Şimdi Ara

Kitap Tavsiyesi Alabilirmiyim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 30 yaşındayım ve en son okuduğum kitap bundan yaklaşık 5 yıl önce mümin sekmanın herşey seninle başlar kişisel gelişim kitabıydı.
    Şimdi kitap olayını yaşam biçimim haline getirip okurken öğrenebileceğim kelime dağarcığımı geliştirip hayata daha doğru bakmamı sağlayıp bana birşeyler katacak bir kitap arıyorum.
    Hangi yazarla ve ne tür bir kitapla başlayacağımı bilmiyorum.
    Forumda arkadaşlarımızın tavsiye ettiği kitapları buldum aşağıda listeliyorum.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

olanaksız adam fawer
    Ölü Ozanlar Derneği
    Bin dokuz yüz seksen dört
    'Beynini Formatla
    The Secret
    Dublörün Dilemması
    David Burns/İyi Hissetmek
    Savaşçı Anlamlı ve Coşkulu Bir Yaşam İçin Doğan Cüceloğlu
    Uçurtma avcısı

• Okuma Zekasi adlı kitap insana çok şey katıyor . Kesinlikle pişman olmazsın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imzamdaki konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_66370324/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68958780

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 4 Şubat 2013; 20:06:31 >
  • Forumdaki tavsiyeler bir yana sizin ilgi alaniniz nedir?

• arkadaslar bana da ortacag temali, yalnizlik, seyahat, soguk, yagmur, kar ve s icerikli tavsiye ede bileceginiz kitab var midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_588

Okuma Zekasi adlı kitap insana çok şey katıyor . Kesinlikle pişman olmazsın .

Evet bu kitapla ilgili yorumları okudum gayet olumlu. Yorumlar genelde kitap okumaya başlamadan bu kitabı okumak
    daha sonra okuyacaklarımızdan zevk ve keyif almak anlamında.

Peki 1. önceliğim Okuma Zekası - Selahattin Yaylamaz
    2. olarakta Açlık Oyunları'nı almayı düşünüyorum. Sizce başlangıç için güzel bir seçim olabilir mi?
  • Açlık Oyunları gayet güzel, akıcı oldukça sürükleyici bir seri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    4 ay önce açıldı
    MATLAB İçin Kitap Tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Kitap Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ''holocaust'' gerald green
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprakyalin

quote:

Orijinalden alıntı: bjk_588

Okuma Zekasi adlı kitap insana çok şey katıyor . Kesinlikle pişman olmazsın .

Evet bu kitapla ilgili yorumları okudum gayet olumlu. Yorumlar genelde kitap okumaya başlamadan bu kitabı okumak
    daha sonra okuyacaklarımızdan zevk ve keyif almak anlamında.

Peki 1. önceliğim Okuma Zekası - Selahattin Yaylamaz
    2. olarakta Açlık Oyunları'nı almayı düşünüyorum. Sizce başlangıç için güzel bir seçim olabilir mi?

En üst seviyede kitap okuyucuların bilene okuması gerektiğini düşünüyorum bu kitabı .Sadece içindeki bige kişilerin sözlerinin alıntılarını okusan bile ( ki sürekli açıp o sözleri okurum) insana çok şey katıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

arkadaslar bana da ortacag temali, yalnizlik, seyahat, soguk, yagmur, kar ve s icerikli tavsiye ede bileceginiz kitab var midir?

Orta çağ değil Ama KKG işini görür devamlı yollarda yağmur çamur kar akıyor Kvothe

• Şah ve Sultan -İskender Pala
    Od -İskender Pala
    Aşkın Gözyaşları -Sinan Yağmur
    Afrikalı Leo-Amin Maalouf
    Nun Masalları-Nazan Bekiroğlu

Bu kitaplardan herhangi birini oku ,derdine derman olduğunu göreceksin.Okuma alışkanlığının başladığını ve sana bir şeyler kattıklarını göreceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

arkadaslar bana da ortacag temali, yalnizlik, seyahat, soguk, yagmur, kar ve s icerikli tavsiye ede bileceginiz kitab var midir?

