Şimdi Ara

kitapyurdu.com puanla beleş kitap veriyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
54.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar. kitapyurdu.com üyeliğiniz varsa ve son 1 sene içinde bir kez alışveriş yaptıysanız, topladığınız puanlarla, puanlı alışveriş kataloğundaki kitaplardan birini alabiliyorsunuz.

peki puan nasıl toplanır?

her üyeye başlangıçta 100 puan verilir. üye, kitaplara yorum yaparak yorum başına 20 puan, arkadaşlarına siteyi tavsiye ederek tavsiye başına 20 puan alır.

kitap yorumlarının kabul olması belli bir zaman aldığı için (modlar tarafından okunuyorlar önce) onları beklemek biraz zor oluyor. bu yüzden yorumların yanında tavsiye işinden de puan toplamak gerek.

işte sitenin linki:
    http://www.kitapyurdu.com/

buda tavsiye linki:
    https://www.kitapyurdu.com/tavsiye.asp

listeye ara sıra güzel kitaplar koyuyorlar. herkesin bilmesini istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 15 Şubat 2010; 0:18:17 >

• Güzel bir şeye benziyor fakat ortalama kaç puanla kitap alınabilecek önemli olan o.
  • kaç puan 1 kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

kaç puan 1 kitap
    İyi fikir de vicdanım el vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

İyi fikir de vicdanım el vermiyor

Alıntıları Göster
    Hocam bana sorarsanız kesinlikle değmez. Puanla alabileceğiniz kitap yelpazesi çok dar. Çoğu da birçok kişinin hayatta okumayacağı kitaplar (iş hukuku,excel kullanımı vs.). Ellerinde kalan satılamayan kitaplardan ve bir miktar da popüler kitaplardan bir sepet oluşturmuşlar, puanla bedava kitap diye millete yutturmaya çalışıyorlar. Bu tip kampanyaları kitapyurdu gibi bir siteye yakıştıramıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Hocam bana sorarsanız kesinlikle değmez. Puanla alabileceğiniz kitap yelpazesi çok dar. Çoğu da birçok kişinin hayatta okumayacağı kitaplar (iş hukuku,excel kullanımı vs.). Ellerinde kalan satılamayan kitaplardan ve bir miktar da popüler kitaplardan bir sepet oluşturmuşlar, puanla bedava kitap diye millete yutturmaya çalışıyorlar. Bu tip kampanyaları kitapyurdu gibi bir siteye yakıştıramıyorum

Alıntıları Göster
    kitaplar zamanla değişiyor. mesela şuan güncel olarak elif şafak'ın aşk adlı kitabı var. 2.500 puan..

diğer kitaplar bence de tırt kitaplar fakat topladığınız puanları illa hemen harcamanıza gerek yok. bi gün başka güncel bir kitap koyarlar onu alırsınız..

önemli olan dh halkı olarak, beleş olanı sömürme geleneğini devam ettirmemiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 15 Şubat 2010; 0:19:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

kitaplar zamanla değişiyor. mesela şuan güncel olarak elif şafak'ın aşk adlı kitabı var. 2.500 puan..

diğer kitaplar bence de tırt kitaplar fakat topladığınız puanları illa hemen harcamanıza gerek yok. bi gün başka güncel bir kitap koyarlar onu alırsınız..

önemli olan dh halkı olarak, beleş olanı sömürme geleneğini devam ettirmemiz

Alıntıları Göster
    Çok heveslenmeyin arkadaşlar istediğiniz kitabı alamıyorsunuz.Ancak onların belirlediği kitapları alabiliyorsunuz ve bu kitaplar bir kaçı hariç pek de tutulan kitaplar değil.

Ortalama bir kitaptan 15-20 puan kazanıyorsunuz.Yani idare eder bir kitap almak için en az 150-200 TL'lik bir kitap alımınız olmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Çok heveslenmeyin arkadaşlar istediğiniz kitabı alamıyorsunuz.Ancak onların belirlediği kitapları alabiliyorsunuz ve bu kitaplar bir kaçı hariç pek de tutulan kitaplar değil.

Ortalama bir kitaptan 15-20 puan kazanıyorsunuz.Yani idare eder bir kitap almak için en az 150-200 TL'lik bir kitap alımınız olmalı.

Alıntıları Göster
    Revaçta olan kitapları ya da okunabilecek kitapları beleşe koklatırlar mı hiç ? Ağza bir parmak bal çalarlar o kadar gerisi nerde elde kalmış okunmayan kitap varsa koy sepete.

• quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Revaçta olan kitapları ya da okunabilecek kitapları beleşe koklatırlar mı hiç ? Ağza bir parmak bal çalarlar o kadar gerisi nerde elde kalmış okunmayan kitap varsa koy sepete.

