Şimdi Ara

Kıvanç ve Burakın bir kaç sırrı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bildiğimiz üzere yetenek sizsiniz türkiye final oldu ve kıvanç ile burak 1. oldu . . . Ben videoyu izledim ve 3 tane gösterinin sırrını buldum . . . Umarım beğenirsiniz Başlıyorum . . .

1. Hilemiz [ MERMER ]

Mermer hilesi güzel ancak sırrı şu şekilde dikkat ederseniz en başta mermer sayımız 9 , 1 adet küçük mermerimiz geliyor ve ekleniyor mermer sayısı hala 9 :) ve sonra başka bir mermer geliyor mermer sayımız yine 9 dikkatli bakarsanız anlarsınız saten . . . dolayısı ile bu gösteride hile bu şekildedir . . .

2.Hilemiz [ para ]

Bu konuda anlatmama fazla gerek yok resim anlatır kendini . . .

http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/b5/53/05/b5530519a67f8f009e517eeb50f40662.png&size=6&border=1&bound=3

3.Hilemiz [ Camdan el sokma ]

Bun hileden pek emin olmamakla beraber ve internet üzerinden araştırdığım kadarıyla hile bu videodadır . . .https://www.youtube.com/watch?v=m7-cv_7totc#t=31

Umarım yararlı olmuşumdur . Hepinize Saygılar . . . Sevgiler . . .
     Kıvanç ve Burakın bir kaç sırrı :)

• hocam el kullanmadan paraları masaya atıyor uzaktan asagıdakı elle 1 tanesını alıyor bunu cöze bildinizmi :)
  • Mermer olayi basit gibi ama hala anlamadim. Para olayida kolaymis. Tamamen basit bir sistem uzerine yapilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

hocam el kullanmadan paraları masaya atıyor uzaktan asagıdakı elle 1 tanesını alıyor bunu cöze bildinizmi :)

Kardeş 3 tane para var masada bu 3 paradan 2 si hileli hile ise vurulduğunda ikisi birbirine giriyor yani tek para gibi gözüküyor alttan vurduğu el dikkat edersen hep kapalı ve ben vurmadan 1 sn önce video durdurdum ve elinde bir para olduğunu gördüm dolayısı ile elinde para ile vuruyor yukarıdaki paralar ise birbirine giriyor . . .

Saygılar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DavidMessi

quote:

hocam el kullanmadan paraları masaya atıyor uzaktan asagıdakı elle 1 tanesını alıyor bunu cöze bildinizmi :)

Kardeş 3 tane para var masada bu 3 paradan 2 si hileli hile ise vurulduğunda ikisi birbirine giriyor yani tek para gibi gözüküyor alttan vurduğu el dikkat edersen hep kapalı ve ben vurmadan 1 sn önce video durdurdum ve elinde bir para olduğunu gördüm dolayısı ile elinde para ile vuruyor yukarıdaki paralar ise birbirine giriyor . . .

Saygılar .

oha ya dicem yedik valla adamlar birinci oldu şimdi cocugun yaptıgı daha yeteneklı geldi diceksiniz sende yap adamlar akıl etmıs bu ıs ustune dussem heralde bulurdum o numarayı

• hepsi çakma numaralar youtube dan bakarsanız görürsünüz ben çok etkilenmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DavidMessi

quote:

Saygılar .

oha ya dicem yedik valla adamlar birinci oldu şimdi cocugun yaptıgı daha yeteneklı geldi diceksiniz sende yap adamlar akıl etmıs bu ıs ustune dussem heralde bulurdum o numarayı

Kıvanç ve burak başka yerlede gösteri yaparak para alıyorlar saten ama çocuk daha öğrenci ve gösterisi hileli felan değildi gerçek yetenekti etkileyiciydi . . . bence çocuğun alması daha doğru olurdu .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gercek olucak halleri yok yaÇıkin siz yapin o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pathetic Dragon -- 2 Mart 2014; 21:51:02 >
  • ben öyle bir şey demedim . . .

Yaptıkları hilelerin ne kadar basit bir sistemin üzerine kurgulandığını anlatmak istedim . . .

Saygılar .
  • Iyiymis

• Aslında kıvanç ve burak'ın olayı sunumda. Adamlar gösteriyi çok iyi sunuyorlar. O ilizyonları öğretildiği takdirde herkes yapabilir ama onlar kadar iyi sunabilen, gösteriyi onlar kadar iyi satabilen yoktur. Adamlar bu konuda aşmış kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

Aslında kıvanç ve burak'ın olayı sunumda. Adamlar gösteriyi çok iyi sunuyorlar. O ilizyonları öğretildiği takdirde herkes yapabilir ama onlar kadar iyi sunabilen, gösteriyi onlar kadar iyi satabilen yoktur. Adamlar bu konuda aşmış kendini.

Espriyi tam yerinde yapiyorlar, guldururken sasirtiyorlar. Ama numaralar basitmis.

• Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    Bunu bende belirtecektim sizin belirttiğiniz iyi oldu .. .
  • Beyler sitenin birinde onlarca sihirbazlık gösterisindeki çakallıkları videoyla anlatmışlar. Yani siz de sihirbaz olabilirsiniz :D

adres bu:www.ilizyon.net
  • DavidMessi kullanıcısına yanıt
    Muhakkak hepsinin bi hilesi sırrı var, marifet izlerken farkettirmemekte. Bu ikiliyi izlemek keyifli, izlerken çözmek de zor
  • DavidMessi kullanıcısına yanıt
    Ibrahim bey bence ne kivanc ne de burak asil sihir sizde sizde

söyle söyleyeyim gercekte bakinca yasiniz 15 görünüyor
    ama profilinizde Doğum Tarihi : 16 Şubat 1992 görünüyor

Aman Allah"im bunun sirrini kim cözecek
    Acaba ProLivee nickli arkadasimiz cözebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpitx_

Ibrahim bey bence ne kivanc ne de burak asil sihir sizde sizde

söyle söyleyeyim gercekte bakinca yasiniz 15 görünüyor
    ama profilinizde Doğum Tarihi : 16 Şubat 1992 görünüyor

Aman Allah"im bunun sirrini kim cözecek
    Acaba ProLivee nickli arkadasimiz cözebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProLivee -- 5 Mart 2014; 19:38:05 >

• ProLivee kullanıcısına yanıt
    Tesekkür ederim ProLivee Kardes cok kibarsiniz
    kendisini yolda bile görmüslügüm yok
    bu Benim 1.hissim :)
    Sabirim bu durum sanirim Allah vergisi ya da genetik de olabilir
    Malum dayilarim böyledir
    gözlerini kapattim mi dalarlar deryalara
    acarlar programlarini esmalarini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpitx_

Tesekkür ederim ProLivee Kardes cok kibarsiniz
    kendisini yolda bile görmüslügüm yok
    bu Benim 1.hissim :)
    Sabirim bu durum sanirim Allah vergisi ya da genetik de olabilir
    Malum dayilarim böyledir
    gözlerini kapattim mi dalarlar deryalara
    acarlar programlarini esmalarini

6. histende öte şeyler varmış ... Vayyyyyy be . 1.his insanı nerelere getiriyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProLivee

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavidMessi -- 5 Mart 2014; 20:02:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.