Şimdi Ara

kitap listesi yapabileceğimiz site ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okuduğumuz veya okuyacağamız kitapları liste yapabileceğimiz imdb gibi bir database site var mı ?

• goodreads.com
  • Ya da ilknokta sepetine okuduğun kitapları ekle, dr sepetine de okuyacaklarını ekle.
  • www.listal.com

film kitap oyun listesi yapilabiliyor tek eksigi turkcesi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neokuyorsun.com
  • teşekkür ederim tavsiyeler için bakacağım şimdi hepsine
  • excel de iş görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap alış sitesi ve öneri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

goodreads.com

siteye üye oldum süper, ayrıca grange gibi çoğu ünlü yazarın kitaplarının Türkçe çevirileri de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

goodreads.com

siteye üye oldum süper, ayrıca grange gibi çoğu ünlü yazarın kitaplarının Türkçe çevirileri de var

Aynen.Bende ilk duyduğumda türkçe kitaplar yoktur dedi msonra bi baktım ahmet ümit'i falan görünce baya sevinmiştim.Hatta yorumlar incelemeler falan da var.Sadece biraz ingilizce gerekiyo sitede sağa sola gidebilmek için

Daha kendi listemi oluşturmadım ama yararlı bir site

• neokuyorsun.com bu konuda çok başarılı bir site.Okuduğun kitapların isimleri,sayıları,okuyacağın kitapların isimleri gibi özellikleri var.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben böyle bi konu açmıştım zamanında, buraya yazıyorum okudumlarımı. Manuel takılıyoruz

http://forum.donanimhaber.com/m_50401166/tm.htm

Neokuyorsun'a üye oldum, ama galiba kitabı ne zaman okuduğumu not edebileceğim veya seçebileceğim bi yer yok. Ben görmek isterim hangi kitabı ne zaman okumuşum, ondan sonra kaç gün beklemişim, veya kaç günde bi kitap okumuşum diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 16 Haziran 2012; 10:34:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.