Şimdi Ara

KİTAPLARINIZI HANGİ SİTEDEN ALIYORSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sipariş vereceğim aklımda işler vardı ama pahalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yargıyayınevinde kargo bedavaymış oradan almayı düşünüyorum ama normalde işler ve n11
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • kitapaktif
    Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • Kitapseç'ten çağırıyorum ben. Bayaa indirimli olduğu için iyi oluyor. Bazende pazar günleri de kitapsarayı.

• işler kaliteli

• Kitapsec👌👌

• eatmekaiparker kullanıcısına yanıt
    katılıyorum
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pahalı be hocam

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim sitelere de bakabilirsin kargo bedava
  • kitapyurdu ucuz oluyor fakat aslen okuma kitabı sitesi olduğu için her tür kitabı bulamayabilirsin

• kanka işlerden şaşma en fazla 5-10 lira fiyat farkı vardır ama o farkı da hızlı teslimatla kapatıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyibilirdik -- 26 Mart 2020; 14:36:50 >
  • Up

• iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Hangi denemeler yazar mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yargı yayinevinden nihat bilginin denemesini istedim kargo da bedavaydı pazar günü istemiştim dün geldi
    Memnun kaldım tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melisozdgn -- 26 Mart 2020; 18:45:48 >
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    hocam hangı siteden cıkardınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix066 -- 26 Mart 2020; 20:49:13 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.