Şimdi Ara

KIVANÇ TATLITUĞ'UN YENİ SAÇLARI (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
31.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HaRDCoRé_CHiLD

Bütün forumun tercih değiştirmesinin tek sebebi dh yönetimidir

ne vardı kız konularını kaldıracak.al işte sonuç bu !

• Başka şeylerle uğraşın.
  •  KIVANÇ TATLITUĞ'UN YENİ SAÇLARI

Kel olmak veya kısa saçlı olmak herkese yakışmaz..
  • adam çok yakışıklı yaa
    her haliyle karizma vallahii

dalgalı saçlarıylada muhteşemdi şimdidee
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.A

quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

KIVANÇ TATLITUĞ'UN YENİ SAÇLARI

bu saç stilinin bir adı var mı acaba ?

dazlak tarzı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMassacre

Bir dizi de arabada anıran arkadaş değil mi bu ? Saçları uzundu...

Evet, ta kendisi

Hiç biri Cüneyt Arkın gibi olamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

zerzavatçı senin açtığın konularda hep tutuyo ha

napayım elimde değil hoca

dikkatimi çekti geçen paylaşayım dedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

quote:

Orijinalden alıntı: leylu3006

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

Para var huzur var arkadaş

bu tipin parayla alakası ne yahu

Bu tip olmasa best model worldde birinci olamazdi gectim onu turkiyede bile yarisma fln kazanamazdi boylece unlu olamazdi ozamnda ne is yapardi kim bilir dolayisiyla bu meblalarda parayada sahip olamazdi
    kisacasi kivanc orneginde
    tip=para+bol hatun

Dediğin gibi tip varsa ama bayaa bi tip varsa para ve hatun da var. Para varsa sadece hatun var. Ortalama üstü bi tipsen para gelmez o tipten yani. Aşırı tip varsa denklem şu şekilde.

Aşırı Tip=Para+Hatun

Tip=Hatun
    Para=Hatun

Para=Tip

Peki Babadan Para ve Aşırı Tip varsa yani;

Baba+AşırıTip= OBAAAAA

Siz öyle zannedin..Gerçekten acıyorum sizlere..Dizi yapımcılarıda Kıvanç çok yakışıklı diye başrol veriyor zaten.Bi baltaya sap olamayınca böyle düşünmeniz gayet doğal.Kıvançtan daha yakışıklı en az 100 adam bulurum bu ülkede.Ajanslarada mutlaka kayıtlıdırlar.Hani nerdeler.Hadi onu geçtim.Geçmiş yıllarda Bülent Ersoy un klibinde oynuyacak bir manken seçiceklerdi..10 kişi arasında Kıvanç Tatlıtuğ da vardı..Ama o seçilemedi..Size göre şimdi Kenan İmirzalıoğlu da sadece sahip olduğu karizmayla bu noktada..Ama insanların kendi tırnaklarıyla bu noktaya gelmesini asla kabul edemiyorsunuz..Çünkü zorunuza gidiyor ve bok atarak kendinizi tatmin ediyorsunuz.Böyle devam edin.Gelin bakim Alanya ya..Burda Kıvaçtan daha yakışıklı olduğu halde asgari ücretle çalışan adamları gösterim size..Kişiliğin beş para etmedikten sonra tipin olsa kaç yazar.Parası olmayan,daha doğrusu adam gibi bir işi olmayan ama güzel olan kızlar parası olanlarla sırf onları yolmak için takılırlar.Yiyosa git kendi parasını kazanan,altında porsche,mercedes i olan hatunları tavlada görelim..Geçin bu işleri.Siz önce kendinize bakın...
  • sakal olmazsa çok tipsiz adam diyerek teselli ediyorum kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JP!!!!!!!

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu tip olmasa best model worldde birinci olamazdi gectim onu turkiyede bile yarisma fln kazanamazdi boylece unlu olamazdi ozamnda ne is yapardi kim bilir dolayisiyla bu meblalarda parayada sahip olamazdi
    tip=para+bol hatun

Dediğin gibi tip varsa ama bayaa bi tip varsa para ve hatun da var. Para varsa sadece hatun var. Ortalama üstü bi tipsen para gelmez o tipten yani. Aşırı tip varsa denklem şu şekilde.

