Şimdi Ara

kitapci.com.tr Stefan Zweig kitaplarını satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu site güvenilir mi? 6 kitabı 15 TL'ye satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Kitaplarımız ile ilgili aklınızda ki soruları sorarsanız buradan yardımcı olmak isteriz.
  • kitapci.com.tr kullanıcısına yanıt
    Katılım tarihi 24 Temmuz... Pusuda mı bekliyordunuz anlamadım ki
  • Müşterilerimizin aklına takılan problemleri çözümlemek amacıyla, her platformda bulunmayı ve yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Resmi iletişim adreslerimiz üzerinde de bilgi alınabileceği gibi üçüncü taraflardan da bilgi alabilmek önemli. Bu bağlamda aynı zamanda birçok kişininde soru veya sorunlarını yanıtlamış oluyoruz.
  • site belki güvenilirdir ancak bana kalırsa iş bankası kültür yayınlarından al. ceviri iyi degilse hiç işe yaramaz
  • Stefan Zweig'in konu sahibi tarafından bahsedilen eserlerinin yayınevi olan Venedik Yayınları kitapci.com.tr markasıdır.

Kitapların çevirisi : İbrahim Halil Sarı'ya aittir.

Talep etmeniz üzerine kitaplara ait iç sayfa örnek görselleri iletebiliriz.
  • Bir sürü yan sanayi yayın evlerinin böyle kitapları 1-2-3 tlye geliyor. Tavsiye etmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kullanmış olduğunuz "yan sanayi" ithamı yanlıştır. Bu kitaplar Kültür Bakanlığı bandrolü ile satışa sunulmaktadır, yayın evimizin bu baskıyı yapmak ve satışını yapabilmek için izinleri mevcuttur.Yayıncı sertifika numaramız : 15417 'dir. Belirtmiş olduğumuz Kültür Bakanlığı bandrolü olmadığı takdirde yapılan satışlara "yan sanayi" veya "kaçak" vb. denilebilir.

quote:

Bir eserin Koruma süresi, eser sahibi yaşadığı sürece ve ölümünden itibaren 70 yıldır.
    Eser sahibi tüzel kişiyse, koruma süresi aleniyet tarihinden itibaren 70 yıldır. Sahibinin ölümünden sonra alenîleşen eserlerde koruma süresi ölüm tarihinden sonra 70 yıldır.
    Eser sahibi belli değilse, koruma süresi eserin alenîyet kazanmasından itibaren 70 yıldır.
    Koruma süresi eser alenîleşmediği sürece işlemeye başlamaz.
    Koruma sürelerinin dolmasıyla birlikte eser sahibine tanınan mali haklar sona erer. Bu sebeple koruma süresi dolmuş eserler, eser sahibinden izin alınmaksızın serbestçe kullanılabilir.

Yukarıda belirtilen bilgiye dayanarak bir eserin koruma süresi bittiğinde basımı yapılabilir. Yapılan baskılar arasında ki tek fark çevirmendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kitapci.com.tr

Merhaba,

Kullanmış olduğunuz "yan sanayi" ithamı yanlıştır. Bu kitaplar Kültür Bakanlığı bandrolü ile satışa sunulmaktadır, yayın evimizin bu baskıyı yapmak ve satışını yapabilmek için izinleri mevcuttur.Yayıncı sertifika numaramız : 15417 'dir. Belirtmiş olduğumuz Kültür Bakanlığı bandrolü olmadığı takdirde yapılan satışlara "yan sanayi" veya "kaçak" vb. denilebilir.

quote:

Bir eserin Koruma süresi, eser sahibi yaşadığı sürece ve ölümünden itibaren 70 yıldır.
    Eser sahibi tüzel kişiyse, koruma süresi aleniyet tarihinden itibaren 70 yıldır. Sahibinin ölümünden sonra alenîleşen eserlerde koruma süresi ölüm tarihinden sonra 70 yıldır.
    Eser sahibi belli değilse, koruma süresi eserin alenîyet kazanmasından itibaren 70 yıldır.
    Koruma süresi eser alenîleşmediği sürece işlemeye başlamaz.
    Koruma sürelerinin dolmasıyla birlikte eser sahibine tanınan mali haklar sona erer. Bu sebeple koruma süresi dolmuş eserler, eser sahibinden izin alınmaksızın serbestçe kullanılabilir.

Yukarıda belirtilen bilgiye dayanarak bir eserin koruma süresi bittiğinde basımı yapılabilir. Yapılan baskılar arasında ki tek fark çevirmendir.
    Yan sanayiden kastım çeviri kalitesiydi, yoksa resmiyet konusunda haklısınız.

• Hocam site güvenilir falan değil

1 adet kitap sipariş verdim 12.01.2021 de bugun 19.01.2021 hala kargoya verilecek deniyor. şikayetvar a da bakarsanız bu site için yapılan yorumları almaktan vazgeçersiniz.

edit : 26.01.2021 ' de siparişimi iptal ettim , keske vermeseydim sipariş onca gün beklediğimle kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CroxLine -- 29 Ocak 2021; 2:6:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.