Alıntıları Göster
    elif şafak- aşk : 2500 puan.

yahu ben kimsye burda "hadi 24 saatimizi buna verelim saldırın" demiyorum. madem 15 liralık kitabı beleşe getirme ihtimalimiz var günde 3-5 dakikamızı ayıralım diyorum. ha bu kitap ilginizi çekmiyormu? o zmn bu kitabı sipariş etmezsiniz. ilerleyen zamanlarda listeye çok okunan yeni bir kitap koyarlar onu alırsınız. puanlar silinecek değilya?

amacım böyle bi durum oldğundan forumu haberdar etmekti. ama bu kadar da eleştiri alacağını düşünmüyordum.

madem öyle bende editlerim msjları olur biter... kimseden zorla mail adresi isteyecek değiliz

• quote:

yahu ben kimsye burda "hadi 24 saatimizi buna verelim saldırın" demiyorum. madem 15 liralık kitabı beleşe getirme ihtimalimiz var günde 3-5 dakikamızı ayıralım diyorum. ha bu kitap ilginizi çekmiyormu? o zmn bu kitabı sipariş etmezsiniz. ilerleyen zamanlarda listeye çok okunan yeni bir kitap koyarlar onu alırsınız. puanlar silinecek değilya?

amacım böyle bi durum oldğundan forumu haberdar etmekti. ama bu kadar da eleştiri alacağını düşünmüyordum.

madem öyle bende editlerim msjları olur biter... kimseden zorla mail adresi isteyecek değiliz

Eleştiriler sana değil siteye kardeş sen niye alındın ki ?

Senin belirtmen güzel olmuş teşekkür ederiz.Biz sadece olayın perde arkasını biraz önde tutmaya çalıştık o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Méchatronic

quote:

Senin belirtmen güzel olmuş teşekkür ederiz.Biz sadece olayın perde arkasını biraz önde tutmaya çalıştık o kadar.

yo hayır niye alıniyim. fakat arada iyi kitapların da koyulduğunu belirtmek istedim. çünkü herkes bu durumu gözardı etmiş yorumlarında.

• quote:

quote:

quote:

yo hayır niye alıniyim. fakat arada iyi kitapların da koyulduğunu belirtmek istedim. çünkü herkes bu durumu gözardı etmiş yorumlarında.

Evet haklısın o kadar az olduğu için belkide unutuluyor pas geçiliyor.

Ben şuan o listede alınabilecek sadece 2 kitap gördüm.Nutuk ve Aşk

Söylediğin mantıklı ilerde tutulan bir kitap geldiğinde sadece yaptığımız yorumlardan elde ettiğimiz puanlarla o kitabı alabiliriz.

Ama ben o listede "Aşk" kitabının olmasını kitapyurdu'nun Elif Şafak ile yaptığı anlaşma ile bağdaştırıyorum.Bana göre o liste de olmasının tek sebebidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet haklısın o kadar az olduğu için belkide unutuluyor pas geçiliyor.

Ben şuan o listede alınabilecek sadece 2 kitap gördüm.Nutuk ve Aşk

Söylediğin mantıklı ilerde tutulan bir kitap geldiğinde sadece yaptığımız yorumlardan elde ettiğimiz puanlarla o kitabı alabiliriz.

Ama ben o listede "Aşk" kitabının olmasını kitapyurdu'nun Elif Şafak ile yaptığı anlaşma ile bağdaştırıyorum.Bana göre o liste de olmasının tek sebebidir.

Alıntıları Göster
    evet o da olabilir. yinede fırsatları değerlendirmek lazım

• quote:

evet o da olabilir. yinede fırsatları değerlendirmek lazım

Alıntıları Göster
    Aslında fake msn adresleri alırız ve sürekli asıl msn adresiyle fake olanlara tavsiye edersek iyi puan kazanılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Aslında fake msn adresleri alırız ve sürekli asıl msn adresiyle fake olanlara tavsiye edersek iyi puan kazanılır

125 tane fake adres aldın mı tamamdır olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistercado

quote:

125 tane fake adres aldın mı tamamdır olay

Alıntıları Göster
    Her gün 10 tane alsam

• quote:

Bu pek etik bir durum değil kardeş
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    yılların kitap kurdu olarak kitapyurdu sitesini takdir ederim ve uzun zamandır kendilerinden alışveriş yapıyorum. pek yorum, tavsiye olaylarına girmedim ama birikmiş 650 puanım var. Listeye bakıyorum ELİF ŞAFAK - Aşk gibi ebatı büyük muhtevası küçük piyasa kitabı 2500 puan. Garip bir tercih ama popüler olana boynu kıldan ince herkesin maalesef. 600 puanlık alınabilecek dünya klasikleri var ama onlar da maalesef cep boy. Şu durumda bir işe yaramıyor yani bu puan. Bence epey genişletmeliler hediye kitap bölümünü, seçenekler ve türler çoğalmalı. Ancak o zaman bir işe yarar ve amacına ulaşır.

• quote:

quote:

Yaptığımız her şey etikte bir bu değil sanki
  • quote:

quote:

quote:

Yaptığımız her şey etikte bir bu değil sanki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.