Şimdi Ara

KİTAP SİPARİŞİ VERMİŞTİM AMA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 GÜNDÜR KARGOYA VERİLMEDİ. ALMAK İSTEDİĞİM KİTAP :http://www.kitapsec.com/Products/Arkeoloji-Homer-Kitabevi-182779.html 27 EYLÜL 2017 TARİHİNDE VERMİŞ OLDUĞUM SİPARİŞİ EN GEÇ 29 EYLÜL DE KARGOYA VERME SÖZÜ VEREN KİTAPSEC.COM SITESI HALA DAHA KARGOYA DAHİ VERMEDİ. BUNUN ÜZERİNE BUGÜN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNİ ARADIM. BENİ BEKLEMEYE ALDILAR. TAM 30 DAKİKA BEKLEDİM VE ARDINDAN YÜZÜME KAPATTILAR. TEKRAR ARADIM VE 5 DAKİKA SONRA YİNE KAPATTILAR. BENİM SİPARİŞİMİ NE ZAMAN KARGOYA VERECEKSİNİZ DİYE ARAMA NİYETİNDEYDİM ANCAK BU MUAMELE SONUCU İPTAL ETME KARARI ALDIM. KENDİLERİNE TELEFONLA ULAŞAMADIĞIM İÇİN MAİL ATMA GEREĞİ DUYDUM. KENDİLERİNE ATMIŞ OLDUĞUM MAİLİN AYNISINI BURAYA YAZIYORUM.

"27-09-2017 TARİHİNDE VERMİŞ OLDUĞUM 1925973 NUMARALI SİPARİŞİMİ İPTAL ETMEK İSTİYORUM.İLANDA GÖRMÜŞ OLDUĞUM KİTAP İÇİN EN GEÇ 29 EYLÜL CUMA GÜNÜ KARGOYA VERİLECEĞİNİ YAZDIĞINIZ HALDE SİPARİŞİMİ KARGOYA VERMEDİNİZ. 40 DAKİKA ÖNCE ARAMAMA RAĞMEN Kİ 30 DAKİKA SİZİ HATTA BEKLEDİM, ANCAK BİR KİŞİ BİLE DÖNMEDİ BİRDE YÜZSÜZCE YÜZÜME KAPATTINIZ. OYSA Kİ BEN SADECE NE ZAMAN KARGOYA VERECEĞİNİZİ SORMAK İÇİN ARAMIŞTIM. BÖYLE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ %0 OLAN BİR FİRMA GÖRMEDİM. YAZIKLAR OLSUN. SİPARİŞİMİ İPTAL ETMEK İSTİYORUM, KAPIYA ÜRÜNÜ GÖNDERDİĞİNİZ TAKDİRDE KESİNLİKLE ÖDEMESİNİ YAPMAYACAĞIMI BEYAN EDİYORUM. OLAYIN BÜYÜMESİ DAHİLİNDE HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACIĞIMIDA BELİRTMEK İSTİYORUM."

MAİLİMİN BİRAZ SERT VE TEHDİTKAR OLDUĞUNUN BİLİNCİNDEYİM. BU KONUYU AÇMA SEBEBİM VARSAYALIM Kİ KARGOYA VERDİLER VE ÜRÜN KAPIMA GELDİ VE BEN ÖDEMEDİM. HUKUKİ AÇIDAN KİM HAKLI? BURADA BİR MÜŞTERİ MAĞDURİYETİ SÖZ KONUSU. YORUMLARINIZI BEKLIYORUM.

OKUYAN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM. ZAMANINIZI ÇALDIM, ÖZÜR DİLERİM.

EDİT: SİPARİŞ VERDİĞİM GÜNDE STOK VARDI. VE HATTA 1-2 GÜN SONRA STOKLAR BİTTİ
    EDİT 2 : ULAN ŞURAYA KARI KIZ DÜŞÜRDÜM DESEM TÜM HERKES GELİRDİ. MAĞDURİYETİMİZİ PAYLAŞIP YARDIM İSTİYRUZ GELEN YOK. BU FORUM BİTMİŞ ARKADAŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygcik -- 2 Ekim 2017; 18:33:44 >

• YORUMLARINIZI BEKLIYORUM.
  • KONU YUKARI
  • SON UP YAPIYORUM ALÜMİNYUM
  • Acele etme kardeş. Sanırım ilk kez internetten sipariş veriyorsun. Kargo işi hep böyledir, adamı bekletirler. Alışman lazım bu duruma. Keyfine bak, ne zaman gelirse gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer stokta gözüküp şu kadar zamanda kargoya verilecek yazılıyorsa vermemişlerse iptal edebilirsin. Kapıda ödemeyse siparişi iptal etmelerini söyleyebilirdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Eğer stokta gözüküp şu kadar zamanda kargoya verilecek yazılıyorsa vermemişlerse iptal edebilirsin. Kapıda ödemeyse siparişi iptal etmelerini söyleyebilirdin

ARADIM SÖYLEMEK İSTEDİM AMA AÇMADILAR. YARINA ARAMAM LAZIM DA OHOOOO DAHA TELEFONLARA BAKMIYORLAR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Acele etme kardeş. Sanırım ilk kez internetten sipariş veriyorsun. Kargo işi hep böyledir, adamı bekletirler. Alışman lazım bu duruma. Keyfine bak, ne zaman gelirse gelir.

EN GEÇ 29 EYLÜL CUMA GÜNÜ NİYE YAZIYORLAR. ONU ANLAMADIM ALÜMİNYUM
  • Kitapseç sıkıntılı buaralar alışveriş yapmıyorum.çok mağdur var

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Kitapseç sıkıntılı buaralar alışveriş yapmıyorum.çok mağdur var

ABİ SİNİRİM BOZULDU YA. BÖYLE BİR ŞEY BAŞIMA GELECEĞİNİ BİLSEYDİM GİDER KENDİ BAYİSİNDEN ALIRDIM KİTABI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygcik

quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Eğer stokta gözüküp şu kadar zamanda kargoya verilecek yazılıyorsa vermemişlerse iptal edebilirsin. Kapıda ödemeyse siparişi iptal etmelerini söyleyebilirdin

ARADIM SÖYLEMEK İSTEDİM AMA AÇMADILAR. YARINA ARAMAM LAZIM DA OHOOOO DAHA TELEFONLARA BAKMIYORLAR.

Konuşmana gerek yok mail at gerisine karışma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim forumda biraz araştırsaydın yazılanları görürdün

Senin için bir daha yazıyorum kargo dağıtım sistemleri hazirandan beri karışmış durumda. Müşteri hizmetlerinin söylediği şu kargonuz gelebilir fakat gelen kargo sizin olmayadabilir Ve bu kargo en az 12gün sonra geliyor. Tavsiyem iptal ettirmendir.

• Bende kitap alacağım buradan beğendim biraz kitap sipariş verecektim ama herkesde aynı şikayet var kimine yanlış kitap geliyomuş kimine geç geliyomuş.Başka siteden vermem gerekiyor sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.