Şimdi Ara

Kitap okumuyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Esasında metinle karşılaştığımız zaman kendimizden hareketle yeniden yapım sürecine girer hikmet alırdık.Şimdilerde ise metinlerdeki kişilerin kendimizin yerine koyarak kendini kendinden çıkarıp yazarın kontrolüne giriyorsunuz bu kitap okumak değildir taş yemektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten asıl amaç taş yemek olduğu için bu bir problem teşkil etmiyor insanlara. Sevilen düşünce üzerine okuyup o düşünceyi okunmadan önceki hale göre daha aşırı hale getirmek için her şey yapılıyor. Bunun sonucu da değişime eğilimi olmayan bir okur kitlesi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-586DEFFE5 -- 29 Ekim 2017; 3:17:1 >

şimdi okumuyoruz zira insan yok dedik veya okumayı bilmiyoruz deyip insanı değil de taşı okuduk. peki yakıtı insan ve taş ise bu okuma nerede yapıldı?

bizi harekete geçiren ilham, hikmet sabit bir kavram olarak mekan cehennem oldu. ateş ise yakıyordu taşı da insanı da. okunacak kitabı bırakmadığı gibi yani insanı, bizatihi taşı da eritiyor ve okumasını bilmeyeni de satırsız bırakmakta kararlı bir şekilde ilerliyordu.

şimdi ne yapmalıyım?
    12 yıl önce açıldı
    Matematik okumak
    4 yıl önce açıldı
    Kitap
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.