Şimdi Ara

KİTAPSEÇ GÜVENİLİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KİTAPSEÇ GÜVENİLİR Mİ ARKADAŞLAR LYS KİTAPLARI ALICAM

• Güvenilir abim kpss kitaplarını oradan aldı hep
  • güvenilir. ben güzel indirimle topluca kitap almıştım. fakat forumda şikayet eden arkadaşlar oldu. çok geç kargolanmasından şikayetçiydiler
  • Aman hocam uzak durun siparişleri haftalarca kargoya vermiyorlar, ben 1 haftaya ulaştım şanslı sayılırım.

https://www.sikayetvar.com/kitapseccom

Sadece bugün bile kaç şikayet gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sipariş verdim oradan kitaplarda sıkıntı çıkmadı ama tam 1 hafta sonra kargoya verdiler ertesi günde kargo geldi yani 8 9 gün neredeyse bekledim.
  • hangi siteyi önerirsiniz lys kitabı almak için
  • Kitap işler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bets10 Güvenilir mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Humblebundle güvenilir mi
    11 yıl önce açıldı
    BKM Kitap Güvenilir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güvenilir kredi kartı ile aldım . En uygun yer oraydı ve 30 lira üstüne kargo bedavaydı . Çarşamba akşamı verdiğim sipariş pazartesi elime ulaştı . Ptt kargo ile gönderiyorlar.

• kitapbudur.com dan alın bence kargo ücreti yok ve genelde kitaplar diğerlerinden ucuz. ben çok alışveriş yaptım sıkıntı olmadı. yargı yayıneviyle aynı
  • Eğer kitapseç ten alacaksan önce arayıp sor stoklarında var mı diye eğer yoksa başka siteden sipariş ver bence

• Aslında yakında bi kitapçı falan varsa ordan alın internet fiyatının çok daha aşağısında alabilirsiniz kitapları Hem de beklemek zorunda kalmazsınız

• Güvenilmez şirket.

Siparişiniz kargoya verildi diyor ama verilmiyor. Sipariş gelmeyince soralım diyorsanız ama soramazsınız.

1. Telefonla ulaşmanız imkansız. Sürekli müzik dinletiyorlar.

2. E-postaya cevap vermiyorlar.

Sonuç: Kesinlikle güvenilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 12 Ekim 2018; 10:59:52 >
  • Telefona ulaşmak gayet kolay saat sabah 9-11 arası arayınca direk açıyorlar hatta ilerleyen saatlerde sıradan dolayı zorlanıyorsunuz ulaşmakta
    Siparişleri biraz geç gönderiyorlar ama tamamiyle eksiksiz
    Eline geç ulaşması sıkıntı olmayacaksa hiçbir sorun yaşamazsın
    GÜVENİLİR
  • Güvenilir. Sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Güvenilmez şirket.

Siparişiniz kargoya verildi diyor ama verilmiyor. Sipariş gelmeyince soralım diyorsanız ama soramazsınız.

1. Telefonla ulaşmanız imkansız. Sürekli müzik dinletiyorlar.

2. E-postaya cevap vermiyorlar.

Sonuç: Kesinlikle güvenilmez.
    Nihayet az önce kargo şirketinden kitabı teslim aldım. Aslında almayacaktım ama ihtiyacım olduğu için iade etmedim.

Kargo şirketine kargoyu vermeden, kargoya verdiklerine dair mesaj yolluyorlar.

Aradığınız zaman yarım saat müzik dinletiyorlar. İlk 15 dakkika "ikinci sıradasınız" deniyor. 15 dakikadan sonra birinci sıradasınız deniyor. Veya aradığınız anda birinci sıradasınız diyor ama 30 dakikadan sonra kapanıyor. Ulaşmak mümkün değil.

Bu numarayı hiç vermeyin. Sadece kargo gerçekten kargoya verildiğinde mesaj yollamalılar. Stokta olmayan kitabın, stokta imiş gibi sipariş almasın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 12 Ekim 2018; 14:11:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.