Şimdi Ara

Kitap okumaktan ders çalışamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir haftadır sürekli kitap okuyup düşünüyorum.ders çalışmaya çok az zamanım kalıyor.ders çalışırken de aklıma sürekli okuduğum şeyler takılıyor.bu kitap okuma saatlerini günlük 1-2 saate indirirsem güzel olur.sizce bu durumla nasıl baş edebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitap okumayarak baş edebilirsiniz

• Öncelik sırasına koy yapman gerekenleri. Evet kitap okumak güzel ama şuan önceliğin ders çalışmak olmalı. Ders aralarında veya kafan çok dolduğunda zihnini dinlendirmek için kitaba devam edebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende okuyordum bu sene bıraktım

• quote:

Orijinalden alıntı: nymeria stark

Arkadaşlar bir haftadır sürekli kitap okuyup düşünüyorum.ders çalışmaya çok az zamanım kalıyor.ders çalışırken de aklıma sürekli okuduğum şeyler takılıyor.bu kitap okuma saatlerini günlük 1-2 saate indirirsem güzel olur.sizce bu durumla nasıl baş edebilirim?

Türkiye de yaşıyon kendine gel. ne kitap okuması saçmalama
  • ben de senin gibiydim kitap okumaktan başka hiçbir şeyden zevk almıyordum ama şöyle düşün şuan ders çalışırsan ve iyi bir yer gelirse yazın bol bol okuyacaksın istersen 10 saat oku kimse bir şey diyemez hiçbir şey seni engelleyemez yani cok kitap okumak istiyorsan önce dersini çalışmalısın okuldan gelince yorgun olduğum için dinlenmek yerine yatağa yatıp 30 dk 45 dk felan okuyorum hem dinlenmiş de oluyorum ders çalışırken sıkıldığında 15-20 dk ara verip okuyabilirsin zamanını kendin ayarla bence
  • zaten molalarımda kitap okuyorum.fakat okuduğum kitaplar okunduktan sonra üzerinde düşünülmesi,araştırma yapılması gereken kitaplar.okurken anlamak için uğraş da vermek gerekiyor.böyle olunca hem süre uzuyor hem de beynim yoruluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56F19B17B -- 10 Nisan 2016; 17:29:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tabletten ders çalışanlar
    3 yıl önce açıldı
    Matematik okumak
    3 yıl önce açıldı
    Evde ders çalışamıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymeria stark

zaten molalarımda kitap okuyorum.fakat okuduğum kitaplar okunduktan sonra üzerinde düşünülmesi,araştırma yapılması gereken kitaplar.okurken anlamak için uğraş da vermek gerekiyor.böyle olunca hep süre uzuyor hem de beynim yoruluyor.

Deneme, makale tarzı kitap okuma. Roman falan oku.

• mert.sahin7 kullanıcısına yanıt
    Şukuladim kanka sağlam yazmissin tantunu ayran gerisi yalan

• Guest-56F19B17B G kullanıcısına yanıt
    Kanka naptin düzelttin mi hangi bölümdesin suan

• mert.sahin7 kullanıcısına yanıt
    ulaaaan :D :D :D
  • 9-10-11'de hiç ders calısmazdım sadece kitap okurdum suan hic kitap okumuyor sürekli ders calısıyorum orantılı bir şekilde ders calıssaydım suan hem ders calısır hem kitap okurdum (benim okuduğum kitaplarda üzerinde düşünülmesi ve araştırılması gereken kitaplardan ondan bu yorumu yazma gereği duydum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.