Şimdi Ara

APOTEMİ PROBLEMLER ÇÖZÜM [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
51
Favori
23.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Apotemi Problemler çözenler olarak çözümlere kolayca ulaşabilmek adına böyle bir konu açtım.

Sistem Şu :

Yapamadığınız soruları bu konuya atıyorsunuz , o soruyu çözebilen arkadaşlarda yardımcı olmaya çalışıyor ve mümkün olduğunca soruyu çözüme kavuşturuyor.

Hem soruları merak eden arkadaşlar için de soruları inceleme fırsatı doğabilir. O yüzden bu çözme işini güzel bir şekilde halledebilmek için hepiniz Konuyu FAVORİLERE ALIN.

Önemli Duyuru :

Arkadaşlar birçoğunuzun da fark ettiği üzere kitapta bazı yerlerde hatalar var Apotemi Yayıncılık bunu sitesinde yayınlamış ; hatalı yerleri görmek isteyenler buraya tıklasın :

http://www.apotemi.com/userfiles/files/prb%20ktb%20dzltm.pdf

HADİ BİTİRELİM ŞU İŞİ ..!

GO GO GO !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancaryum -- 20 Şubat 2016; 0:20:47 >

• Takip
  • destek, beyler bence grup kurabiliriz potansiyel çok fazla
  • Kitabı bu gün aldım. Çözemediğim olursa atacağım. Kitap buram buram kalite kokuyor. Kitabın ilk çözümlü örneğinde bile adamlar cok farklı yönden sormuş helal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok yararli bir konu olmus eline saglik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar durumlar nasil nereye geldiniz

• Sayfa 23 5 e bakabilecek var mi b buluyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 10 gün sonra başlıcam. Rezistans :D grup dahi kurulabilir

• 14. sayfadaki ilk örneğin çözümünde hata yok mu? ben 216 buluyorum cevap 210.

• üç dört beş yayınlarının problemlerini özellikle son testler speciallar ve ekstraları çözmüş olanlar varsa apotemiyle kıyaslayabilir mi? Üç dört beşin üzerine almak mantıklımıdır şu günlerde ?
  • Çözümlü örneklerde biraz kalitesiz sorular var ama adım pekiştirme testlerinde güzel sorular yok değil. Bu sorularla fasikülün kalitesi dengeleniyor.
    Fasikülü bitirenler kaç günde bitirdiler acaba*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyche of Batman -- 19 Şubat 2016; 22:07:52 >

• Arkadaşlar çözemediğiniz soruların resmini atarsanız çözüme ulaşması daha kolay olabilir...

• atreidex kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap 270 değil mi?

En yüksek katlı sayıyı kalan şekere eşitlemiş.Kalan şeker soruda 90 çözümde 60 olmuş bence hata var ama çok sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PusLu1

Hocam cevap 270 değil mi?

En yüksek katlı sayıyı kalan şekere eşitlemiş.Kalan şeker soruda 90 çözümde 60 olmuş bence hata var ama çok sorun olmaz

hatalı hocam aynen yanlış eşitlemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonherk

Sayfa 23 5 e bakabilecek var mi b buluyorum

hocam o soruda tüm yerler dolacak diye bir şart olmadığından siyahtan 1, beyazdan 1 ve kırmızıdan 56 tane boncuk dizebiliyoruz, cevap 58. tüm yerlerin dolma şartı olsaydı dediğin gibi siyahtan 1, beyazdan 3 kırmızıdan da 52 tane dizip cevabı 57 bulurduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: AquaSs

üç dört beş yayınlarının problemlerini özellikle son testler speciallar ve ekstraları çözmüş olanlar varsa apotemiyle kıyaslayabilir mi? Üç dört beşin üzerine almak mantıklımıdır şu günlerde ?

Üç dört beş ve apotemiyi çözdüm Son testler ve spesical testler zorluğu aynı sayılır ama apotemi deki soru tiplerini ilk defa görüyorum illaki ikisininde faydası var ama apotemi de soru çeşidi daha fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: baran021

quote:

Orijinalden alıntı: AquaSs

üç dört beş yayınlarının problemlerini özellikle son testler speciallar ve ekstraları çözmüş olanlar varsa apotemiyle kıyaslayabilir mi? Üç dört beşin üzerine almak mantıklımıdır şu günlerde ?

Üç dört beş ve apotemiyi çözdüm Son testler ve spesical testler zorluğu aynı sayılır ama apotemi deki soru tiplerini ilk defa görüyorum illaki ikisininde faydası var ama apotemi de soru çeşidi daha fazla.

apo'yu ne ara çözdün hll

• sayfa 63 4. soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorgorothh

sayfa 63 4. soru

25 mi hocam
  • 24 cevap hocam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.