Bildirim
kitap listesi yapabileceğimiz site ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
goodreads.com -
Ya da ilknokta sepetine okuduğun kitapları ekle, dr sepetine de okuyacaklarını ekle. -
www.listal.com
film kitap oyun listesi yapilabiliyor tek eksigi turkcesi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neokuyorsun.com -
teşekkür ederim tavsiyeler için bakacağım şimdi hepsine -
excel de iş görür -
quote:
Orijinalden alıntı: pspfreak
goodreads.com
siteye üye oldum süper, ayrıca grange gibi çoğu ünlü yazarın kitaplarının Türkçe çevirileri de var -
quote:
Orijinalden alıntı: iztuzu
quote:
Orijinalden alıntı: pspfreak
goodreads.com
siteye üye oldum süper, ayrıca grange gibi çoğu ünlü yazarın kitaplarının Türkçe çevirileri de var
Aynen.Bende ilk duyduğumda türkçe kitaplar yoktur dedi msonra bi baktım ahmet ümit'i falan görünce baya sevinmiştim.Hatta yorumlar incelemeler falan da var.Sadece biraz ingilizce gerekiyo sitede sağa sola gidebilmek için
Daha kendi listemi oluşturmadım ama yararlı bir site
-
neokuyorsun.com bu konuda çok başarılı bir site.Okuduğun kitapların isimleri,sayıları,okuyacağın kitapların isimleri gibi özellikleri var. -
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben böyle bi konu açmıştım zamanında, buraya yazıyorum okudumlarımı. Manuel takılıyoruz
http://forum.donanimhaber.com/m_50401166/tm.htm
Neokuyorsun'a üye oldum, ama galiba kitabı ne zaman okuduğumu not edebileceğim veya seçebileceğim bi yer yok. Ben görmek isterim hangi kitabı ne zaman okumuşum, ondan sonra kaç gün beklemişim, veya kaç günde bi kitap okumuşum diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 16 Haziran 2012; 10:34:52 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X