Şimdi Ara

Kitap yazsanız konusu ne olurdu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben çok fazla hikaye denemesi yazan birisiyim ancak hiç bir türde tutunamadım. Tarih, edebi, fantastik, dram, psikoloji hiçbirisinde dikiş tutturamadım. Sorun bede tabi ki de. Ancak merak ediyorum siz yazsanız ne yazardınız? Ben genellikle fantastik yazıyorum..

• Herkesin eşit olduğu bir dünya izlenimi yaratan herhangi bir kitap yazabilmeyi çok isterdim. Davranış biçimleri, hoşgörü, nizam ve yegane velinimetlerimiz kadınlar üzerine.
    Dinin siyasetin ırkçılığın olmadığı bir dünya bilirsin.
  • Yüzyıllar sonrasını anlatan bilim kurgu olurdu.
    Daha temiz düzenli iyi bir dünya...
    Belkide kıyamet sonrasını işlerdim. :D Ama kıyamet sonrasından güzel şeyler çıkmayabilir.
  • Kendi fantastik dünyamı oluştururdum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinayet-Dedektiflik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basit birşey olabilir. Yani Hayvanlar Çiftliği kitabı gibi birşey, hem milyonların ölümü gibi bunu fabl tarzında göstermek gibi. Nasıl anlatayım örneğin iktidarda olan ve demokrasi ile yönetilmeyen bir ülke başbakanın hikayesini anlatılır ama bunu başka bir hikaye içinde benzetme yapılarak anlatılmasi daha iyi olur.

Yada uzun bir seri olacak kitap olmalı. Örneğin intikam üzerine kurulu çok farklı bir dünya da yaşayan bir karakter. Ailesinin öldüren güçlü bir topluluğu öldürmek için zekice düzenlenmiş olaylar gibi

• youngocs kullanıcısına yanıt
    Güzel hocam. Herkeste dünyayı düzeltmek derdine düşmüş ama :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolSerçe

Basit birşey olabilir. Yani Hayvanlar Çiftliği kitabı gibi birşey, hem milyonların ölümü gibi bunu fabl tarzında göstermek gibi. Nasıl anlatayım örneğin iktidarda olan ve demokrasi ile yönetilmeyen bir ülke başbakanın hikayesini anlatılır ama bunu başka bir hikaye içinde benzetme yapılarak anlatılmasi daha iyi olur.

Yada uzun bir seri olacak kitap olmalı. Örneğin intikam üzerine kurulu çok farklı bir dünya da yaşayan bir karakter. Ailesinin öldüren güçlü bir topluluğu öldürmek için zekice düzenlenmiş olaylar gibi

Güzel bir kurgu. Ama herkeste dünyayı düzeltmek gibi şeyler yazmış. Hayvan Çifliği kitabından etkilenmişiniz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Hibrit

Yüzyıllar sonrasını anlatan bilim kurgu olurdu.
    Belkide kıyamet sonrasını işlerdim. :D Ama kıyamet sonrasından güzel şeyler çıkmayabilir.

Hocam neden herkes dünyayı düzeltmek peşinde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Cinayet-Dedektiflik

Bence en zor tür gizem polisiye yazmak çünkü betimlemeler tasvirler iyi olmalı ve sonunda okuyucuyu onikiden vurmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: MilanKundera

quote:

Orijinalden alıntı: Hibrit

Yüzyıllar sonrasını anlatan bilim kurgu olurdu.

Hocam neden herkes dünyayı düzeltmek peşinde :D

KENDİMİZİ BİLDİĞİMİZ GÜN DÜNYANIN NİÇİN BU HALDE OLDUĞUNU ANLAYACAĞIZ DOSTUM!
  • Deep web diye bildiğimiz suç batağının derinliklerine inen polisiye

• Post apokaliptik veya distopya türünde yazmak isterdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Deep web diye bildiğimiz suç batağının derinliklerine inen polisiye

Güzel kanka. Herkes aynı fikirde o zaman dünyayı düzeltecez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.