Şimdi Ara

Sipariş verdiğim lensler kaç gün içinde elime ulaşır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lens almayı düşünüyorum şuan gözlükte kullanıyorum. Eğer yarın 1 civarı gözlükçüme sipariş versem saat kaç gibi yada kaç gün içinde elime ulaşır.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lens Siparişinin Teslim Süresi

Lens siparişinizin teslim süresi, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir:

• Sipariş Verildiği Gün: Hafta sonları ve resmi tatillerde verilen siparişler, iş günlerinde verilen siparişlere göre daha geç teslim edilebilir.
    • Lens Tipi: Bazı lens türleri, diğerlerine göre daha uzun bir üretim süresine sahip olabilir.
    • Stok Durumu: Sipariş ettiğiniz lensler stokta mevcut değilse, teslim süresi uzayabilir.
    • Teslimat Adresi: Lenslerinizin teslim edileceği adresin uzaklığı, teslim süresini etkileyebilir.
    • Kargo Seçeneği: Seçilen kargo seçeneğine bağlı olarak, teslim süresi değişebilir.

Genellikle, numaralı lensler sipariş verildikten sonra 3-7 iş günü içinde hazırlanır ve teslim edilir. Stokta bulunan ve standart kargo seçeneğiyle gönderilen lensler, genellikle 2-3 iş günü içinde teslim edilir.

Lens siparişinizin tahmini teslim tarihini, sipariş onay e-postasında veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yardım edicek yokmu arkadaşlar?
  • Git yat uyu arkadaşım... Akıl var matık var... Her gözlükçü lensçi bir mi.. Gidersin sorarsın lensçilere.. Kaç günde lensi hazırlarsınız diye.. Korkma pipini tekrardan sünnet etmezler.
  • Merhaba Snake1;
    Verdiğin lens siparişinin numaraları büyükse ve astigmatın falan varsa belki zaman uzayabilir ama çok düşükse numaraların bir gün içerisinde elinde olur...arkadaşım gözlükçüde çalıştığı için oradan biliyorum..bir gün bilemedin en fazla iki gün...
    Bol şans
  • bende birşey sormak istiyorum.Şuan çalışmıyorum sigortada haliyle yok.Lensler kaç fiyata gelir tahminen
  • Sigortalı bile olsan lensleri reçete ile alamazsın zaten...o yüzden aldığın marakaya göre farklılık gösterir sadece..kullanım sürene ve aldığın ürüne göre değişir. meselas arkadaşım bana 60 tl ye renkli 3 aylık lens getirtti...eğer numaralı istersen oda kısa kullanımlı 50 tl..Elegance ve Bausch&Lomb gibi kaliteli ve müşteri memnuniyeti garantili ürünlerden bahsediyorum tabiki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sağ elime ne hediye alayım ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.