. Ağaçta yasam 4 ayak gerektirirken yere inen primat vahşi hayvanlardan kaçmak ve onları uzun sazlık arazide daha net görmek için ayağa kalkmaya çalıştı. Su an ki tarla farelerinin yuvalarından çıkmadan yaptıkları haraket bu doganin ve yasamın gerekliliği olarak ayağa kalktı omur kemiği giderek duzlesti kuyruklara gerek kalmadı çünkü ağaçta yasanmiyordu.
    Not; fareden mı geldik. Maymundan mı geldik gibi saçma sorular ile alıntı yapıp kendinize güldürmeyin.

• mutlu bana bir sey oluyorr mutluu mutllluuu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

Kanıtın ne, üstüne oturma organından istediğin seyler yazıp teori diyemezsin, teori bilimsel bir terimdir araştırmalarını paylaş eğer gercekten teoriyse.

Ateist konusuna gelirsek simdi bunla onun ne alakası var kıyamete inanmıyor diye dunyanın sonuna inanmayacak mı ateistler sadece dunyanın biteceği bir gün diye düşünüyor sen ise inanan olarak ölümden sonra yasama inanıyorsun farkınız bu.

Ilk cumlene katiliyorum

• Matrix i alip dunyaya uyarlamissin.ama sanal degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatin Amaci ve Ölüm
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi bitmediniz
  • İnsanlar niye 0'lansın kardeşim ? Dünya önceden yanan bi toptu, sonra gaz oluştu ve lavlardan çıkan buharlar göğe yükseldi ve yağmur olarak geri döndü ve bakteriler oluştu böylelikle insanoğlu doğdu, bi dahada böyle birşey olmayacak çünkü tüm yanardağlar nerdeyse pasif durumda, yukardan taş falanda düşmeyecek çünkü dünyaya gelene kadar tuz buz oluyor o taşlar, zaten taş falan gelecek olsaydı aylar öncesinden duyurulurdu.
  • senin teorin?
  • 4.5 milyar yıldır var Dünya ve öyle çok büyük bir yıkım olmamış. Yani genel hatlarıyla biliniyor bu sürede ne olduğu. Benim inanç bağlamında anlam veremediğim olay neden bu kadar fazla insanın yaşamış olduğu. 100 milyardan fazla insan hacı, nereye sığacaklar.
  • Insanliga reset atiyorlar arada sirada oluyor boyle ya

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizsazansezgin

4.5 milyar yıldır var Dünya ve öyle çok büyük bir yıkım olmamış. Yani genel hatlarıyla biliniyor bu sürede ne olduğu. Benim inanç bağlamında anlam veremediğim olay neden bu kadar fazla insanın yaşamış olduğu. 100 milyardan fazla insan hacı, nereye sığacaklar.

nereye sicacaklar ?

• YAV HE HE.evrim denen bişey var araştır
  • arkdaş bırakın yok ataistler lşuna inanın felan.zaten cehenneme gidip yanmayacakmı islam dinine göre.ee neyin derdindesiniz?lan sanki adma senin dinine inanmıyorda senden bişeyler eksiliyor.@no prayer katılıyorum reset atmak şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

quote:

Orijinalden alıntı: sessizsazansezgin

4.5 milyar yıldır var Dünya ve öyle çok büyük bir yıkım olmamış. Yani genel hatlarıyla biliniyor bu sürede ne olduğu. Benim inanç bağlamında anlam veremediğim olay neden bu kadar fazla insanın yaşamış olduğu. 100 milyardan fazla insan hacı, nereye sığacaklar.

nereye sicacaklar ?

Belediyenin önüne

• 21 aralık hardformat gibi bişey diyon yani

• 11Milyar yıldan sonrasını okumadım.
    4,5milyar yıl olmasın.
  • @Rasyonel Sinek
    Nick - mesaj uyumu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.