Şimdi Ara

kiturami world serisi kombiler 3 yollu vana arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kiturami world 5000 kombim petekte ısıtıyor ancak su ısıtmıyordu, emin olmak için servis çağırdım ve 3 yollu vana arızası olduğunu, tamir için 350 yeni parça için 450 tl ye yapılabileceğini söyledi, doğruca evden gönderdim şahsı. 3 yollu vananın motor kısmını açtığımda motor altında 2 adet mikro switch olduğunu gördüm (motoru kontrol ettim devir vardı), tuşlarına dokunduğumda birinin basmadığını fark ettim. switch ler motor hareketini durdurmaya yarıyor, yani anakarttan gelen dön talimatını vana ağzına kadar sağlayıp motorda bulunan çıkıntı switch e değdiğinde motoru durduruyor. bu döngü peteği açtığınızda, suya geçirdiğinizde böylece devam ediyor. tamirine 350 tl istenilen parça fiyatı taş çatlasın 3.5 tl :) birde yeni parça takarsak eskisini alırız diyor :))) helalinden kazananlar!kiturami world serisi kombiler 3 yollu vana arızasıkiturami world serisi kombiler 3 yollu vana arızası[simage]
    https://store.donanimhaber.com/be/f1/79/bef1799ff8ac093ac27adce3930edd7f.jpeg
    [/simage]

• Merhaba öncelikle kiturami kombi 3000 kullanmaktayım.Son 3 senedir her sene arıza yapmakta. Gelen kombi ustaları bu kombi çok güzel verim alırsın güzel ısıtır, ekonomiktir dediler. Her seferinde 300-500 TL arası paralar vererek tamir yaptırdım. Geçen sene üç yollu vana arızası oldu. Usta geldi değiştirdi. Bu sene tekrar petekler de ısınmama sıcak suyu açınca petekler de ısınıyordu. Geçen seneki ustayı çağırdık. Bana geçen sene 1 yıl garanti veren eleman. Abi garanti süresini 6 aya indirdik dedi. Fiyat 450 dedi. Burdaki forumdaki arkadaşın dediği gibi. Karaköy İETT tünel arkasındaki elektrikçiler pasajından 2 tane siviç aldım(5TL) eve geldim taktım. Allaha şükür sıkıntı giderildi. Forumda deneyimini paylaşan arkadaştan Allah razı olsun. Siz siz olun her kombi ustasına güvenmeyin 5 TL halletiğim kombi arızası için 450 TL ücret istedi. Allah vicdansızlara karşılaştırmasın cümlemizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.