Şimdi Ara

kitapyurdu.com puanla beleş kitap veriyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
54.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kitap satan bir site kolay kolay kitap hediye etmesi pek beklenemez sanırım. Ama yorum yapmayı sevenler için gayet hoş bir motivasyon olur. Umarım puan toplıycam diye herşeye yorum yapacak olan arkadaşlar olmaz.
  • Eskiden her kitabın bir puanı vardı şimdi her puanı 1 kuruş yaptılar.22,40 TL olan Cehenneme 44 puan veriyor.
  • O degil soyle her kitabi puanla alsak yada hediye ceki falan cok guzel olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapyurdu kendini bu konuda bayağı geliştirdi. Puanlarınızla alacağınız kitap yelpazesi artık çok geniş. Ayrıca sadece kitap satın alarak değil, aldığınız kitapları puanlayarak, yorumlayarak da puan kazanıyorsunuz. Örneğin satın aldığınız kitaba yıldız verdiğinizde 10 puan, yorum yaptığınızda 20 puan, okudum olarak işaretlediğinizde 10 puan kazanıyorsunuz. Yani aldığınız bir kitaptan kitap puanı+40 puan olarak puan kazanıyorsunuz. Onun dışındaki tek sorun puanla aldığınız kitapları ücretli aldığınız kitaplarla birleştiremiyorsunuz, yani ikisini beraber alamıyorsunuz. Bu sebeple ücretli aldığınızda 30 tl üzerinde kargo ücretsiz olurken, puanlarla aldığınız kitap için 3.5 tl civarı ek bir kargo ücreti ödemek durumunda kalıyorsunuz. Umarım bu sorunu en kısa zamanda çözerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seherkarapinar

Kitapyurdu kendini bu konuda bayağı geliştirdi. Puanlarınızla alacağınız kitap yelpazesi artık çok geniş. Ayrıca sadece kitap satın alarak değil, aldığınız kitapları puanlayarak, yorumlayarak da puan kazanıyorsunuz. Örneğin satın aldığınız kitaba yıldız verdiğinizde 10 puan, yorum yaptığınızda 20 puan, okudum olarak işaretlediğinizde 10 puan kazanıyorsunuz. Yani aldığınız bir kitaptan kitap puanı+40 puan olarak puan kazanıyorsunuz. Onun dışındaki tek sorun puanla aldığınız kitapları ücretli aldığınız kitaplarla birleştiremiyorsunuz, yani ikisini beraber alamıyorsunuz. Bu sebeple ücretli aldığınızda 30 tl üzerinde kargo ücretsiz olurken, puanlarla aldığınız kitap için 3.5 tl civarı ek bir kargo ücreti ödemek durumunda kalıyorsunuz. Umarım bu sorunu en kısa zamanda çözerler.

Kargo ücretini puanla da ödeyebiliyorsun ama ben 2 yıldır üyeyim anca "siyasetname" aldım. Hani benim gibi 2 ayda 1 kitap alan biriyseniz anca 15 tl lik bir kitabı 2 yılda alırsınız :D

• Eskiden çok dandik kitaplar vardı puan listesinde. Ama şimdi 25.000 e yakın kitap var ve çoğu da kaliteli kitaplar. Bazen değişiyor listedeki kitaplar. Ama çok iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.