Şimdi Ara

Kitap işler güvenilir mi ? sipariş vereyim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
13.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sipariş vermeyi planlıyorum. güvenilir mi ? birde kargo ne kadar sürede gelir bilgisi olan var mı , ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kitapişler Güvenilir mi? Sipariş Verebilir misiniz?

Kitapişler, kitap, kırtasiye ve hediyelik eşya alanında faaliyet gösteren bir e-ticaret sitesidir. Müşteriler arasında "Kitapişler güvenilir mi?" sorusu sıklıkla gündeme gelmektedir.

Müşteri Yorumları

Kitapişler, Trustpilot gibi platformlarda müşteri yorumlarına sahiptir. Bu yorumlar, sitenin güvenilirliği hakkında fikir vermektedir. Genel olarak, müşteriler Kitapişler'in güvenilir bir site olduğunu belirtmişlerdir.

Şikayetler

Tüm e-ticaret sitelerinde olduğu gibi, Kitapişler hakkında da bazı şikayetler bulunmaktadır. Ancak bu şikayetlerin sayısı nispeten azdır. Şikayetler genellikle teslimat gecikmeleri veya ürün kalitesiyle ilgilidir.

İşler Kitabevi ile İlişkisi

Kitapişler, İşler Kitabevi'nin bir alt kuruluşudur. İşler Kitabevi ise Türkiye'nin önde gelen kitabevi zincirlerinden biridir. İşler Kitabevi'nin güvenilir bir marka olması, Kitapişler'in de güvenilirliğini desteklemektedir.

İnternet Sitesi Güvenliği

Kitapişler'in internet sitesi SSL sertifikasıyla korunmaktadır. Bu sertifika, kişisel bilgilerinizin ve ödeme işlemlerinizin güvende olduğunu göstermektedir.

Sonuç

Müşteri yorumları, şikayetler ve internet sitesi güvenliği gibi faktörler göz önüne alındığında, Kitapişler'in güvenilir bir e-ticaret sitesi olduğu söylenebilir. Ancak sipariş vermeden önce müşteri yorumlarını ve şikayetleri gözden geçirmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu sene 500tl'lik alışveriş yaptım ordan. Yardır gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xds789

sipariş vermeyi planlıyorum. güvenilir mi ? birde kargo ne kadar sürede gelir bilgisi olan var mı , ?

2 3 kere alisveris yaptim sıkıntı yaşamadım. Hatta küçük not defteri de gondermislerdi hediye olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sene ıcınde kıtaplarımı aldım, guvenılır.

• kitapları her zaman son basım mı yolluyorlar
  • ankaralılar iyi bilir
    ygs lys kitapçısı denince işler
    iyi bir kitapçı güvenilir
  • Tüm lise hayatımda kitaplarımın %95 ini işlerden aldım ankarada bir numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omr17fb -- 23 Temmuz 2014; 14:57:49 >
  • ben hep ordan almıştım, sorun yok

• konusmaya gerek yok arkadasin dedigi gibi yardir gitsin..

• Kesinlikle güvenilir bende kışın kapıda ödeme ile almıştım hiç bir sorun yoktu.
  • Antalya da okuluna göre muamele ediyorlar isim falan var
    Genede indirim yapıyorlar baya
  • Güvenilir belki 10 kere alışveriş yaptım sıkıntı yaşamadım

• simdiye kadar bütün ygs-lys kitaplarımı bu siteden aldım gayet başarılılar ve acayip hızlılar
  • rafofb kullanıcısına yanıt
    Hocam siparişi verdm bi buçuk saat once. Hala bekleyen sipariş yaziyo sizce normal mi ? Bilmedgmden soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xds789 -- 23 Temmuz 2014; 16:46:27 >
  • normal, bazen diğer sitelerde 3-4 gün sonra felan gönderiyolar ama işlerden aldıgımda max 2 gün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.