İsteklerine tam uymuyor ama kara kule serisine bir göz at derim
  • kafka - dava

kafka - dönüşüm banko 2li
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. Birazdan Okuma Zekasını almaya gidiyorum. Bitirdikten sonra ikinci kitabım için yine siz değerli arkaşlarımdan tavsiyeler bekliyorum..
  • KKG yazıp uzaklaşıyorum.

• Merhaba arkadaşlar forumda kitap konularını ve siz değerli arkadaşlarımızın kitaplar hakkındaki yorumlarını uzun zamandır okuyup takip ediyorum. İlk kitabıma Sehehattin Yaylamaz'ın - Okuma Zekası kitabı ile başladım ve bana hem okumayı sevdirdi hemde insan beynine olan etkisini daha iyi anlatmış oldu. Şimdi bu kitaptan sonra aşağıda yorumlara göre listesini çıkartmış olduğum kitaplar var. Sizce hangi kitapları alıp okuma sıralamamı nasıl yapmalıyım?

Koyu renkli olan sıralamam ve almak istediklerim.
    Birde şu yayın evi olayını çözemedim. İnternetten kitabı almak için sitelere bakıyorum kapağı ve yayın evleri farklı kitap aynı kitap. Kitapları alırken hangi yayın evininkini tercih etmeliyim? Yani aynı kitap 2009 da çıkmış başka yayın evi bunu 2011 de yayımlamış. 2011 de yayımlanan olanı mı almalıyım. Teşekkürler.

Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali : Bitirdim herkese tavsiye ederim kısa bir kitap!. *

İnsan Ne İle Yaşar - Tolstoy : Mükemmel bir kitap bunu al!. *

Murat Menteş - Dublörün Dilemmasını : Şiddetle tavsiye ediyorum!. *

Adam Fawer - Olasılıksız : Mutlaka okuyun! *

Eric Hoffer - Kesin İnançlılar : Kitap beni bambaşka biri yaptı,felsefe kitabı şiddetle öneririm!*

Hakan Günday - Kinyas ve Kayra veya Piç : İlk kitap okumaya başlangıç için tavsiyem. Edebi açıdan anlaşılması kolay ve okuması eğlenceli kitaplardandır ikiside! *

Aclik Oyunları serisi : Asiri surukleyicidir elinden birakamazsin.

Sisle Gelen Yolcu : Harikadir, çok enteresan ve ilginç bir konusu var kesinlikle tavsiye ederim.

Stephen King - Yeşil Yol ve Mahşer : Tavsiye ederim.

Jean-Christophe Grange - Kızıl Nehirler : Öneririm.

Harper Lee - Bülbülü Öldürmek : Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim gayet guzel bir kitap hatta kendime kızdım okumakta bu kadar geç kaldığım için.

Uçurtma Avcısı : Mutlaka okunmalı dediğiniz akıcı, sağlam kurgulu, okurken şaşırtan, tarihi veya polisiye roman tavsiyeniz var mı?
    Bir de kesinlikle okumalısın dediğiniz herhangi bir kitap.

Ölü Ozanlar Derneği ve Stephen King-Tılsım : Merhaba ... Hani "Her insanın hayatında en az bir kerede olsa okuması gerektiği" kitaplar vardır ya bana öyle kitaplar önerir misiniz ? Yalnız bu kitapların bana bir şeyler katmasını istiyorum bakış açımı değiştirecek kitaplar olmalı,beni geliştirmeli.

Dan Brown: Melekler ve Şeytanlar ve ya Davinci Şifresi : Eminim beğenecek ve elinizden bırakamayacaksınız.

Sherlock Holmes serisi

• İnsan Ne İle Yasar - Olu Ozanlar Dernegi - Olasiliksiz - Dan Brown kitapları - Kurk Mantolu Madonna hepside çok güzel seç begen oku

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.