Şimdi Ara

KİTAPSEÇ.COM ALIŞVERİŞ YAPMAYIN YAPTIRMAYIN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 15.02.2019 cuma akşamı sipariş verdim cumartesi kargoya verilir diye tahmin ederken 2 kitap temini için diger haftayı beklemek zorunda kaldım. Kitaplar temin edildi eyvallah kargoya verildi yazıyordu 20.02.2019 tarihinde kargonun gelemesini bekledim 2 gün , eve gelmedi sanırım eve geldiler bulamadılar merkeze götürdüler diye tahmin ederken kitapseç müşteri hizmetlerini aradım(telefonda yaklaşık 5-15 dk arasında bekliyorsunuz) 2 gün önce cuma günü bana şu cevabı verdiler

-Beyfendi kargo şirketimizde yazılım sıkıntısı var daha ürününüz kargoya çıkmadı sisteme yanlış yazılmış cumartesi günü çıkacak dediler. Tam bir rezalet böyle bir siteden alışveriş yapmayın yaptırmayın he illaki kitap alıcam diyorsanız kafadan 15 gün önce sipariş vermeniz gerekiyor ancak geliyor çünkü bugun bu postu atarken günlerden pazar kargom çıktımı çıkmadımı bilgi alamıyorum kargo takip sistemi zaten çalışmıyor tek kelimeyle rezalet.KİTAPSEÇ.COM ALIŞVERİŞ YAPMAYIN YAPTIRMAYIN !KİTAPSEÇ.COM ALIŞVERİŞ YAPMAYIN YAPTIRMAYIN !

• Hala Kitapseç'ten alışveriş yapıyorsan sende hata var kardeş binlerce konusu açıldı forumda şu siteden vazgeçin artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • foruma çok sık giren biri değilim görmedim postları ama bundan sonra bir daha alışveriş yapmam.Sipariş ettigim kitaplar ayt sos denemeleri kitapçılarda bulamadıgım için sipariş etmek zorunda kaldım
  • Anladım kitapişler biraz daha iyi oraya bakabilirsin ama yoksa da mecbur kalıyosun maalesef

• Ktapistede olmayan bazı kitapları kitapseçte olduğunu için mecbur oradan yaptım, 1 hafta oldu bekliyorum hâlâ. Eğer aradığınız kitap başka sitelerde de varsa buradan alışveriş yapmayın.
  • Köpeğin insanı ısırması kadar garip olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapiste'den şaşma hocam, aldığım her şey aynı gün kargoya veriliyor ve yanında hediye bile gönderiyorlar, ve ne zaman bir sorun yaşasam her zaman yardımcı oldular. Kitapseç'te fiyatlar uygun fakat çok yavaş çalışıyorlar ve bir sorun yaşarsan müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız, sadece 2-3 kez aradım ve her aradığımda sırada 41-42 müşteri var dendi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitapiste gibi bir nimet varken kitapseç sitesine hala para mı yediriyorsunuz

• Ben de kitapseçten birkaç hafta önce sipariş verdim 2,3 günde geldi arkadaşlar sipariş.
  • Geçen yıldan beri sipariş veriyorum kitapseçten herhalde tek bi ben sıkıntı yaşamadım şuana kadar.
  • Bende 2 defa sipariş verdim ama sorun yaşamadım. Şansa bağlı bir durum.
  • Cuma günü kitapyayınları.com üzerinden sipariş verdim. Kargo saatini geçmişti. Pazartesi kargoya verilirse gayet güzel olur. Fiyat bakımından işlere göre 20-25 tl tasarruf ettim.

Edit: Siparişim nasıl olduysa pazartesi istanbula gelmiş. Kargoya ise salı verildi gösteriyor. Site ile sıkıntı yaşamadım ama Aras Kargonun yaptığı bir ahlaksızlık ortada. Pazartesi günü kar tatili vardı. Bütün gün evde olduğum halde sisteme ilk önce adres yetersiz yazmışlar(Aynı adrese 4 gün önce kargo geldi aynı firmadan). Sonra ise alıcı evde yok yazmışlar ki külliyen yalan. 2 tane kargomuz vardı. Diğerini beraber getirmek için yapmışlar diye düşünüyorum. Bu siteden alışverişe güvenim %100 ama Aras Kargo bu deneyimi batıran taraf oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elw1s -- 3 Mart 2019; 8:53:3 >
  • 1 hafta içinde geliyor genelde 2 sipariş verdim ikiside 1 hafta içinde geldi.
  • Siparişin gün itibari ile hayla gelmedi müşteri hizmetlerini aradım ( telefonda herzaman ki gibi 5dk )bekledim telefonu açan bayan kargonuzuz takip numarasını sisteme girmedikleri için takip hakkında bilgi veremiyorum dedi TEK KELİME İLE REZALET
  • 11 gündür kitap bekliyorum hadi yarışalım var mı 11 üstü

• Dostum benim kargom dün geldi arkadaşlar 1 ay geçti diye bilirm şubat ayında vermistim martın 2 sinde geldi üstüne üstün 1 kitabı eksik yollamıslar rezil herifler.
  • çoğu kez alışveriş yaptım kitapseçten sorunla karşılaşmadım Ankaradayım ondan mıdır bilemem

• Gercekten de reziller tedarlk edemediklerini siteye koymasinlar boykot edip almayalim emek hirsizlari

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.