bir kitap yazdım yayınlamak istiyorum ne yapmam gerekir daha önce hiç kitap yazıp yayınlamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda
bir kitap yazdım yayınlamak istiyorum ne yapmam gerekir daha önce hiç kitap yazıp yayınlamadım.
Yayınevlerine başvuracaksınız şayet kitabınızı bir fırsat olarak görürlerse yayınlarlar. Kitabınızın telif hakkı size ait zaten. Ayrıca roman yarışmaları oluyor. Oraya da gönderebilirsiniz, bakınızwww.everest.com.tr
quote:
Orjinalden alıntı: döküntü
quote:
Yayınevlerine başvuracaksınız şayet kitabınızı bir fırsat olarak görürlerse yayınlarlar. Kitabınızın telif hakkı size ait zaten. Ayrıca roman yarışmaları oluyor. Oraya da gönderebilirsiniz, bakınızwww.everest.com.tr
benimki roman degil derlenmiş bilgi aceba alıp yayınevine götürsem begenmedik deyip sonra benden habersiz yayınlarlar mı
Hepimizin zaman zaman düştüğü bir kaç hata, lütfen üstünüze alınmayın:
Yayınlamak değil yayımlamak aceba değil acaba
Madem kitap yazıyoruz birazcık özen gösterelim değil mi
quote:
benimki roman degil derlenmiş bilgi aceba alıp yayınevine götürsem begenmedik deyip sonra benden habersiz yayınlarlar mı
Nasıl derlenmiş bilgi biraz daha açabilir misiniz? Ayrıca sizden haberisz yayınladıkları an tazminat davası açabilirsiniz, sizin ortaya çıkardığınız eserin telif hakları size aittir.
quote:
quote:
Nasıl derlenmiş bilgi biraz daha açabilir misiniz? Ayrıca sizden haberisz yayınladıkları an tazminat davası açabilirsiniz, sizin ortaya çıkardığınız eserin telif hakları size aittir.
yani bana ait olmayan bilgiler degişik dillerle ilgili çalışmalar falan telif hakını almak için ne yapmam gerek.umarım masraflı olmaz.
biri konu açmışdı yayıncı ile uğraşmadan para veriyorsun basıyorlar kitapcılara ulaştırıyolarlar kültür-bilimde eski konulara bak detaylı bilgi vardı
biri konu açmışdı yayıncı ile uğraşmadan para veriyorsun basıyorlar kitapcılara ulaştırıyolarlar kültür-bilimde eski konulara bak detaylı bilgi vardı
ne kadar para aceba en fazla 1000 lira verebilirim.
evet yayın evleri para alıyorlar basmak için.beğenmelerine gerek olmaz belkide para verdiğin için.ama az bi para değil 1000 lira idi.şiir kitabı zamanında.şmdi ne olmuştur bilmiyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: süpürman
fiyatı tam hatırlamıyorum geçmiş gün epey oldu konuyu göreli.
quote:
yani bana ait olmayan bilgiler degişik dillerle ilgili çalışmalar falan telif hakını almak için ne yapmam gerek.umarım masraflı olmaz.
Sizin kitabınız ne üzerine hala anlamış değilim. Kitabınızı kendiniz bastırmayınız. Biraz daha açık olur musunuz?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: süpürman
Hocam sayfa sayısına göre değişiyor kaç sayfa senin kitap ? Bir de ilk kitabınsa genellikle yayınevleri önyargılı yaklaşıyorlar biraz . Gene de şansını dene kapı kapı dolaş . Olmadı bu işi yapan ajanslar varmış ama bu konu hakkında pek bir fikrim yok sadece eğer kitabı kendin basacaksan ajanslar en ekonomik şekilde basıyor imiş . Tabi bunlar kulaktan dolma bilgiler . Araştır derim
quote:
quote:
quote:
olur mu hiç?bu yasal bir suç ...ayrıca bunun belirli prosedürleri vardır,anlaşma olmaz ise kitap basımı da olmaz
bende işporta yaparım.
quote:
bende işporta yaparım.
İzin almadan ne işportasıymış bu böyle?Kitabını merak ettim Şoray inşallah kabul görür ve basılır,okuma fırsatım olur. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme