|
kiturami world serisi kombiler 3 yollu vana arızası

-
-
Merhaba öncelikle kiturami kombi 3000 kullanmaktayım.Son 3 senedir her sene arıza yapmakta. Gelen kombi ustaları bu kombi çok güzel verim alırsın güzel ısıtır, ekonomiktir dediler. Her seferinde 300-500 TL arası paralar vererek tamir yaptırdım. Geçen sene üç yollu vana arızası oldu. Usta geldi değiştirdi. Bu sene tekrar petekler de ısınmama sıcak suyu açınca petekler de ısınıyordu. Geçen seneki ustayı çağırdık. Bana geçen sene 1 yıl garanti veren eleman. Abi garanti süresini 6 aya indirdik dedi. Fiyat 450 dedi. Burdaki forumdaki arkadaşın dediği gibi. Karaköy İETT tünel arkasındaki elektrikçiler pasajından 2 tane siviç aldım(5TL) eve geldim taktım. Allaha şükür sıkıntı giderildi. Forumda deneyimini paylaşan arkadaştan Allah razı olsun. Siz siz olun her kombi ustasına güvenmeyin 5 TL halletiğim kombi arızası için 450 TL ücret istedi. Allah vicdansızlara karşılaştırmasın cümlemizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X