Şimdi Ara

Kitap okumak istiyorum ama okuyamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçükken okumayı çok severdim, daha çok harry potter,percy jackson gibi eğlenceli fantastik kitaplar okurdum. Sonra ne olduysa bıraktım okumayı. Birkaç kere yeniden başlamayı denedim ancak hep yarım kaldı kitaplar. Suç ve ceza gibi ağır kitaplar da denedim, yüzüklerin efendisi, zaman çarkı gibi fantastik kitaplar da denedim ama bi türlü düzenli okuyamadım ve dediğim gibi hepsi yarım kaldı. Okuma alışkanlığı kazanmak için bir kitap veya yöntem tavsiyeniz var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Farklı tarzda kitaplar elinize alın hocam. Mesela ben de klasiklerin bazılarını zorla okumuşumdur ya da yarıda bırakmışımdır sarmıyor çünkü.
  • Daha ince (sayfa sayisi acisindan)ve akıcı hikayelere sahip kitaplar deneyebilirsin.

Hayvan ciftligi,fareler ve insanlar gibi.

Yine olmaz ise sesli kitap veya radyo tiyatrosu tavsiye ederim.Youtube de mevcut.Mesela Okan Bayülgen santraç kitabini çok iyi seslendirmişti.Tiyatro içinde Monte Cristo kont'u olabilir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stefan zweigin kitapları ile giriş yapıp alışkanlık kazanabilirsiniz.Ya da farklı türdeki kitapları deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçeklere odaklan.Artık içi boş romanlar doyurmuyor seni...
  • Online Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    Bu iki kitabı da severek okudum, böyle kitaplar lazım bana bencede. Şu anda siddhartha okuyorum (okuldan aldırdılar) bir de muhteşem gatsby aldım bakalım neler olacak

• Littlebchlor kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bakacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce için kitap tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bu yüzden okuyamadım zaten yüzüklerin efendisini falan. Çok güzel romanlar ancak bana bir şey katmadığını hissettiğim için zaman kaybı gibi geliyor. Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.