Şimdi Ara

Kitap Seçimlerim Nasıl Olmuş ? [SS içerir.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bugün bu kitapları 60 TL'ye satın aldım. Bursa Kitap Fuarı'ndan. Sizce nasıl seçimler olmuş ?

Kitap Seçimlerim Nasıl Olmuş ? [SS içerir.] Kitap Seçimlerim Nasıl Olmuş ? [SS içerir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatsb B -- 22 Mart 2014; 15:35:53 >

• taht oyunlarını bilmiyorumda alan poe iyi seçim olmuş alan poeyu seversen hp lovecraft kitaplarınada göz at
  • quote:

Orijinalden alıntı: call of cthulhu

taht oyunlarını bilmiyorumda alan poe iyi seçim olmuş alan poeyu seversen hp lovecraft kitaplarınada göz at

Başlamayı düşündüğüm bi seriydi. Dizisine de başlamak istiyorum. Bu sebeple alıverdim
  • Gatsb B kullanıcısına yanıt
    yorumlardan baktıhıma göre ağır bir dili varmış diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: call of cthulhu

yorumlardan baktıhıma göre ağır bir dili varmış diyorlar

Daha güzel iyice de çocuk kitabı gibi olmasın. Zorlasın biraz okurken.
  • kafka
  • Hangisiyle başlamamı önerirsiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece Taht Oyunlarını okudum aralarından.

Tavsiye ederim onu da sürükleyicidir.
  • Sadece Poe ne kadardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Sadece Poe ne kadardı?

75 tl imiş normal fiyatı. Son 3 güne özel %50 indirim yapmışlar. Biraz pazarlıkla 35 tl'ye satın aldım. (pazarlık payı 2.50 tl )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatsb B

quote:

Sadece Poe ne kadardı?

75 tl imiş normal fiyatı. Son 3 güne özel %50 indirim yapmışlar. Biraz pazarlıkla 35 tl'ye satın aldım. (pazarlık payı 2.50 tl )

Çok uygun bir ara İdefix'te %50 indirim vardı böyle, keşke bana da alsaydın PTT ile yollasaydın bir tane havale yapardım.
    Şaka bir yana iyi okumalar, Ankara'da böyle uygun fuarlar oluyor mu?

• quote:

quote:

quote:

Sadece Poe ne kadardı?

Çok uygun bir ara İdefix'te %50 indirim vardı böyle, keşke bana da alsaydın PTT ile yollasaydın bir tane havale yapardım.
    Şaka bir yana iyi okumalar, Ankara'da böyle uygun fuarlar oluyor mu?

Oluyodur ya. Fakat Bursa bayağı geliştirdi bu fuar olayını. Bugün sondan 2. gün fakat hala tıklım tıklım idi. Ayrıca çizgi-romanlarda bayağı ucuzdu. 30 Tl'lik Orijin'i kuzenim 18 tlye satın aldı.(pazarlık bizim ailede var.)

• valla taht oyunlarını alacaktım bende 23 tl dedi adam dr da 21 tl diğer kitaplarda indirimliydi ama şuan dr da daha ucuz fakat çok güzel indirimler var ntv yayınlarında 45 tllik dünya tarihi kitabını 30 aldım dr da 30 fakat benim aldığım cilti idi ve baştan sona dünya tarihinde önemli olayları anlatıyor ve bu arada alan poe nasıl bir kitap ve @Gatsb B siz ithakideki abiyle sohbet ettinizmi gerçketen kafa adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stewie G.

valla taht oyunlarını alacaktım bende 23 tl dedi adam dr da 21 tl diğer kitaplarda indirimliydi ama şuan dr da daha ucuz fakat çok güzel indirimler var ntv yayınlarında 45 tllik dünya tarihi kitabını 30 aldım dr da 30 fakat benim aldığım cilti idi ve baştan sona dünya tarihinde önemli olayları anlatıyor ve bu arada alan poe nasıl bir kitap ve @Gatsb B siz ithakideki abiyle sohbet ettinizmi gerçketen kafa adam

Abi aynen gerçekten çok kafa adam. Bana şey dedi ; Al bu Edgar Allan Poe'yu. Kültürün artar. Yakışıklılık yetmiyo bu devirde kültürlü olucan kendimden biliyorum. dedi .

Taht oyunlarını 20 liraya aldım ben valla . Edgar Allan Poe'ya gelirsek; Çok önemli bi eser olmuş bence. Ayrıca %50 indirim kaçırılmazdı. Gotik edebiyatını sevdirir. Gerçi çok okumadım ama bazı hikayeler var aşırı duygusal, bazısı var çok psikopatça, bazısı var absürt. Çok güzel bi eser ama.Tavsiye ederim.

• Çok güzel seçimler yapmışsın. Buz ve Ateşin Şarkısı çok güzel bir seri. Edgar Allan Poe yi de çok merak ediyorum. Okursan fikrini söylersin artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stewie G.

valla taht oyunlarını alacaktım bende 23 tl dedi adam dr da 21 tl diğer kitaplarda indirimliydi ama şuan dr da daha ucuz fakat çok güzel indirimler var ntv yayınlarında 45 tllik dünya tarihi kitabını 30 aldım dr da 30 fakat benim aldığım cilti idi ve baştan sona dünya tarihinde önemli olayları anlatıyor ve bu arada alan poe nasıl bir kitap ve @Gatsb B siz ithakideki abiyle sohbet ettinizmi gerçketen kafa adam

Abi aynen gerçekten çok kafa adam. Bana şey dedi ; Al bu Edgar Allan Poe'yu. Kültürün artar. Yakışıklılık yetmiyo bu devirde kültürlü olucan kendimden biliyorum. dedi .

Taht oyunlarını 20 liraya aldım ben valla . Edgar Allan Poe'ya gelirsek; Çok önemli bi eser olmuş bence. Ayrıca %50 indirim kaçırılmazdı. Gotik edebiyatını sevdirir. Gerçi çok okumadım ama bazı hikayeler var aşırı duygusal, bazısı var çok psikopatça, bazısı var absürt. Çok güzel bi eser ama.Tavsiye ederim.

ya o abi bana hobbit kitabını 2.ye satmaya çalıştı sonra dediki madem onu aldın silmarilion al dedi bide satarken pazarlık yaptım adam benden çetin çıktı indirim yapmadı o yüzden 15 e aldım

• Daha 112. sayfadayım yahu . Ama söz bitsin yazıcam fikirlerimi bi konu açıp. Üstüne tartışılıp,konuşulası bi kitap zaten.

Abi ben anladım o adamın çetin olduğunu arka tarafta bi abla vardı ben ondan aldım. :D
  • En kisa zamanda kitaplar ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redlife35

En kisa zamanda kitaplar ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum :)

Bi hayırlısıyla okuyalım hemen paylaşıcam hocam . Ama belirtmem gerekiyor ki Edgar Allan Poe'nun insanların zihinsel düşünceleri hakkındaki betimlemeleri gerçekten inanılmaz. İnsanın tüyleri diken diken oluyor okurken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.