Bildirim
Kitapseç kullananlara bir soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bana da az önce bi link gönderdiler linke tıklayınca kargo gözükmüyor ama sitede kargoya verildi yazıyor. (Mng)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarsil156 -- 5 Aralık 2018; 18:1:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de ayni sikinti hocam linke tıklıyorum ama takip nosu olmadigi için takip edemiyorum sürat kargo benimki kargo şubesine gittim adima kargo çıkmadı ne yapıyorlar anlayamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence bunu dert etmemelisin. Dersine dön. Kargoya verildiyse en geç 3 güne gelir diye düşünüyorum -
Bence en kaliteli kitapisler
o normal kargo şirketi daha muhtemelen yeni kargoların gelmesini bekliyor yola çıkarmak için bazen 1-2 gün sürüyor bazen birkaç saat sonuç olarak kitapseç biraz daha uzun sürede teslim eder ama sağlam teslim eder yüzde 90 ihtimalle -
Hocam bu siteden kitaplar almıştım seninle aynı durumu yaşadım daha sonra kitaplarım başka bir şehire gitti.Kadın aradı kitapların bana geldi diye o da kitap almış çocuğuna sonra o kargoya verdi anca bana ulaştı 3 4 hafta bekledim zor durumda kalmadıysan bu siteye bulaşma derim.Ayrıca müşteri hizmetlerine bağlanmak ayrı dert 30 40 dakika sürüyor doluluktan geri dönüş yapıcağız diyolar geri dönüş yapan yok dediğim gibi alacağın kitap kitapçılarda varsa direkt oradan al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doffer -- 5 Aralık 2018; 18:49:58 > -
kargolar toplu olarak depo da teslim edildiği için size sadece takip no gelir, depodan yola çıkan araç şubeye gidip giriş kayıtlarını yapacak bekleyin muhtemelen saat 7-8 civarı takip no aktifleşir. -
saat 21.00 dan sonra aktifleşiyor. en azından bende öyle olmuştu. -
+1 stokda var ama hala hazırlanıyo
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bende de aynısı oldu merak etme 1-2 gün içinde gerçekten kargo takip numarası gelir -
Ins oyle olur hocam dun kargoya verildi mesaj gedi bekliyorum size takip no mesaji kargodan mi kitapseçden mi geldibacaba
kitapseç te zaten siparişlerim bölümüne girince çıkıyor takip no. ya da sağ üst köşede kargom nerede var oradan da bakabilirsin. ama dediğim gibi 21.00 dan sonra bak. -
en iyisi işler kitapsecten siparis ettigime bin pişman oldum hiç gerek yok fanteziye iki tl pahalı olsun ama çabuk gelsin. bide kargoda sakın sürat kargiyu seçmeyin benim kitaplar memlekete geldi sözde iki defa eve gelmisler ben evde yokmuşum bidaha Ankara'ya göndermiş gerizekalılar
Bana da oldu ama kargo tahminimden daha hızlı geldi
Kargo şirketi takip numarasını henüz sisteme girmediği için takip numarası çalışmıyor olabilir. Kargo şirketi sisteme takip numarasını girdiği anda kitapseç üzerinden takip yapabilirsin. Bana da öyle oldu, farklı sitelerde de bazen öyle olabiliyor kitapseçin suçu değil yani. Kargo şirketlerinin sorumsuzluğu işte.
Kısacası merak etme, kargon belki ilçene ulaşmış bile. Yani kargo yola çıkmamıştır diye düşünme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 5 Aralık 2018; 20:4:14 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X