Şimdi Ara

kite nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben beceremedim bunu bir türlü. bi de kite yapmayan adc olur mu?

manimi adc üzerine yapacağım ashe tris mf yi iyi kullanabiliyorum başka hangi adc önerisiniz jinx veya vayne? Quinn indirimde onu mu alsam?

• bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışayım.
    kite yapamayan adc olmaz öncelikle.

kite yapmanın pratik yolları var ama.daha doğrusu yapmaya alışmanın pratik yolları var. A+sol tık yaptığın zaman atak yapmış olursun, A bastığında da atak menzilini görürsün. Hem vurabileceğin hemde durabileceğin en uzak menzilde durup rakibine yaptığın tek oto ataktan sonra ikincisi için pozisyonunu tekrar ayarlaman gerekir. çünkü sen bunun ilkini yaptığın anda bile rakibin hareket ediyor olacak. dolayısıyla sonra da sağ tık.

özetlersek, a+sol tık + sağ tık a+sol tık + sağ tık

ben bunu kendimi alıştırmak için kullanırdım, şuan oyunun her safhasında farm dahil böyle oynuyorum.

son olarak pratik bilgiler
    -menzilin daha yüksek değilse menzilli şampiyonlara kite yapamazsın.
    -kite yalnızca kaçarken-geri çekilirken yapılır, fight başlangıcında pozisyonunu doğru alıp doğru focuslar yapmaya çalış.
    -kite ciddi bir el göz koordinasyonu-alışkanlığı gerektirir. uzun süreler yapamayabilirsin, düzenli olarak pratik yapmaya devam et.
    -kite yapabilmek için şampiyonunu çok iyi tanıman gerekir, öncelikle mekaniğini oturt, daha sonra kite yapman kolaylaşır.
    -her adc yle kite yapabilirsin ama bazıları çok daha iyi kiter dır, vayne lucian graves tristana jinx gibi.
    -muhakkak bol bol **profesyonel oyuncu** yayını izle. adc oyuncusuna çok fazla şey katar. profesyonel diye belirttim çünkü daha önce yayın izlemesini tavsiye ettiğim bir arkadaşımı çok sonraları oxiarmy de buldum.

kolay gelsin şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evo8645 -- 11 Mart 2015; 6:37:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basit atak aralarında kaçman gerekiyor sadece sağ tuşla bile yapabilirsin .Bence fpsciler sağ tuşla daha rahat yapıyor .

• Ben sadece sağ tık kullanıyorum adama tık yere tık adama tık yere tık

• Qt izle hem nası adam gibi trollenir onu da öğrenirsini

• yapamayan pro adc olmaz ama burst damage adc ler ile yapamadan da iyi bir yere gelebilirsin. Hypercarry ler ile daha elzem ama lucian graves gibi champlerin kacıs mekanikleri ve burst damageleri oldugu icin yapmasanda bir yere kadar olur
    bence en kolay yontem aslında
    (shift + sol tık )+ sol tık .....
    onemli olan ilk saldırı menzili belirlemek sonra onu korumak tabiki karsındaki champ mesafe kapatabiliyorsa cok da anlamlı olmaz. Inanılmaz pratik gerektiren bir iş bence botlarla calısmak en mantıklısı

ayrıca kite dan once tf de ki pozisyonuna ve focusa odaklanmak daha faydali olabilir
  • BlindGuardian kullanıcısına yanıt
    botlarla çalıştım da gerçekten zor. mf tris ashe'yi iyi kullanıyorum ama derecelide özellikle ashe alınca sövüyorlar o yüzden bi hypercarrry alacağım, galiba jinx olacak yoksa vayne mi alıyım? artık kite yapmayı da zamanla öğreneceğim. bronzum zaten kitenin ne olduğunu bilmeyen adamlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prince Legolas -- 11 Mart 2015; 13:30:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl can potu yapılır?
    18 yıl önce açıldı
    Nasıl yaparım?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben a tuş yerine bu işi sadece mouse ile yapıyorum. adama sağ tık yere sağ tık adama sağ tık yere sağ tık .

ben a tuşu ile geçenlerde denemek istedim farklı bir özelliği var mı diye uğraşamadım ve yapamadım açıkcası.

Benim yaptığım yanlış bir sistem mi ?

Ayrıca ben beceremedim diyorsun kastın minyona atack yapıp düz mü duruyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genius

botlarla çalıştım da gerçekten zor. mf tris ashe'yi iyi kullanıyorum ama derecelide özellikle ashe alınca sövüyorlar o yüzden bi hypercarrry alacağım, galiba jinx olacak yoksa vayne mi alıyım? artık kite yapmayı da zamanla öğreneceğim. bronzum zaten kitenin ne olduğunu bilmeyen adamlar var

vayne mekanige dayalı bir champ cok etkili ama bir o kadar da zor ozellikle late game de estirir. Jinx bronz icin daha uygun olur
  • Kite yapamayan adcmi olur

• Kuyt yapmak önemli tabi

Bunu en kolay kalistayla yaparsin zaten kalistanin olayi pasifi kite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pexagon -- 12 Mart 2015; 15:04:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.