Aşırı Tip=Para+Hatun

Tip=Hatun
    Para=Hatun

Para=Tip

Baba+AşırıTip= OBAAAAA

Siz öyle zannedin..Gerçekten acıyorum sizlere..Dizi yapımcılarıda Kıvanç çok yakışıklı diye başrol veriyor zaten.Bi baltaya sap olamayınca böyle düşünmeniz gayet doğal.Kıvançtan daha yakışıklı en az 100 adam bulurum bu ülkede.Ajanslarada mutlaka kayıtlıdırlar.Hani nerdeler.Hadi onu geçtim.Geçmiş yıllarda Bülent Ersoy un klibinde oynuyacak bir manken seçiceklerdi..10 kişi arasında Kıvanç Tatlıtuğ da vardı..Ama o seçilemedi..Size göre şimdi Kenan İmirzalıoğlu da sadece sahip olduğu karizmayla bu noktada..Ama insanların kendi tırnaklarıyla bu noktaya gelmesini asla kabul edemiyorsunuz..Çünkü zorunuza gidiyor ve bok atarak kendinizi tatmin ediyorsunuz.Böyle devam edin.Gelin bakim Alanya ya..Burda Kıvaçtan daha yakışıklı olduğu halde asgari ücretle çalışan adamları gösterim size..Kişiliğin beş para etmedikten sonra tipin olsa kaç yazar.Parası olmayan,daha doğrusu adam gibi bir işi olmayan ama güzel olan kızlar parası olanlarla sırf onları yolmak için takılırlar.Yiyosa git kendi parasını kazanan,altında porsche,mercedes i olan hatunları tavlada görelim..Geçin bu işleri.Siz önce kendinize bakın...

Çok doğru demişsin kardeşim tamamen katılıyorum sana. Zaten ordaki denklemlerde senin bu dediğinle ters düşecek bir şey yok. İnsanların başarılarına laf etmedim özellikle dikkat ettim.

O koyu olan cümle de parası olan adamlar içindi. Onların çoğu anca o şekilde kız buluyor zaten.

Kenan demişsin bende ordan bir iki şey söyleyim. Kenan İmirzalıoğlu sadece tipiyle o noktada değildir. Bu kesinlikle ortada. Adamın oyunculuğu çok iyi ve başrollüğün hakkını fazlasıyla verebiliyor. Zaten onu her seferinde zirveye taşıyan o oluyor. Ama şunu unutmamak gerekir. O tipini karizmasını bu işe başlarken ilk basamak olarak kullanmıştır. Eğer o kadar tip olmasaydı oyunculuğa başlardı bilinmez. Ancak tek başına bu yeterli değil işte. Zirveye çıkarken kişiliğini ve oyunculuğunu sürekli geliştirmesiyle kalan basamakları da oluşturmuştur. Bu sözüm sadece Kenan'a değil tabiki. Onun geçtiği yollardan geçen herkes için( Kıvanç, Mehmet Alakurt vs.)

Ayrıca bir diğer önemli nokta da eline geçen fırsatı iyi değerlendirebilmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JP!!!!!!!

quote:

quote:

quote:

quote:

tip=para+bol hatun

Aşırı Tip=Para+Hatun

Tip=Hatun
    Para=Hatun

Para=Tip

Baba+AşırıTip= OBAAAAA

bok attıgımı nerden cıkardın ben kıvanç başarısız fln demedim ondan daha iiside yok bu ülkede demedim sadece tipi oldugu içinde bu konumda demedim
    yazdıklarımı kendince yerlere cekip sacma sapan yorumlarsan bu şakilde bi eleştiride bulunmanda normal bişey diyemicem
    geçen yaz alanyadaydım yaklaşık 1 ay fln kaldım yakışıklı eleman görmedimmi gördüm kıvançtan cok daha iyilernide gördüm ama türk değildi orası ayrı konu eğer barlarda fln çalışan o apachileri kastediyorsan saçlarını başlarını yapıp ama boş bakan bi halttan anlamayan elemanları kastediyorsan diyorum sana
    ayrıca bni tanımadanda bi baltaya sap olup olmadıgım hakkında yorum yapman çok saçma ve cahilce bir davranış burdan düşünce yapını anlayabiliyorum çok yazık senin açından
  • Bazıları çıkmış kıvancı beğenmemiş

Adam şuan dünya çapında yakışıklı bir adam bence.Adam yakışıklı değil başka bir şey.Şu forumda ne kadar çok kıskanç oldugunu tipsiz ve yakışıklı bulanları gay yapan tipler çıkıyor ya asosyal tipler.Şu adamdaki asalete bak.Vallahi Allah boş zamanında yaratmış dediğim şu dünyada tek insan.Brad Pitt le filan kıyaslamışlar komik olmayın.Şerefsiz harbi çok yakışıklı.Adamdaki asalete bakın

• Herkes arşivini dökmüş ortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: XSYSTEM

Forum silinebilir.

gay değilim
    oğlancı hiç değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rnk. -- 5 Ocak 2010; 14:55:21 >
  • gay forumuna dönmüş burası kendinize gelin lan yakışıklıysa yakışıklı bu fotolar ne
    saçlarım 2 yıldır bu şekil sarışınım mavi gözde var ama sakal olmayınca aynı karizma olmuyor

edit: yuvarlak düzgün bi kafanız varsa deneyin.2 sene öncesine kadar saçlarım hep uzundu.Bi iddaa sonucu 3 e vurmuştum.Herkes çok yakıştığını kafa yapımın düzgün olduğunu filan söyledi.2 senedir yanlar 3 üstler 4 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 5 Ocak 2010; 15:12:27 >

[imagehttp://img03.blogcu.com/images/o/n/l/onlinemp3muzik/ankarali_turgut_1250853459.jpg][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j4kkas -- 5 Ocak 2010; 15:11:49 >
  • j4kkas iyimisin pişş geçti herşey normale dönücek
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.